Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 851
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Лакостата нистина изглеждат супер и аз ги бях харесала,но мисля,че вече са изчерпани.Но има подобни,ето ги: http://www.mandmdirect.com/products-Lacoste-Womens-Tobie-Holisti … ckLunar_LC163.htm .
Maria-Chiara,честито с удоволствие да си ги носиш.Иначе имат ли топла подплата,че при нас вали сняг(днес започна),кой номер са и отговарят ли си според теб?

# 557
Лакостата нистина изглеждат супер и аз ги бях харесала,но мисля,че вече са изчерпани.Но има подобни,ето ги: http://www.mandmdirect.com/products-Lacoste-Womens-Tobie-Holisti … ckLunar_LC163.htm .
Maria-Chiara,честито с удоволствие да си ги носиш.Иначе имат ли топла подплата,че при нас вали сняг(днес започна),кой номер са и отговарят ли си според теб?

Мерси  Hug

Нямат подплата - кожата и един кат тънка подплата отдолу. Подметката е тънка! Абе, с една дума не са топли зимни ботуши, а са като за този сезон! Но аз си го знаех и точно такива ми трябваха  Peace
англ. No 6 са, БГ - 39 (но на тях пише, че са 39,5). Аз нося 39 и са ми идеални. Мис Сиксти-то на приятелката ми са 38-ми и изобщо не можах да си навра крака вътре (те са и без зип)

# 558
И аз бях хвърлила око на Лакостетата,но да попитам в случай,че се появят отново-стават ли за зимата или са по-скоро есенни? Rolling Eyes
А дрешките от горните постове са приказни-със здраве да се носят от дечицата ви Hug
Писали сме заедно Laughing

# 559
NEXT панталонки дълги,11р.някои би ли ми измерил (спешничко е)  bouquet

# 560
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
Римини също ли имат услугата за превоз (само) като Емпреса? Отзиви?
Гив трапспорт и Емпреса са превозвачи,другите всички са посредници
Благодаря. Май има и една още, Габко....
chocha,  Гив Транспорт не беше ли свързана с теб?
Пак ще помоля за отзиви за превозвачи.... Hug

# 561
  • В мечтите
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
да май е на chocha

# 562
  • Sofia
chocha,  Гив Транспорт не беше ли свързана с теб?
Да,моя е!Проблем ли виждаш в това?Габко не е ли посредник?

# 563
някой беше писал, че ще поръчва от Аргос, ако не е късно вече ето код за безплатна доставка над 50 лири и 5 лири ваучер

Free £5 Gift Voucher and Delivery on Orders Over £50 at Argos
http://www.vouchercodes.co.uk/go/5a707/1F8D-argos

# 564
Да,моя е!Проблем ли виждаш в това?Габко не е ли посредник?
Ами не, не виждам проблем. Но виждам, че ти имаш проблем с комуникацията (доста от постовете ти са откровено нападателни, и май вече писах веднъж на тази тема и повече няма да се занимавам Peace-твоето отношение към съфорумките не ме кефи). Нищо лично bowuu
Габко превозва и може да се ползва и като посредник. Това видях в сайта им Peace

# 565
  • Sofia
Имаш право на личен избор
Кафето няма да си пиеме заедно,така че не смесвай нещата Peace
Не съм те поканила да ти возя нещата,питаш за превозвачи и аз ти отговарям

# 566
Да, наистина ИМАМ избор. И не само аз. Това на теб трябва да ти говори повече, не на мен.
И чети добре, аз попитах за мненията за превозвачи като качество на обслужване, а не кои са те.  Peace

# 567
Момичета някои бяха получили тези ботушки?Дали ги "тествахте", пропускат ли вода.Ще помоля за р-р на стелката на 8 или 9.
Благодаря предварително!

Ето линка http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/46/6

# 568
Трия поста си - вече се уговорих.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 19:51 от Stryper

# 569
ето и реални снимки от мен  http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.15768747 червения панталон е 15г.точно ми е много е хубав и плътен точно за сега  блузитеи те 15г тънки са хубави са но са с много голямо деколте то не  и деколте ами по скоро рамене.ботушки за малката страхотни просто с ватичка отвътре чудесни са номер 6   познатия син панталон много готин потплатен и ботушки за мен за мокро време 5 ук хубави са и удобно но задължително трябва да са със термо чорап защото отдоло на подметката не са плътни и е студено само по чорап 

Общи условия

Активация на акаунт