Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Ето приблизителни р-ри:
дължина на якето от най-високата част на рамото до долу-42см,от рамо до рамо в закопчано състояние-32см,дължина на ръкав по външен ръб-35см.
Цвета J'adore добре го е описала-нещо м/у млечно лилаво и сиво,с мек метален блясък,на моите снимки цък според мен цветът е доста реален.Иначе mink на якето няма общо с mink на памучните дрехи-имаме панталони,блузки и шапка,но стоят по-различно Peace

# 211
Момичета,новата фирма-Габко е на мои познати в Англия и техни съдружници в София и тъй като няколко дни нямах възможност да влизам във форума сега разбирам,че тя вече е позната в темата.Иначе аз щях да я покажа.Хората в Лондон са страшно коректни,мисля,че условията са им ок,аз лично чакам вече поръчка чрез тях и им пожелавам успех!

А знаеш ли в кои градове ще могат да се взимат нещата, без да се полза куриер тук в България?

# 212
ORHIDEA,мисля,че засега само в София,но не съм сигурна напълно,момчето в скайп отговаря много любезно,можеш да се свържеш за подробности Peace

# 213
J'adore, milihi -благодаря ви  Grinning
Предвид това,че ще поръчвам зимна бота, с вата вътре ще взема все пак по-големия номер, а моя малкия мушмул ще е с термо-чорап..така че да не му е тясно

пак заповядай,няма да сбъркаш с по големия номер защото все пак до края на зимата има почти 5 месеца  Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 08:59 от milihi

# 214
  • вече в собствен дом
И аз си получих поръчката вчера. Много съм доволна. Всичко отново ми е от Некст. Имам и едно костюмче за зима
http://www.bonprixsecure.com/uk/Snow-suit-2-pc-set-1156954-bundl … 384874-0-4ae695c9
което е за 3-4 годинки , в кафявия цвят е, но моят син е слабичък и му е много широк, Ако някой проявява интерес да пише.
 Peace

# 215
Момичета за първи път ще поръчвам обувки от Некст, четох ви че имало модели,които са уголемени и такива,които си отговарят
Само за приблизителен ориентир ако може  Simple Smile-краче 21номер и стелка 13,5см по-скоро на 4,5 или 5ца отговаря?

Първото. Wink

Мисля, че съм забравила да спомена, че плюшените анцузи са много тесни в кръста.

Ние също имаме няколко такива анцуга от Некст и по същия начин са малко теснички на коремчето.
Само и да спомена за разочарованието ми от чорапогащниците на Некст.След още първото изпиране изглеждат така все едно са носени от доста време

Момичета имаше и други разочаровани от чорапогащниците на Некст нали?Чудя с от тях ли да поръчам или от  М&S?

Благодаря предварително!

# 216
Зависи, има чорапогащници и чорапогащници. За сега от Некста само един модел ми се е съсипвал. А с друг модел съм изкарвала и голямата и малката (т.е. две години) Относително е.

# 217
Момичета, можете ли да ми кажете в какви срокове сте получавали доставки от UK и с коя фирма? Искам да сравня, че ми трябва нещо в определен срок... Много благодаря предварително.

# 218
Момичета, можете ли да ми кажете в какви срокове сте получавали доставки от UK и с коя фирма? Искам да сравня, че ми трябва нещо в определен срок... Много благодаря предварително.

Много относително, аз съм получавала поръчка и за 7 дни и за 1 месец, а няма да споменавам , че имам неполучени от април Mr. Green
Всичко е на късмет , май.

# 219
Моята най-бърза е с Римини - 9 дена, втората от тях дойде за 14 дена  Peace . С Детство мое има една, която така и не дойде  Mr. Green

# 220
Моята най-бърза е с Римини - 9 дена, втората от тях дойде за 14 дена  Peace . С Детство мое има една, която така и не дойде  Mr. Green

На същото мнение съм!!!! Но според мен си смятай за всеки случай 14 дни Peace

# 221
  • Плевен
Танчето, с коя фирма са ти неполучените?
А тези The Win Company читави ли са?

# 222
Танчето, с коя фирма са ти неполучените?
А тези The Win Company читави ли са?

Детство мое

# 223
Мисля,  че е на късмет. Поръчах от Римини 07.10 и от  Easilyshopping 11.10 и всичко тръгна в един ден от Англия и пристигна на 23 тук, май са ползвали един и същи транспорт до тук. Моя съвет е да пишеш на фирмата която си избереш и те ще те ориентират. Аз така направих с дрешки за подарък.

# 224
  • София
O, това, че са тесни в кръстчето супер ме устройва, ще поръчам тогава. Grinning Grinning

Кои са тези тесните в кръстчето? Моля, покажете ги Praynig
Че аз всичко стеснявам в кръста и все допълнителни ластици слагам...

Общи условия

Активация на акаунт