Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Бубе,благодаря ти Peace

# 196
Ботушките са ни малки   Sad  Продавам ги. UK 9 са, но са умалени и отговарят по-скоро наа 8-ца, много са сладки. Ако някой проявява интерес да пише  Peace

http://adams.co.uk/younger-girls-patent-biker-boots-in-purple

# 197
  • Варна
Момичета за първи път ще поръчвам обувки от Некст, четох ви че имало модели,които са уголемени и такива,които си отговарят
Само за приблизителен ориентир ако може  Simple Smile-краче 21номер и стелка 13,5см по-скоро на 4,5 или 5ца отговаря?

# 198
Момичета, безкрайно съм разочарована от easilyshopping, пуснах поръчка на 13.10, бяха ми върнали мейл че е приета, след няколко дни ми писаха че 2 от артикулите са изчерпани и оттогава ни вест ни кост... Rolling Eyes При вас как стоят нещата?

# 199
  • София
Момичета имам следното питане.Дали някоя от Вас е поръчвала от тези якета размер 3-4 или 4-5 за  да даде реални размери и цвят?И достатъчно дебели ли са за зимата?Благодаря!

http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/4/18

# 200
Момичета за първи път ще поръчвам обувки от Некст, четох ви че имало модели,които са уголемени и такива,които си отговарят
Само за приблизителен ориентир ако може  Simple Smile-краче 21номер и стелка 13,5см по-скоро на 4,5 или 5ца отговаря?

Първото. Wink

Али, дъщеричката ни има едно от посочените якета, но е 2-3. Отговаря си на номера.

Мама Вили, пак красоти. Heart Eyes

Аз другата седмица чакам полата на сърца и вече буквално няма какво да купя - кажи речи цялата колекция е в гардероба. Joy

Мисля, че съм забравила да спомена, че плюшените анцузи са много тесни в кръста.

# 201
  • София
А точно кой модел и какъв е реалният цвят?Достатъчно дебело ли е за зимата?
Благодаря!

# 202
Само за приблизителен ориентир ако може  Simple Smile-краче 21номер и стелка 13,5см по-скоро на 4,5 или 5ца отговаря?

според мен поръчай 5-ца за по сигурно,ние сме също със краче 13,5см и всички обувки са ни 5

# 203
Аз пък твърдя, че 5 на Некст отговаря точно на 22. Wink

АлиМели, долното яке - Mink.
цветът е идентичен с този на снимката, дори по - красив. Има лек метален нюанс - страхотен е.
Отвътре е полар.
Купила съм го за зимата. Ще видим. Топло е.
В кръста, където са ластиците, има вариант да влиза въздух от долу, особено ако якето е леко широко на детето.
Ако ме разбра...

# 204

Първото. Wink

Мисля, че съм забравила да спомена, че плюшените анцузи са много тесни в кръста.

Ние също имаме няколко такива анцуга от Некст и по същия начин са малко теснички на коремчето.
Само и да спомена за разочарованието ми от чорапогащниците на Некст.След още първото изпиране изглеждат така все едно са носени от доста време

# 205
O, това, че са тесни в кръстчето супер ме устройва, ще поръчам тогава. Grinning Grinning

# 206
  • Варна
J'adore, milihi -благодаря ви  Grinning
Предвид това,че ще поръчвам зимна бота, с вата вътре ще взема все пак по-големия номер, а моя малкия мушмул ще е с термо-чорап..така че да не му е тясно

# 207
привет, отдавна не съм писала в темата, но поне успях да ви изчета и да разгледам снимките Simple Smile

невероятни красоти и страхотни манекени Peace

аз чакам една голяма поръчка от Некст към края на седмицата и също ще показвам.
Преди 5 дни получих чрез Римини една малка поръчка от Джордж. Блузките и панталончето са размер 6-9 мес.; полото, якето и гащичките - размер 4-5 г.; якето за мен UK 12. Едно голямо благодаря на Ехмея за препоръките и коментарите относно двете якенца - страхотни са Hug Ето и малко снимки цък

между другото продавам тази блузка и това клинче на Blue Zoo р-р 4-5 г.

И двете ги взех на намалени цени, но за мое голямо съжаление са доста умалени. При снимките съм дала и размери, така че който го интересува нека ми пише на ЛС Peace

# 208
Момичета,новата фирма-Габко е на мои познати в Англия и техни съдружници в София и тъй като няколко дни нямах възможност да влизам във форума сега разбирам,че тя вече е позната в темата.Иначе аз щях да я покажа.Хората в Лондон са страшно коректни,мисля,че условията са им ок,аз лично чакам вече поръчка чрез тях и им пожелавам успех!

Ali&Meli,ние имаме якето от втората снимка в цвят mink,р-р 3-4год,страхотно яке,страхотен цвят,вече го подноси дъщерята,става за зима,да,и си отговаря напълно на номера,тя е на 3г8м,105см и й е супер.

# 209
  • София
J'adore,Бингъл много благодаря!  bouquet
Бингъл мога ли да помоля за реалните размери на якето понеже дъщеря ми е на 4.4 години,но е около 104 см,слабичка е и редовно и купувам дрехи с по-малък размер.
Колебая се между 3-4 и 4-5.А какъв е реалният цвят,на различните снимки го виждам различен?
А и това яке го бях харесала отдавна.
Ровейки назад открих едни кафяви панталонки с апликирани цветя отстрани,които имитират вълнен плат /като рибена кост май е плата/,но пише,че са 100 % памук.Плътни ли са и може ли и техни размери  Praynig?
Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:28 от Ali&Meli

Общи условия

Активация на акаунт