Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 957
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
не ти е необходим посредник,за да поръчаш от Амазон

# 346
  • В мечтите
Момичета как са дрехите от Маталан на мъжо харесах едни неща..отговарят ли си newsm78

Момичета, моля за помощ. Харесах си тези маратонки  http://www.amazon.co.uk/Puma-Womens-Dapper-Silver-Vaporous-182917-07/dp/B0013V0XSY/ref=sr_1_86?ie=UTF8&s=apparel&qid=1256886638&sr=1-86 но не съм поръчвала чрез посредници до сега. Бихте ли казали към кого да се насоча да ми е най изгодно.   bouquet
аз до сега съм поръчвала от Алмуз,посредник е но не излиза безбожна скъпо,взимат 8% от стойноста на покупката и 1.5паунд на килограм до твоя град.Даже ако си харесаш нещо друго можеш да комбинираш  Peace

# 347
Момичета пак с въпрос,
Харесах маратонки от сайта на Джорд, но се интересувам европейската номерация доколко отговаря на нашата -опитвам се да се ориентирам + посочените години, но все пак.....Досега съм купувала само бг обувки и се притеснявам дали ще уцеля, ясно ми е, че ще има прежалени пари в началото докато свикна с чуждата номерация, но все пак .......
Благодаря предварително   bouquet

# 348
Момичета има ли някой който да е поръчвал от http://www.thewincompany.com/kids.php.
Коректни ли са? С какви впечатления сте?

# 349
Аз си поръчах, но още не съм си получила нещата, поръчката ми е от 20.10. Относно комуникацията, съм доволна, попитах ги на скайпа някои въпроси и те ми отговориха доста изчерпателно, което много ми допадна.....нато си получа нещата ще мога да коментирам допълнително Peace

# 350
  • В мечтите
Момичета има ли някой който да е поръчвал от http://www.thewincompany.com/kids.php.
Коректни ли са? С какви впечатления сте?
Вчера пуснах поръчка но не ми отговориха и на скайп също писах им емайл да разбера дали са я пуснали,а те ми отговориха че след като я пуснат ще уведомят ..ама защо толкова бавно не знам и ако няма от тези артикули  newsm78

# 351
  • София
Здравейте момичета,

до сега никога не съм поръчвала дрехи он лайн и съм много зле в тази област.

Ще помоля някой с опит да ми посочи 2-3 от най-изгодните и добри сайтове за бебешки дрешки и кой е посредник дава най-добри условия.

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.   bouquet   bouquet   bouquet

# 352
  • Плевен
Харесах си едно ботуши от Маталан ,но нося 40 номер, което е 6 1/2 . И сега се чудя 6 или 7 да поръчам,нямат половинки. Някой който има обувки от там да сподели за номерата Praynig.

# 353
  • Sofia
Харесах си едно ботуши от Маталан ,но нося 40 номер, което е 6 1/2 . И сега се чудя 6 или 7 да поръчам,нямат половинки. Някой който има обувки от там да сподели за номерата Praynig.
Аз имам 6-ца  ботуши от Маталан , нося 38 по принцип, но тези са ми съвсем леко големи, т.е отговарят на 38 и 1/2, може би 7-цата ще е по-добре, другите рискуваш да са ти малки, мога да ти премеря стелката на 6-цата колко е ако искаш, за да се ориентираш.

# 354
здравейте!току що разбрах че ще има малко забавяне с поръчките за напред от изилишопинг до другата седмица и имам следното питане
дали мога чрез римини да поръчам от намаленията на некст и трябва ли да се платя доставката до техен адрес

# 355
  • Sofia
40=7 Peace

# 356
40=7 Peace
е значи ще са ми ок апреските,кото чакам от там-нося 39номер,поръчах си 6-ца,а за майка ми 5-ца/38

# 357
  • В мечтите
Здравейте момичета,

до сега никога не съм поръчвала дрехи он лайн и съм много зле в тази област.

Ще помоля някой с опит да ми посочи 2-3 от най-изгодните и добри сайтове за бебешки дрешки и кой е посредник дава най-добри условия.

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.   bouquet   bouquet   bouquet
виж условията Римини и Алмуз,вътре имат сайтовете с които работят има голям избор,аз днес пуснах от TheWinCompany но поръчката трябва да е над 50паунда имат изгодни условия Peace

# 358
  • В мечтите
здравейте!току що разбрах че ще има малко забавяне с поръчките за напред от изилишопинг до другата седмица и имам следното питане
дали мога чрез римини да поръчам от намаленията на некст и трябва ли да се платя доставката до техен адрес
аз от изилишопинг ги чаках тре седмици и накрая нищо не получих,ама от римин става те работят с тях и май не взимаха такса newsm78

# 359
аз от изилишопинг ги чаках тре седмици и накрая нищо не получих,ама от римин става те работят с тях и май не взимаха такса newsm78
аз за сега съм доволна от тях две от четирите ми поръчки вече са при мен,комуникацията им е добре ,само се позабавят поръчките малко ,но горе долу зо 3 седмици ги получавам.а римини са добре и тях съм пробвала Wink

Общи условия

Активация на акаунт