Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, много хубави неща сте купили. Така благородно ви завиждам за момиченцата, които контите Simple Smile

Бингъл, палтенцето е супер, цветът е жесток, със здраве да си го носиш.

Искам да питам някой поръчвал ли е чехли от Next и на какви номера горе-долу отговарят размерите им S, M, L? Аз съм харесала ето тези, ако някой ги е взимал, да даде отзиви.

А защо не харесват някои карти? Ако е кредитна VISA CLASSIC или MASTERCARD например, те са си признати в цял свят, или ги бърка, че са от българска банка издадени?

# 601
Абе,много сме съмнителни,да,тез пък направо.... ooooh! на мен в Дебенамс така с две кредитни не ми мина плащането-Мастер и Виза,уж в банката бил проблема,уж приемат бг карти...а от ММ направо си ми я канселираха последната,при няколко успешни вече Crossing Arms

ееее,моят мъж пък търпелив bowuu

повече няма да ме видите на тази страница,обещавм Whistling

# 602
....
И моя мъж такива не ги облича, хвърля на страни и казва, "това и е малко, дай друго".  Crazy
..........

hahaha Тъкмо същото.  Joy

Пижамката си е съвсем обикновена, пролетна да кажем.Simple Smile Онези целите също. Но пък са адски удобни ако няма да се преоблича детето посред нощите. А, забравих. Те пък имат много копчета и съвсем изнервям положението. Joy
Имам на Carter's  пижами и определено има разлика в плътността.

Бингъл, че защо бе, приятно ни е да те виждаме по - честичко. Wink

# 603
Поръчката ми от далечен ЛОНДОН все пак дойде днес! 14 дни с "ДЕТСТВО МОЕ". Аз също искам да знам от кои фирми сте доволни и от кои не?
Съвсем в срок са си значи.  Grinning
Аз лично поръчвам от различни посредници, тъй като от някой сайтове ми е по-изгодно да ползвам едни, а от други - други.
Примерно Некст за сега поръчвам само от Римини, най-изгодно ми е, гледам че новата фирма е със същите условия, доста свежо звучат ще чакам отзиви на поръчали.
От Маталан ми е изгодно да поръчвам от Almuz, доставката до английски адрес е безплатна, взимат повече на килограм и процента им е по-висок, но пък компенсират с това, че поемат 25% от куриерските услуги.
От Детство мое също съм доволна, когато имам път към Пловдив си взимам нещата от там.
Ако поръчвам сама на английски адрес го правя през Чоча.
От всички горепосочени фирми съм доволна, комуникацията ми е била винаги перфектна с тях и никога не съм имала проблеми.
Valeria,благодаря!!! Hug
Нека и други които са ползвали превозвачи или посредници да дадат мнение, така всички ще сме наясно кой е по-добре да изберем...
И още нещо да те питам, дрешките на Маталан отговарят ли си на номерацията?

# 604

Valeria,благодаря!!! Hug
Нека и други които са ползвали превозвачи или посредници да дадат мнение, така всички ще сме наясно кой е по-добре да изберем...
И още нещо да те питам, дрешките на Маталан отговарят ли си на номерацията?

Ако някой много се интересува от мнения  - просто трябва да прочете 1 тема. И ще си направи изводи.
На мен почна да не ми е интересно. В повечето сайтове приемат нашите карти. Само Некст и Еспри са ми проблемни.
Появяват се нови посредници с почти същите условия.
8% или 10% при поръчка от 100 лири е разлика от 2 лири.
Хубаво е да се избегне куриера - затова се насочваме към посредниците от нашия град.

За превозвачите - освен записаните в темата има още няколко.
Някои майки ползват Евгени Меров от Пловдив. Точен е. Пътува всеки 7-10 дена. Но има минимум от 15 лири.
Има един Тодор Дончев от Пазарджик. И чрез него става. Но пътува по-рядко.
Хората, при които поръчвам също са превозвачи, но не искат нови клиенти.
Цените на превозвачите са 1 лира на килограм с малки изключения.

