Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Ехо, колко е доставката от ММ Директ до Англия и мога ли да поръчвам от него? Харесах си една раничка за 7 паунда  Flutter

M&M ги има в амазон и ebay. Виж дали я има чантата ти там.  В ибей доставката беше 2.50 лири за 1 продукт. Ако ще поръчваш само чантата по-добре от там.

# 316
Здравейте момичета.

Може ли някой да ми каже колко са плътни тези блузки на NEXT. Имам блузки от ЛаРедута, които са качествени, но много тънички. Въпросът ми е дали тези или някой друг от сетовете блузки на NEXT са малко по-плътни от редутските.
Благодаря предварително за всички отговори.

# 317
*Пипи* , тънички са, е не като  на Ларедут , но не са и плътни .  Peace
Като качество са много по добри, не се развлачват и не се спират при пране .

# 318
Благодаря за отговора, Танчето.
Аз съм ги харесала и най-вероятно ще ги поръчам, но ми трябва и нещо една идея по-плътно. Не дебели, но не и тънки. Някакви идеи момичета. Ще съм благодарна за всеки линк, че все още се ориентирам в дебрите на NEXT. Досега съм пазарувала само от редута, но нещо взеха да ми омръзват нещата там и мисля да се преорентирам към вашия отбор Grinning

# 319
Препоръчайте ми някой сайт с детски ботуши за зимата, на по-достъпна цена.

Ако някой продава ботушки 29 номер също нека ми пише  Peace

# 320
  • София
Здравейте,

аз имам  въпрос за мъжките дрехи на next ..отговарят ли си на номерата спрямо тяхната таблица?
Харесала съм това http://www.next.co.uk/shopping/men/nxsport/1/10 , което изглежда малко впито и не ми се иска да му го умаля (размер на гръден кош 103-104 ). Мился да поръчам L , понеже става дума за по-плътна дреха..
Ако имате информация , относно качеството на дрехата (пухкава и плътна ли е както изглежда) ще съм ви благодарна , ако я споделите! Или съвет , от къде мога да намеря хубави мъжки полари с половин цип ?!?

Благодаря!

# 321
Здравейте,
искам да си поръчам тази кафе машина от amazon.co.uk http://www.amazon.co.uk/Krups-Nescafe-KP210040-Machine-Pressure/ … 812188&sr=8-1 , но не мога да разбера дали е възможно и колко ще ми излезе доставката. Моля за вашата помощ. Благодаря предварително.

# 322
  • Sofia
Доставката до УК ти е безплатна
Можеш да си я поръчаш и да я пратиш на адрес в Англия и оттам само да ти се докара

# 323
Благодаря за отговора   bouquet
Искам директно до тук да я поръчам ако е възможно, но и това е вариант.

# 324
  • Sofia
Благодаря за отговора   bouquet
Искам директно до тук да я поръчам ако е възможно, но и това е вариант.
Амазон не доставя до Бг такива неща,така че няма как да я поръчаш директно до тук

# 325
Момичета,Алмъз с коя банка работят и трябва ли да имам в съответната банка карта за да извърша плащането или може като физическо лице директно да пратя парите?Очаквам доставка тези дни и най-вероятно ще отсъствам и затова питам дали може друг да плати от мое име?Благодаря предварително Peace

В ПИБ , всеки може да внесе сумата от твое име , може и да преведеш .
Благодаря newsm51

# 326
  • В мечтите
Момичета моля ви кажете как върви номерата на дънките в Асос нося 27ми номер но не мога изобщо да се ориентирам..6 или 8 и зад тези номера има L или R.Моля някой ако знае да даде съвет  Praynig Praynig

# 327
да вметна,че засега съм доволна от комуникацията с Изилишопинг,когато поръчвах смених едни ботушки два пъти,нямаше проблем
7 дни след като направих поръчката имам мейл,че нещата ми са на англ.им адрес и до края на седмицата ще са във Варна,така че другата седмица ще се хваля,веднага отговарят на мейлите ми,дори втората ми поръчка я бях пуснала вечерта в 11 часа и след 15 м имах отговор,засега всичко е ок Peace

# 328
Момичета моля ви кажете как върви номерата на дънките в Асос нося 27ми номер но не мога изобщо да се ориентирам..6 или 8 и зад тези номера има L или R.Моля някой ако знае да даде съвет  Praynig Praynig
Bella Slava,попитах в темата и ме оразмериха.Днес бингъл е публикувала снимки на дънки от Asos,мисля,че са 26 номер.Но нали знаеш,че си зависи от модела и марката.
А зад номерата тези букви означават дължината:long,regular и т.н.,някой нямат опция за избиране на дължина.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 14:35 от sansil

# 329
  • В мечтите
Аз много се разочаровах от Easilishopping,един път поръчах и не ми  донесоха нищо от това което заявих..супер несериозна фирма  Sick..така че ще поръчвам от старите фирми.

Общи условия

Активация на акаунт