Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета! От тези два сайта само чрез посредници ли може да се поръча или може и сам
http://www.elc.co.uk/
http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%EF%BF%BD&fh_locat … p;fh_view_size=10
Благодаря предварително!  bouquet

# 541
Искам да попитам за колко време горе-долу ви идват нещата с риминикидс. Два пъти поръчвах през Емпреса, но нещо виждам че имат много проблеми и реших да пробвам риминикидс.

На мен винаги ми идват за 10 - 14 календарни дни!
Днес си получих даже едната доставка и вече съм горда собственичка на ботуши Лакоста  Party , а приятелката ми - Мис Сиксти  Rolling Eyes

# 542
Днес си получих втората поръчка от Римини, много съм доволна от тях, вече втора поръчка получавам в рамките на две седмици от поръчването. Ето снимки на тази и предишната поръчка.

# 543

Днес си получих даже едната доставка и вече съм горда собственичка на ботуши Лакоста  Party , а приятелката ми - Мис Сиксти  Rolling Eyes[/color][/b]

Честито  Peace  Дай да ги видим  Crazy

# 544
Днес си получих втората поръчка от Римини, много съм доволна от тях, вече втора поръчка получавам в рамките на две седмици от поръчването. Ето снимки на тази и предишната поръчка.
Много са хубави нещата, със здраве да си ги носите!!!!!! Heart Eyes
Искам да попитам за лилавата блузка Peppa Pig от NEXT, че и аз я поръчах заедно с поличката до нея в сайта. Ама ги чакам всеки момент. Би ли ми казала плътничка ли е?
Благодаря!

# 545
  • В мечтите
Много са хубави нещата, със здраве да си ги носите!!!!!! Heart Eyes
Искам да попитам за лилавата блузка Peppa Pig от NEXT, че и аз я поръчах заедно с поличката до нея в сайта. Ама ги чакам всеки момент. Би ли ми казала плътничка ли е?
Благодаря!
ехаа супер сладки са със здраве да ги носите,да видим и моято кога ще дойде от TheWin.Някой нещо да е получавал от тях  newsm78

# 546
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
Римини също ли имат услугата за превоз (само) като Емпреса? Отзиви?

# 547
Ето и от мен малко снимки:
http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.15764768 .
Много странно обаче между цветовете на шапката и ръкавиците има разминаване.На ръкавиците цветовете са по-ярки,но нищо и така ще ги носим.

# 548
Радвам се че ви харесаха Simple Smile Аз съм написала по нещо под снимките, специално блузката на Пепа Пиг е много тъничка и все още не ни се е отдало случай да я сложим.

# 549
# 550
Ла костата са страхотни  Hug  Може ли линк

# 551
  • Sofia
От МиМ Директ са и двата чифта

# 552

Месри! И аз мн си ги харесвам!  Heart Eyes
Ами, те свършиха! Иначе бяха от mandmdirect.com
Но е възможно пак да ги пуснат, трябва да следиш  Peace

# 553
  • Sofia
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
Римини също ли имат услугата за превоз (само) като Емпреса? Отзиви?
Гив трапспорт и Емпреса са превозвачи,другите всички са посредници

# 554
Maria-Chiara    Hug

Общи условия

Активация на акаунт