Fitzgerald, ти нападна Чоча, но ако видиш отношението на собствениците на емпреса, ще решиш, че тя е супер.
А и цената й е 1 лира. Което не е за пренебрегване. Освен това фирмата не е само нейна. Аз лично мисля, че условията им са добри и мога да си взимам нещата по всяко време от удобно за мен място. Ако успеят да се опазят от номерата на емпреса, ще спечелят много клиенти.

Спирам. Лека нощ на всички.

# 605
  • Варна
Варненските посредници също извършват и транспортна услуга, като предоставят английски адрес за директни поръчки. Цената обаче е висока - 2 лири на килограм до Варна /освен ако няма някаква промяна от последните 2-3 седмици/.
Ийзлишопинг ми писаха, че чакат буса в края на тази седмица  Peace

# 606
Да попитам и в тази тема за това яке:

http://www.marksandspencer.com/Long-Sleeve-Hooded-Metallic-Coat/ … rand=core&rh=

Зимно ли е? И отвътре има ли поларена подплата? Ако някой го е поръчвал..... Благодаря!

# 607
Това яке го имаме в размер 3-4 години. По мое мнение е страхотно - цялото е подплатено  с розов полар и си е зимно. Качулката не се маха. Лично аз много го харесвам.

# 608
Страхотни са ви нещата майчета със здраве да си ги носите вие и вашите деца! PeaceИскам да помоля divya да ми измери стелките на ботушките и да ми каже кой номер носи по принцип? PraynigБлагодаря предварително! Heart Eyes
здр.по принцип съм 38 номер по бг взех 5 ук леко са ми големи можеби 1 см но по добре че този модел трябва да се носи с термо чорап иначе няма да държат топло в студа моя крак е 24см а стелката на ботушките е 24.8-9 може  да се каже 25см

# 609

ЗА ТЕЗИ БЛУЗКИ ПИТАМ!РАЗМЕРИ? Rolling Eyes

# 610
бингъл - ботушките наистина са страхотни, аз и взех 10ка и има някъде около 1 прост място, но тя много ги хареса и каза че са и удобни, отвътре са дебелички, идеални са за сняг, както казва Вики "чудесни, просто идеални"  Joy

Valeria - долнището с котето, вече го няма в сайта, не е ватирано, но материята е плътна, ние в това време го носиме с чоропогащник отдолу, и казва че не и е студено, но ако паднат още температурите не мисля че ще става  Peace

EliG - половерчетата са от ASDA, много са мекички, не боцкат и топлят, тънички са, точно каквито исках, аз си поръчах № 10 и са ми точни, по тялото, но кача ли малко кг. няма да ми стоят добре, може би № 12 трябваше да поръчам, те са щяха да са ми леко свободни (колежката си е поръчала 12ка и пак ми стоят добре), но и тези ще си ги нося. Ето ти и линка към самите половери, а и цената е префектна http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/knitwear/jumpers/ … psortd1=1&fix - това е страницата, цената е 6 лири  Peace

ooooh! силно се надявам това да са ми последните поръчки за тази година  Crazy

да, долнища наистина имаме много, защото както казва мъжът ми - "ти гледай да облечеш за зимата детенцето, да не ходи голо и босо, а ние ако останат пари"  hahaha

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 09:36 от ice

# 611
Може ли да ми кажете адреса на Chocha в Англия и условията за доставка.Доколкото разбрах е най-изгодно чрез нея да се поръчва.

# 612
# 613

ЗА ТЕЗИ БЛУЗКИ ПИТАМ!РАЗМЕРИ? Rolling Eyes

Имаме 6-ца от тях. Устройва ли те, да меря ли  Peace

# 614
po skoro 13-14 razmer Rolling Eyes za men sa Hug

Общи условия

Активация на акаунт