Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 060
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
M&MDirect,  имат директна доставка до България Аз нещо не я виждам доставката до Бг newsm78 .

Виж хелпа има го. Но поръчката се пуска по факс, не онлайн.

# 76
  • Плевен
Имам въпрос към пазаруващите от Clarks. Какво означава fit F или G ?

# 77

Ширина на обувката

# 78
  • Плевен

Ширина на обувката
Така си и помислих, но какво е F и какво G? Kak разбера кое да избера? Търсих в сайта,но не намерих.

# 79

Ами това е много удобно нещо Simple Smile - фитовете са един вид номер в номера, обикновено засягат по-скоро ширината на крака, а не дължината. Next също го имат на обувките, Gabor също. Обикновено се използват в детските обувки, дамските стандартно са фит Д. Ако детенцето ти е с по-широки крачета, можеш да дадеш по-голям фит, примерно F, както и обратното. Във всеки случай средата е Д и се смята, че са стандартни.

# 80

Ширина на обувката
Така си и помислих, но какво е F и какво G? Kak разбера кое да избера? Търсих в сайта,но не намерих.
F е по тясно от G. Зависи какво Ви е крачето дали е по-пухкаво или не си избираш

# 81
  • Плевен
Много ви благодаря, StelyY и SZA Hug.

# 82
  • Sofia
Момичета, здравейте!
Искам да поръчам играчки от Аргос. Посъветвайте ме през коя фирма да го направя, за да е най-бързо и най-изгодно. БЛагодаря ви предварително.

# 83
sunko , кой е сайта, би и казала, че май съм пропуснала?Честито за придобивките!!

а има ли посредник дето пазарува от Pumpkin patch?Пуснали са нова колекция, която на мен мноооого ми харесва Party

всъщност сайтът е на Теско, но на дрешките пише само CHEROKEE на етикета. ето за пример една от блузките, които получих, качеството е страхотно, отговарят си на номерата:
http://www.clothingattesco.com/ages-1-7-girls-clothing/Cherokee- … op/invt/kc922601#

# 84
Може ли да се поръча от Теско с БГ карта на английски адрес или може само с посредник newsm78? Някой дали е пробвал?

# 85
бингъл моите, защо не ги снима, да ги видя  Mr. Green  Нещо нямам търпение  Crazy

Вашите са страхотни  Hug

# 86
  • Пловдив
Може ли да се поръча от Теско с БГ карта на английски адрес или може само с посредник newsm78? Някой дали е пробвал?

бингъл е отговорила на предната страница на този въпрос

# 87
Момичета, здравейте!
Искам да поръчам играчки от Аргос. Посъветвайте ме през коя фирма да го направя, за да е най-бързо и най-изгодно. БЛагодаря ви предварително.

Поръчай сама на адреса на Чоча и после си ги вземи от София. Това е най-изгодния вариант.
Приемат български карти. Има безплатна доставка над 50 лири. Аз искам една игра - ако искаш ми пиши.

# 88
Когато искам да поръчвам с Е. само адреса на регистрация ли трябва да сменя с техния или и двата ми адреса в регистрацията в Ebay?Защото сега смених адреса на регистрацията с техния,а другия оставих моят и исках да купя нещо,но ми даде на стъпката преди потвърждаване на купуването,че съм от България и няма определена доставка. Rolling Eyes
Embarassed Самоцитирам се!

# 89
Момичета объркала съм номера на детски ботуши от Next. Мерих по тяхната таблица, но са ужасно големи. Някой може ли да ме ориентира как да избера номер. Поръчах UK12, стъпалото на дъщеря ми е 18 см., но в тях има още три пръста място Sad

Общи условия

Активация на акаунт