Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 861
  • 746
  •   2
Отговори
# 510
Емпреса Peace
Само не разбрах защо въпросната дама е недоволна от теб,а не от "врътките" на Е Rolling Eyes

# 511
  • Варна
Bella Slava, Е е Емпреса.
Тази новата фирма няма да доставя всяка седмица., а веднъж на 2.
Ние изпращаме пристигналите поръчки до българските ни офиси поне веднъж на 2 седмици.
  Rolling Eyes
Коя фирма имаш предвид?

тази
http://www.detskidrehionline.com/

То срока на доставка така става доста дълъг... #Crazy
Моите наблюдения са, че това е нормално - да има курс на 12-14 дни. Не знам някой посредник да доставя всяка седмица.
Сайтът на новия посредник изглежда много симпатичен. Варненки май наистина сме много облагодетелствани откъм посредници, много съм доволна  Mr. Green

# 512
Докато сме на тема номера на ботуши: и аз съм объркана от таблицата на next- ходилцето на дъщеря ми е 15,5-16 см, от нашите обувки носи 23- 24 номер, а според таблицата излиза, че носи доста по голям. Та се чудя кой номер да поръчам, освен това в next има ли такова обозначение за по- широк крак, за което говорите по горе?
Някой с краче 16см?
И нямам търпение да ми пристигне първата поръчка, ммммммм, загубих си съня Mr. Green,
za sajalenie tablicata e orientirovachna - sluchvalo mi se e da porachvam edin i sashti nomer it dva razlichni modela i da ima razlika  Cry

# 513
момичета искам да попитам от този сайт M&MDirect,ако поръчката ти е над 100 паунда каква е цената на доставка да БГ,или всичко ти е напълно безплатно Thinking

# 514
  • София
Докато сме на тема номера на ботуши: и аз съм объркана от таблицата на next- ходилцето на дъщеря ми е 15,5-16 см, от нашите обувки носи 23- 24 номер, а според таблицата излиза, че носи доста по голям. Та се чудя кой номер да поръчам, освен това в next има ли такова обозначение за по- широк крак, за което говорите по горе?
Някой с краче 16см?
И нямам търпение да ми пристигне първата поръчка, ммммммм, загубих си съня Mr. Green,

Дъщеря ми е с такава дължина на ходилото и носи 26 номер обувки и 27 ботуши.Ти сигурна ли си,че ходилото на дъщеря ти е с посочената дължина?

# 515
Регистрирам се в Амазон, някой може ли да ми помогне с методите за разплащане? Задължително ли си регистрирам карта в Амазон или може с Paypal? И като си регистрирам картата теглят ли ми пари за услугата?

Амазон не приема paypal. Регистираш карта, но после задължително я изтрий. Всеки път преди да поръчаш я въвеждаш отново.

# 516
момичета искам да попитам от този сайт M&MDirect,ако поръчката ти е над 100 паунда каква е цената на доставка да БГ,или всичко ти е напълно безплатно Thinking

Над 50 лири доставката до Англия е безплатна. До България е 35 лири независимо дали е за 1 лира или 120.

# 517
Bella Slava, Е е Емпреса.
Тази новата фирма няма да доставя всяка седмица., а веднъж на 2.
Ние изпращаме пристигналите поръчки до българските ни офиси поне веднъж на 2 седмици.
  Rolling Eyes
Коя фирма имаш предвид?

тази
http://www.detskidrehionline.com/

То срока на доставка така става доста дълъг... #Crazy
Моите наблюдения са, че това е нормално - да има курс на 12-14 дни. Не знам някой посредник да доставя всяка седмица.
Сайтът на новия посредник изглежда много симпатичен. Варненки май наистина сме много облагодетелствани откъм посредници, много съм доволна  Mr. Green

И Римини и Алмуз доставят всяка седмица, за другите незнам, така че не е много нормално . Ако в действителност пътуват през такъв период от време, поръчките доста ще се бавят .

# 518
Дайте бързо някоя друга фирма като The win company, може и тя, че не й знам адресите, защото Емпреса ми забраниха да поръчвам с тях, защото не съм била в час.

# 519
Някои от вас си бяха поръчали тези блузи http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=G45&p=426& … -613#LID=01_01_06 .Интересува ме трикото плътно ли е или тънко?

# 520
Искам да ви питам, смених си адреса на доставка в Амазон, нали няма проблем? И дали са ми изтеглили парите, понеже си изтрих картата?   bouquet

# 521
Искам да ви питам, смених си адреса на доставка в Амазон, нали няма проблем? И дали са ми изтеглили парите, понеже си изтрих картата?   bouquet

Знам само, че няма проблем, че си си изтрила данните. Те вече ги имат за поръчката. А за адреса - не ми се търси. Ако ти е позволило - значи е ок.

Аз си сменях адреса в Марк&Спенсър.

# 522
Ами позволи ми. В смисъл на Order status-a вече ми изписва другия адрес  Peace. То отгоре май пише, че ще го пратят от 7-11 ноември така че...

# 523
Някои от вас си бяха поръчали тези блузи http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=G45&p=426& … -613#LID=01_01_06 .Интересува ме трикото плътно ли е или тънко?

Сансил, трикото е плътно. Предвид останалите блузи, които имаме, тези направо са дебели.Simple Smile)
Шегувам се, но наистина - трикото е ок.
Имай предвид, че този модел е по - тесен и си отговаря точно на размера ! Wink

# 524

Сансил, трикото е плътно. Предвид останалите блузи, които имаме, тези направо са дебели.Simple Smile)
Шегувам се, но наистина - трикото е ок.
Имай предвид, че този модел е по - тесен и си отговаря точно на размера ! Wink

Благодаря,J'adore!
Щом е така,напълно ме устройва.Аз ги искам,за да ги слагаме под пуловери,суитчъри,като долни блузи.А това,че са по-тесни е идеално за тази цел.
Мерси  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт