Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 053
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, продавам тези ботушки за 25 лв. 3-ти номер.Стелката е около 12 см, а подметката 14см .Съвсем нови са, дори неразпечатани.Получих ги днес, но съм объркала номера... http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/47/3. Ако някой проявява интерес тел/а ми е 0896730254 или да пише тук. От Варна съм.

# 106
Докато сме на тема номера на ботуши: и аз съм объркана от таблицата на next- ходилцето на дъщеря ми е 15,5-16 см, от нашите обувки носи 23- 24 номер, а според таблицата излиза, че носи доста по голям. Та се чудя кой номер да поръчам, освен това в next има ли такова обозначение за по- широк крак, за което говорите по горе?
Някой с краче 16см?
И нямам търпение да ми пристигне първата поръчка, ммммммм, загубих си съня Mr. Green,

Моето дете е точно с такъв крак , UK 7 му е точно  Peace

# 107
моля някой да каже в момента по колко е наложения платеж на риминикидс 2.28 ли или по -малко

# 108
Пак й го измерих, точно 18 см. й е ходилото, а ботушите са 21 см., отделно крачето й е тъничко и е невъзможно да ги носи.
elena230479 вашия номер отговаря ли. По тяхната таблица ли го избрахте.

kremi7 щом и вашето ходило е 18см., а 11-ка й е голямо можеш ли да измериш, но аз съм Идосана, защото според тяхната таблица сме за 11 1/2 - 12
Според мен номерата си отговарят, нашите са 11-ка, не съм мерила нито крачетата, нито пък съм гледала таблицата, отдавна поръчвам от вън и вече съм им схванала номерацията

# 109
здравейте
днес получих e-mail от имини, че поръчката ми е при тях/поръчката е от 10 октомври. за пръв път поръчвам и направо не очаквах толкова бързо да пристигне. поръчката е от George. като я получа ще докладвам Hug

# 110
моля някой да каже в момента по колко е наложения платеж на риминикидс 2.28 ли или по -малко
2.26  Peace
И аз имам мейл от Римини, че поръчката ми от 10.10 е изпратена по Еконт. Всичко е от George!

# 111
И моята поръчка е пристигнала newsm44. От 14.10 е.
2.26 в момента

# 112
  • Burgas
и аз с мейл от Римини че поръчката ми е тук  Laughing от 12.10 е от маталан. много са бързи  Peace

# 113
И аз имам мейл от Римини за поръчка от 14.10
1:0 за тях с/у Easily shopping Laughing
Този път реших да ги тествам и пуснах в един ден 2 поръчки към двете фирми Wink

# 114
И аз най-накрая имам имейл от Римини за поръчката ми от 20.09  Whistling Честно казано вече ще гледам да използвам посредници само в краен случай.

# 115
момичета колко е доставката до англ адрес чрез посредник до Теско

# 116
  • София
И аз имам мейл от Римини за поръчка от 14.10
Много са бързи от Римини  Peace  Как да не работиш с такива хора!

Ще гледаме ли снимки във вторник? Grinning

# 117
  • Плевен
Докато сме на тема номера на ботуши: и аз съм объркана от таблицата на next- ходилцето на дъщеря ми е 15,5-16 см, от нашите обувки носи 23- 24 номер, а според таблицата излиза, че носи доста по голям. Та се чудя кой номер да поръчам, освен това в next има ли такова обозначение за по- широк крак, за което говорите по горе?
Някой с краче 16см?
И нямам търпение да ми пристигне първата поръчка, ммммммм, загубих си съня Mr. Green,

Моето дете е точно с такъв крак , UK 7 му е точно  Peace
Дъщеря ми е с краче 16 см и от българската номерация носи 25 номер и според мен вече отива към 26. Имаме едни летни маратонки  UK 8 и стелка 15,5см ,  есенните обувки Geox са UK 7 1/2 и стелката е 16 см . И по тази причина съм в чуденка кой номер ботуши да взема,но ми се струва,че е по-добре 8,а 9 май ще е голям.

# 118
Искам да попитам за дете с крак  23 см,кой английски номер да поръчам?Че съвсем се обърках вече.

# 119
Здравейте и ние също объркахме номера и са ни много големи ето тези http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/15
Номер 8 са ,излезнахме 2пъти на вън но едвам ходим с тях.Продавам ги ако някой има интирес нека ви пише.Ще намал Joyя цената.

Общи условия

Активация на акаунт