Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 908
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
На мен ми изпратиха мейл да изпратя факс на някакъв номер и да потвърдя име,адрес и номер на банката, издала картата.Аз така и не го изпратих и предпоследния ден от крайния срок на доставка си изтеглиха парите.

# 406
  • София
Здравейте,  Simple Smile

може ли да ми кажете дали БГ картите важат в сайта на trespass  (знам ,че не доставят до БГ) и ако не, кой посредник дотавя стоки от този сайт?

Благодаря!   bouquet

# 407
За Виза електрон става въпрос.Благодаря  bouquet

# 408
  • София
Момичета интересува ме,ако някоя от Вас е поръчвала панаталони,дънки или памучни блузи 4-5 да напише резлните размери какви са.

# 409
Поръчах с Алмъз и толково ми излезе: £191.49 включва процент, £25.50 за 17 кг тегло и £1 за обработка на сайт. Но мисля, че сега е най- изгодно да се поръча с новата фирма: http://thewincompany.com/conditions.php 
А ти поръчвала ли си през The Win Company? Къде мога да прочета отзиви за тях?

Виж дали няма да ти е по-изгодно с някой от пловдивските посредници. Защото при win company плащаш на килограм по-висока сума. А и мисля, че бяха в София. После ще плащаш за куриер.

Ами аз за сега се колебая между Almuz  и The Win Company.  newsm78  Almuz са доставяли такава кухня до БГ, пък и доколкото разбрах от сайта им правят доставки до адрес в Пловдив. Хубавото на The Win е, че плащаш чак при получаване на стоката от офис на Еконт, а и излиза малко по-евтино. Над 10 кг. се плаща по 3лв. за кг. Искаше ми се някой, който ги е ползвал да сподели дали е доволен.  Praynig

# 410
Малко извън темата...
Сменях компютър и сега като си сложих темата в "Предпочитани" не ми запомня до къде съм писала или чела,а ме праща на страницата,на която съм я запаметила Rolling Eyes
Дано да ме е разбрал някой какво имам в предвид и ако може да ми помогне с идея,защото така не помня до коя страница съм чела и се обърквам Sick

# 411
  • София
Момичета, моля ви имам следния въпрос : искам да поръчам от сайта на Адамс на адреса на фирмата на Чоча и да платя с Виза.Принципно това възможно ли е и нали няма проблем в това,че адреса на получателя се различава от билинг адреса?
Предварително благодаря  bouquet

# 412
  • На черешатааа
Здравейте,  Simple Smile

може ли да ми кажете дали БГ картите важат в сайта на trespass  (знам ,че не доставят до БГ) и ако не, кой посредник дотавя стоки от този сайт?

Благодаря!   bouquet
Тази марка вече има магазин и тук http://tesport.bg/

# 413
попадали ли сте някъде на термопанталони за момиченца,никъде не виждам такива,а ми се ще да се подготвя за дебелия сняг
но не от тези дебелите тип космонафт,а готини панталони с дебела подплата,ако може линкове

# 414
  • вече в собствен дом
попадали ли сте някъде на термопанталони за момиченца,никъде не виждам такива,а ми се ще да се подготвя за дебелия сняг
но не от тези дебелите тип космонафт,а готини панталони с дебела подплата,ако може линкове
Купила съм на сина ми термоклин за под подплатения панталон. Също е добро решение за дебелия сняг. Simple Smile
Ето за момиченцата:
http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Thermal-Legging … p;rh=n%3A57495031

# 415
Малко извън темата...
Сменях компютър и сега като си сложих темата в "Предпочитани" не ми запомня до къде съм писала или чела,а ме праща на страницата,на която съм я запаметила Rolling Eyes
Дано да ме е разбрал някой какво имам в предвид и ако може да ми помогне с идея,защото така не помня до коя страница съм чела и се обърквам Sick

натисни бутона ИЗВЕСТИ горе или долу вдясно. така при всеки нов отговор в темата ще получаваш мейл на пощата с линк към новия отговор.

# 416
Поръчах с Алмъз и толково ми излезе: £191.49 включва процент, £25.50 за 17 кг тегло и £1 за обработка на сайт. Но мисля, че сега е най- изгодно да се поръча с новата фирма: http://thewincompany.com/conditions.php 
Те са нова фирма и незнам, дали някой вече е получил поръчка. Имам две поръчки при тях, но още рано за получаване.

# 417
Момичета, моля ви имам следния въпрос : искам да поръчам от сайта на Адамс на адреса на фирмата на Чоча и да платя с Виза.Принципно това възможно ли е и нали няма проблем в това,че адреса на получателя се различава от билинг адреса?
Предварително благодаря  bouquet

Много пъти съм поръчвала от Адамс, с Виза, и ги пращам на англ.адрес
Няма проблем  Peace

# 418
Малко извън темата...

Аз не мога да ти помогна за жалост, но да питам - как си слагаш тема в Предпочитани?

Аз поръчах с The Win Company, но още не съм получила доставката и не мога да дам отзиви. Иначе след кат осе направи поръчката, веднага се получава мейл с потвърждение и номер на поръчката. След два дни им писах с въпроси и веднага получих отговор - казаха, че всичко е поръчано и ще се свържат с мен като пристигне в България. Сроковете им са разтегливи - около 10-15 работни дни, но ще видим, засега е минала седмица. Мислех да поръчвам през транспортна фирма, но от Next не мога да си направя акаунт и е нужен посредник - нали е така, не съм се объркала нещо?

# 419
  • В мечтите
Те са нова фирма и незнам, дали някой вече е получил поръчка. Имам две поръчки при тях, но още рано за получаване.
и аз тоя път с TheWin та да видим..пробвах с тази новата Easili..shopping но не ми изпълниха поръчката супер недоволна съм,та..сега ще видим от тази нова и аз чакам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт