Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 865
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
препоръчаите ми саит за парфюми Praynig  bouquet

strawberrynet.com

# 496
Ами да, за първи път пазарувам с посредник и ми е притеснено. Досега нямах време да проуча как става, а сега се натресох здраво...........

# 497
Е, това е проблема, не си проучила достатъчно, но не се притеснявай  още, изчакай малко, може с твоята поръчка пък да няма проблеми  Peace

# 498
  • В мечтите
опаа нов посредник се появи  hahaha

# 499
  • В мечтите
препоръчаите ми саит за парфюми Praynig  bouquet

strawberrynet.com
аз си поръчах от Cheapsmell

# 500

Момичета скоро ми попадна информация за нова фирма /от Добрич/, която доставя пратки от Англия. Комуникацията е перфектна. Пуснах си поръчка, в неделя - 08.11.2009 тръгва бус за БГ, другата седмица ще пиша какви са впечатленията ми. Ето повече информация:
http://www.detskidrehionline.com/
Условията са като на Римини newsm53

# 501
Регистрирам се в Амазон, някой може ли да ми помогне с методите за разплащане? Задължително ли си регистрирам карта в Амазон или може с Paypal? И като си регистрирам картата теглят ли ми пари за услугата?

# 502
  • вече в собствен дом
Тази новата фирма няма да доставя всяка седмица., а веднъж на 2.
Ние изпращаме пристигналите поръчки до българските ни офиси поне веднъж на 2 седмици.
  Rolling Eyes

# 503
  • Плевен
Ние изпращаме пристигналите поръчки до българските ни офиси поне веднъж на 2 седмици.
  Rolling Eyes
Коя фирма имаш предвид?

# 504
Не мога да повярвам. Скоро от Е ми дойде един панталон, който не беше за мен. Издирих жената, пратих й го за 2лв с препоръчан пакет, взех го от Е с мои пари, разбира се, и вижте какво съобщение получавам! Не мога да повярвам, че има такива хора и че Е така лъжат!!! И се оказва, че Е взимат общо 7лв от двете ни за един и същи панталон!!! Била ги дължала на тях!!!

"Бях забравила, току що ти пратих сумата за пощенските разходи /1 евро/.
1.5 паунда не съм плащала на теб, а ти платих днес на Поли от емпреса, тъй като ги дължа на тях /може да попиташ/.
Нямах нищо против да си раделя сумата за доставката с теб / ти си платила за панталона и бодито 1.5паунда и се пада по 0.75 паунда на човек/, но ти реши, че аз трябва да ти дам сумата, която ти си платила и за панталона поръчан от мен и за твоето боди, а тя е била 3.5лв, а не паунда - напарвих справка с емпреса.

Дори само бодито да беше платила, цената пак щеше да е 1.5 паунда, защото до 1 кг, това е цената /независимо дали е 50гр или 950гр/ и съм сигурна, че много добре го знаеш. Моя панталон и твоето боди са били до 1 кг и си платила 3.5лв за двете, което е 1,5 паунда.

Ако имаш нещо да оспорваш, моля обърни се към Поли. Запозната е със случая.

Поздрави"

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 20:17 от issues

# 505
  • Варна
Момичета помагайте,вчера в един от тук дадените сайтове харесах такава нощница ,но с Бел и за 9 лири,но къде беше не мога да я открия-http://www.disneystore.co.uk/nightwear-tinker-bell-nightie-can-b … d/p/18979/300073/

# 506
Момичета помагайте,вчера в един от тук дадените сайтове харесах такава нощница ,но с Бел и за 9 лири,но къде беше не мога да я открия-http://www.disneystore.co.uk/nightwear-tinker-bell-nightie-can-b … d/p/18979/300073/

Аз намерих тази:  http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/older-girls-4-years … 6,default,pd.html
но тя е със Снежанка.  Преди време имаше и с Бел, но сега не я намирам - явно се е изчерпала.  Дано съм ти била полезна.  Peace

# 507
  • вече в собствен дом
  Rolling Eyes
Коя фирма имаш предвид?

тази
http://www.detskidrehionline.com/

То срока на доставка така става доста дълъг... #Crazy

# 508
  • Варна
Тонето,благодаря ти Peace.Намерих я -в сайта на Теско.

# 509
  • В мечтите
Не мога да повярвам. Скоро от Е ми дойде един панталон, който не беше за мен. Издирих жената, пратих й го за 2лв с препоръчан пакет, взех го от Е с мои пари, разбира се, и вижте какво съобщение получавам! Не мога да повярвам, че има такива хора и че Е така лъжат!!! И се оказва, че Е взимат общо 7лв от двете ни за един и същи панталон!!! Била ги дължала на тях!!!

"Бях забравила, току що ти пратих сумата за пощенските разходи /1 евро/.
1.5 паунда не съм плащала на теб, а ти платих днес на Поли от емпреса, тъй като ги дължа на тях /може да попиташ/.
Нямах нищо против да си раделя сумата за доставката с теб / ти си платила за панталона и бодито 1.5паунда и се пада по 0.75 паунда на човек/, но ти реши, че аз трябва да ти дам сумата, която ти си платила и за панталона поръчан от мен и за твоето боди, а тя е била 3.5лв, а не паунда - напарвих справка с емпреса.

Дори само бодито да беше платила, цената пак щеше да е 1.5 паунда, защото до 1 кг, това е цената /независимо дали е 50гр или 950гр/ и съм сигурна, че много добре го знаеш. Моя панталон и твоето боди са били до 1 кг и си платила 3.5лв за двете, което е 1,5 паунда.

Ако имаш нещо да оспорваш, моля обърни се към Поли. Запозната е със случая.

Поздрави"
какво е това Е  newsm78..някакво съкращение ли е или ...

Общи условия

Активация на акаунт