Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 968
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Аз много се разочаровах от Easilishopping,един път поръчах и не ми  донесоха нищо от това което заявих..супер несериозна фирма  Sick..така че ще поръчвам от старите фирми.
може да са си взели поука,по горе писах Peace

# 331
  • В мечтите
Аз много се разочаровах от Easilishopping,един път поръчах и не ми  донесоха нищо от това което заявих..супер несериозна фирма  Sick..така че ще поръчвам от старите фирми.
определено няма да проверява дали са си я взели  Wink...
А Sansil не мога да наберя това дънки ..поне от днес май няма ако видиш някъде прати ми линка моля те.Благодаря   bouquet

# 332
Здравейте!Тази кухня много ми хареса и ми се иска да я поръчам за дъщеря ми.Някой може ли да ми каже,какво представлява и какво включва?Благодаря!
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Role-Play/Disney-Pri … 61C7E6FD602.app27

# 333
Един въпрос, нова съм с поръчките засега успях да пробвам като посредник римини и съм доволна, за George вече разбрах, че с римини мога да си поръчам от тях, но от Некст мога ли пак през римини, че в сайта ми и това уточнение в началото ме обърква.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 334
Един въпрос, нова съм с поръчките засега успях да пробвам като посредник римини и съм доволна, за George вече разбрах, че с римини мога да си поръчам от тях, но от Некст мога ли пак през римини, че в сайта ми и това уточнение в началото ме обърква.
почти всички ,които пишем тук в темата поръчваме от некст,чрез римини,защото доставката им до англ адрес е безплатна Peace

# 335
почти всички ,които пишем тук в темата поръчваме от некст,чрез римини,защото доставката им до англ адрес е безплатна Peace
И на Алмуз също  Peace

# 336

При всички посредници, доставката от некст е безплатна, най изгодно ще ти е ако ползваш посредник, доставящ до твоя град, за да избегнеш разходите за Еконт примерно . Peace

# 337
Много ви благодаря за бързите отговори   bouquet

# 338
Аз много се разочаровах от Easilishopping,един път поръчах и не ми  донесоха нищо от това което заявих..супер несериозна фирма  Sick..така че ще поръчвам от старите фирми.
определено няма да проверява дали са си я взели  Wink...
А Sansil не мога да наберя това дънки ..поне от днес май няма ако видиш някъде прати ми линка моля те.Благодаря   bouquet
Bella Slava,писах ти ЛС Peace.

mimenceceto,кухнята издава реалистични звуци и "казва" 11фрази.Включва 18 аксесоара-тиган, чайник, телефон, чаши и чинии, плюс други аксесоари.Книга с рецепти,която като се разлиства казва рецепти.Има и още нещо,което не разбрах точно,но героините на дисни принцесите говорят докато детето "готви".

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 17:00 от sansil

# 339

mimenceceto,кухнята издава реалистични звуци и "казва" 11фрази.Включва 18 аксесоара-тиган, чайник, телефон, чаши и чинии, плюс други аксесоари.Книга с рецепти,която като се разлиства казва рецепти.Има и още нещо,което не разбрах точно,но героините на дисни принцесите говорят докато детето "готви".
Звучи много интересно:)!Благодаря за отговора  bouquet Hug

# 340
И още въпроси имам. Някой има ли дреха на Little Rocha ?
Отново ме интересуват размерите.
Мерси.[/i]

J'adore, имам тази блузка на Little Rocha, размер 4-5 г., ако мога да ти помогна ето реалните мерки :
шир. под мишниците -30 см.
дълж от рамото - 39 см.
дълж. от под мишници - 26 см.
дълж. на ръкава - 38/31 см.

материята е страхотна, плътно хубаво трико, наситен красив цвят

# 341
Около 10-ти направихме обща поръчка от адамс. Нещата са още в Англия, но другата семица трябва да пристигнат при мен. Поръчах с още 3 майки. Изтрила съм съобщенията и не мога да се сетя коя е третата. Писах на другите 2. Ако може тя да се свърже с мен.

# 342
  • Варна
Момичета,някой купувал ли си е чанта от Маталан,как са като качество?Влюбих се в една.

# 343
  • Пирдоп
Искам да попитам, има ли някой тук който да поръчва от сайта на Найк. Харесала съм едни дески  маратонки и никъде другаде не ги виждам.

# 344
Момичета, моля за помощ. Харесах си тези маратонки  http://www.amazon.co.uk/Puma-Womens-Dapper-Silver-Vaporous-18291 … 86638&sr=1-86 но не съм поръчвала чрез посредници до сега. Бихте ли казали към кого да се насоча да ми е най изгодно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт