Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
имам въпросче за пазаруването от Амазон, и най-вече към Styper, защото знам, че тя е навътре в нещата, но ще се радвам и други да се включат. Та питането ми е как да си поръчам ето тези кънки http://www.sportsdirect.com/skate/roller-skates -  или ето тези http://www.amazon.co.uk/Barbie-Broadway-38-classic-figure/dp/B00 … 07406&sr=1-15 за детенце.
Кои са по-добри, кои от двата модела ще излезнат по-изгодно, и чрез кой посредник да си ги поръчам, защото сама няма да мога да се оправя?
Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 661
имам въпросче за пазаруването от Амазон, и най-вече към Styper, защото знам, че тя е навътре в нещата, но ще се радвам и други да се включат. Та питането ми е как да си поръчам ето тези кънки http://www.sportsdirect.com/skate/roller-skates -  или ето тези http://www.amazon.co.uk/Barbie-Broadway-38-classic-figure/dp/B00 … 07406&sr=1-15 за детенце.
Кои са по-добри, кои от двата модела ще излезнат по-изгодно, и чрез кой посредник да си ги поръчам, защото сама няма да мога да се оправя?

Първия линк води към ролери в Sportsdirect - сигурно модела е изчерпан.
За посредник - пробвай новия гъбката. Ще си спестиш куриера. Само да не се окаже, че трябва да си вземеш нещата от Надежда... Ако са наблизо, мисля, че с тях е най-добре.

На предишната страница се пишеше за тази фирма.
Знаете ли от кой квартал ще се взимат нещата?

# 662
Някой ще ми отговори ли за немския амазон Confused

Никога не съм пробвала да поръчвам от немския амазон на адрес в Англия.
Виж в темата за ибей имаше координати на фирма, която превозва от Германия. 1.50 евро на кг. Доставят ги в Русе и оттам с куриер.
Може това да е по-добър вариант.

# 663
Eто. Sunglasses
Съжалявам за качеството, но ми се разместват настройките на апарата, а и нали лети постоянно... Laughing

може ли линк за тази блузка  http://avgustki.snimka.bg/baby/she-039-s.368386.15787135 newsm53

# 664
  • В мечтите
Момичета, моля виии  кажете ако някой ползва карти на ОББ,за дебитните говоря кои от тях става?Ако изобщо стават  newsm78.И за този сайт на Гъбка на отделни пакети ли се изчисляват всеки артикул по отделно,май при тази др.фирма е така и идва скъпо или на мен така ми се струва?Кое от двете е по добре някой ако ги е ползвал да сподели? Praynig

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 10:42 от Bella Slava

# 665

Първия линк води към ролери в Sportsdirect - сигурно модела е изчерпан.
За посредник - пробвай новия гъбката. Ще си спестиш куриера. Само да не се окаже, че трябва да си вземеш нещата от Надежда... Ако са наблизо, мисля, че с тях е най-добре.

На предишната страница се пишеше за тази фирма.
Знаете ли от кой квартал ще се взимат нещата?
Благодаря ти, ще пробвам с гъбката   bouquet

# 666
Матия, ти май злорадстваш на гърба на Детство мое.

Последните ми поръчки от Некст бяха с тях. И съм доволна.
Сега погледнах сайта - има размери. Може да са пропуснали някъде. Но това, което гледах е с размери.

Пиша го, заради една дискусия преди 1 или 2 седмици. 5-6 човека почнаха да коментират колко са недоволни от Детство мое. И то така, че не посмях да пиша, че последните ми поръчки с тях са ок. Една  от майките, които писаха тогава беше моя позната. Попитах я защо е недоволна, а тя ми каза, че никога не ги е ползвала.  Само от прочетеното във форума...
Аз имам няколко поръчки с тях. През април ми объркаха поръчката, но после ме компенсираха. Тогава бяха единствените посредници и бяха претрупани.
Както писаха и други майки преди 1-2 страници - вече си изпълняват поръчките в срок.

# 667
аз също съм доволна от Детство мое, вярно , че малко закъсняваха поръчките, но си ги взимах от офиса на Емпреса и така спестявах куриер. Смених ги само защото %та комисионна на Римини е по-малък и излиза по евтино, даже и с куриера, а и римини наистина доставят за 2 седници. Но това не е основната причина за смяна (срока на доставка), аз като правя поръчките нищо не ми е спешно, така че мога да чакам.  Peace

# 668
Айде пак ДМ. Ми не, не съм доволна  Crossing Arms Майната им на сроковете и всичките неща, но на хора, които ме лъжат най-нагло в лицето (по телефона  Laughing ) повече доверие никога. Само едно признавам - върнаха ми парите, за което им благодаря.

пп: извинете ме, но като се сетя и откачам  Blush

# 669
Единия офис на Гъбката е на Тотлебен 51/май/, а другия зад зоологическата. Ще видя по-късно мейла ми и ще ви пиша.

Мерси за отговорите.

Искам да ви питам нещата с Риминикидс за колко време идват горе-долу?

# 670
Матия, ти май злорадстваш на гърба на Детство мое.

Последните ми поръчки от Некст бяха с тях. И съм доволна.
Сега погледнах сайта - има размери. Може да са пропуснали някъде. Но това, което гледах е с размери.

Пиша го, заради една дискусия преди 1 или 2 седмици. 5-6 човека почнаха да коментират колко са недоволни от Детство мое. И то така, че не посмях да пиша, че последните ми поръчки с тях са ок. Една  от майките, които писаха тогава беше моя позната. Попитах я защо е недоволна, а тя ми каза, че никога не ги е ползвала.  Само от прочетеното във форума...
Аз имам няколко поръчки с тях. През април ми объркаха поръчката, но после ме компенсираха. Тогава бяха единствените посредници и бяха претрупани.
Както писаха и други майки преди 1-2 страници - вече си изпълняват поръчките в срок.

Ааа не Naughty В никакъв случай не злорадтсвам,в началото не ми доставиха една поръчка,за друга ме забавиха ужасно много,но комуникация имаше Peace
Просто в момента не ги ползвам,защото има доста други посредници,с които поръчките ми пристигат за 2 седмици,но това е въпрос на личен избор и никъде не съм наложила мнение да не се поръчва с тях Peace
Относно сайта им-може би снощи са имали някакъв проблем с него,защото наистина на нито една дрешка нямаше размери и коментара ми беше по-скоро шега,а не нападка Peace
Има толкова коментари,които не ми харесват и определено злобни към даден посредник или превозвач,но както писа някой по-напред-това е форум и всеки има право на мнение Peace
Хубав ден   bouquet

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:26 от Matia

# 671
Момичета, имам въпрос - тези които поръчват чрез Гъбката кога плащате? Когато потвърдят че нещата са при тях или когато дойдат в България?

# 672
Според мен, когато дойдат  Peace
Аз поръчах една книга на техния адрес.

# 673
Момичета, имам въпрос - тези които поръчват чрез Гъбката кога плащате? Когато потвърдят че нещата са при тях или когато дойдат в България?
Това пише в сайта им 
Цитат
•предварително изпращане на банков превод след получаване на потвърждение от наша страна
което означава ,че се заплаща след като пристигнат на техен адрес.Поне аз така го разбирам  Simple Smile

# 674
Фемитрейд прекратявали дейността си  Confused
Оказва се, че английския им координатор тъче на два стана  Crazy и  познайте кой е втория  Mr. Green
Сега от две варненски фирми, остава само една, съмнително коректна, поради споменатите обстоятелства  Confused

Общи условия

Активация на акаунт