Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  bouquet за Танчето

# 61
Здравейте,направих първата си поръчка от некст,чрез римини.Искам да ви попитам колко горе-долу ще ми излезе доставката с еконт до мой адрес,сумата е 50 паунда.Благодаря ви предварително.
сумата няма значение,кг са важни,последната ми поръчка беше тежичка и платих 10лв за куриер до нас Peace

# 62
Благодаря Креми7,помислих,че е доста по скъпа затова Peace

# 63
Получих вчера от Адамс чрез Емпреса някои неща-ето тези ботуши 8-ца,много са хубави!Първо реших,че ще са малки,но като ги премери дъщеричката след детска каза,че са й добре и си отдъхнах,дано наистина е така,че то от едно обуване вкъщи..от М&S 8-ца са й супер,пък 9-ка й бяха възголемички,та ги продадох.И гуменки на Адамс доскоро носеше 7-ца даже.Ботушките са ми мнооого по вкуса Heart Eyes
И едни пантофки с Мики Маус,рокля и ботушки за племенницата,и едни ботушки за съфорумка.
И снимки Grinning

# 64
Привет, аз питах и в предната тема, но да питам пак, че там ой май не ми отговори...

Как разбирате колко ще тежи поръчката? Има ли някъде тегла на стоката или просто приблизително смятате?

# 65
Не разбираме предварително,това е елемента на изненада Tada Шегувам се-горе-долу може да се прецени,но аз лично не го мисля това-то колкото си е си е,и да го мислиш няма какво да се направи  33uu
Ето,обувките от M&S и Adams например,винаги идват в пликчета,т.е. не тежат допълнително разни кутии,от МandM и SportsDirect са си в кутии...

# 66
получих просто невероятни дрешки от CHEROKEE, препоръчвам сайта с две ръце! 
desimiu, отново сърдечни благодарности за поръчката    bouquet страхотна си!

# 67
  • София
sunko , кой е сайта, би и казала, че май съм пропуснала?Честито за придобивките!!

а има ли посредник дето пазарува от Pumpkin patch?Пуснали са нова колекция, която на мен мноооого ми харесва Party

# 68
  • София
Получих вчера от Адамс чрез Емпреса някои неща-ето тези ботуши 8-ца,много са хубави!Първо реших,че ще са малки,но като ги премери дъщеричката след детска каза,че са й добре и си отдъхнах,дано наистина е така,че то от едно обуване вкъщи..от М&S 8-ца са й супер,пък 9-ка й бяха възголемички,та ги продадох.И гуменки на Адамс доскоро носеше 7-ца даже.Ботушките са ми мнооого по вкуса Heart Eyes
И едни пантофки с Мики Маус,рокля и ботушки за племенницата,и едни ботушки за съфорумка.
И снимки Grinning

Бингъл, чудесни неща.......скоро не бях разглеждала от снимките в темата (а и самите сайтове.....за да не се изкушавам излишно), но за пореден път ми прави впечатление, че с теб имаме доста сходен вкус (вчера набелязах доста от нещата, които сега видях в албумчето ти)  Simple Smile

# 69
аз долу горе си ги смятам 2-2.5кг и винаги излизат толкова,хем в последната поръчка имаше и 2 чифта ботуши
бингъл кафевите ботушки естествена кожа ли са
а това вълненото панталонче от некст/р-р 4-5/ го взех на 5г ми дъщеря,която е висока 116см,доста и късееше,но благодарение на шивашките умения на майка ми отпусна подгъва максимално и сега и е добре,но вече си знам че сме за следващата категория дрешки-3-16г

# 70
ето дрешки чироки,от тук са http://www.clothingattesco.com/

# 71
 EliG  - Сайта е на TESCO   http://www.clothingattesco.com/ , а някои пробвал ли е да поръчва от там с BG карти.

Писали сме заедно

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 10:45 от StelyY

# 72
sparkk,благодаря!Преди време,когато ти още постваше снимки тук бях казала същото,винаги харесвах всички ваши неща Peace

Pumpkin patch и аз страшно ги харесвам Heart Eyes
Теско приемат бг карти,но след поръчката звънят на дадения телефон в Англия за потвърждение на поръчката.

Креми,не мога да преценя дали са естествена кожа,по-скоро не се,а и нямат знак за това.

# 73
  • София
Лаура Б, мерси  Peace Колко са плътни, защото пише, че са 100% памук, а търся по-плътна подплата.

# 74
Получих черни боту … 72;мс, №10, много съм доволна.
Тази рокля от Адамс е от обикновен памучен плат, но стои ефектно.

Преди време май Римини ми отговориха, че приемат поръчки от Pumpkin.
Техни неща има и в Asos, откъдето доставят до бг за 6 паунда. Има и кодове в съседната тема.

Общи условия

Активация на акаунт