Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • по пътеката
махам,ако ти я подаря за един ден, 4е да си взема въздух от премятанията й? ! но ще ми липсва ,след 1-я 4ас! преди малко пишем уж, но с голям зор и хиляди уговорки кога ще е по4ивката; на края на страни4ката и тя ми заявява, ти няма ли да у4иш днес? викам,4е от тебе мога ли да се съсредото4а да погледна някоя дума! а тя ми заявява,ти нали каза ,4е си имала само 6 -ци ,зна4и си най-добрата у4ени4ка на целия свят, след,което изцепва, не ти ли се спи днес? ами да седна на компа! ей, вурти,су4и от девет кладенеца вода ще донесе,но да  стане на нейното! след малко написа криво-ляво и вика  по4ивка, ти няма ли да дойдеш да си полегнеш ,4е да си играя покрай тебе, а то къде било клю4ето, по джетикс дават някакви страшни истории и да я пазя в другата стая! много тарикатско мислене! или днес се прибира баща й и аз му пускам отгоре клю4а за дворната порта и тя пита: мамо виж дали носи големи торби в ръцете си? сире4 да има изненади за нея!  Laughing
много си хареса и сама си избра подаръците за рождения де, добре,4е бог ни 4у, 4е да донее 15 мин преди нас два вида нови неща и да стават за нейната възраст! а забравих да кажа,4е мъж ми ми дигна яко акциите сред приятелите си, жените им ве4е ще ме намразят! тортата наистина стана страхотна на вкус,лека от три крема и три блата,а покритието-марципан "варна" не само стана ,но и удържа преместването на друга подложка и преносването до работата на мъжо!препоръ4вам го за дебютанти!
 сега търся нови предизвикателства като за нова година! а докторът на свеки така  ми е харесъл ягодовия конфитюр,4е си поръ4ал за пролетта!така и не го намерих като се прибрах, така е правила реклама,4е за зимъска не остана  да правя с пала4инките!  :tired:4акам цитрусите,4е да правя от портокалови и мандаринени кори4ки !
далке, моите големите са третирани на около 4-5г.  с цигара! аз не съм пример! та дотук и двамата големи не пушат! но за алкохола се  обясняваме винаги и с предупреждения да се знае нормата, но няма как да  им светя и раз4итам да се държат 4итаво! няма как да дам обратния пример, баща им спаси операцията с бира и екстрасенски номера, колкото и да не даваха надежда и го караха да се оперира спешно, но аз съм лоша и не дадох! та много е сложно с ли4ния пример! аз давам само положителен откак са малки ,но компаниите са важни,не мама и тати какво пилят преди излизането!за хазарта-много съм против!мъж ми отскоро  играе промоспорт, ама има доста информативност за мене, станах компетентна за италианската, испанската, тунизийската и африканската  фут лига!накрая и на фут ,ако се запиша! ама  ми се играят то4но таквиа екипни игри, но няма мераклийки! една народна топка,поне! Whistling

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 19:21 от marsy

# 286
  • Varna
ХАДИЛЧЕ-  Laughing
имам чувството, че ти не спираш да се хилиш със твоите термити. Виждам още, че си започнала да ги обучаваш и за инвитрУтУ Joy
ДЕДЕ- как си Grinning
ДАЛЧЕВА- мацуранка, не съм я търсила Евелинчето но ти я търси на Евелина не на Ивелина. Тя е със буквичката Е. Чета, че си голяма хазартаджийка бееее. Да иваш у Българско, че сега казаха, джакпота е над 2 000 000. Може да са ти късмета Душе smile3503
МАРСЕЛИНКА- твойта по нататъка кво шЪ я праЙш беее. Тя много хитра, ще има да те премятаааа. Да ти е жива и здрава всички дечица са хитреци.

# 287
Дядо Хаджия не съм казла, че визираш мен, просто аз имам такова чувство.
А за термитите - ужас..... ама са сладки.

# 288
  • София
Хадилче, постигна ли целта прословутия информационен тайфун.
Постигна я. Моля:

... Коректен човек съм наистина и няма да ви пиша по темите щом това води до кавги...

Ето това беше крайната цел. Да те изхвърлят от темата. И го направиха. Само, че аз те моля тук да продължиш да пишеш защото ние претенции нямаме към никого.

# 289
ааа не съм се изказала точно - спирам да пиша по темите политика и религия. едва ли искат да ме изгонят съвсем  Joy - пък и да искат, обикновено си тръгвам, когато аз реша... ако се почувствам съвсем нежелана може и да си отида.... ама не виждам да съм им направила нещо. може би наистина не беше редно да пиша за религия и политика, но тези ми постове са били отговор на нечий друг. както и да е - няма да лягам да умирам. като съм виновна - виновна да съм. извиних им се - добрите хора прощават.

# 290

Ето това беше крайната цел. Да те изхвърлят от темата. И го направиха.

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 291
Хадилски, много добре знаеш, че колкото и да сме лоши в арабската тема, теб си те обичаме  Hug  bouquet Hug

# 292
  • София
Дядо Хаджи, ако обичаш, моля не наливай масло в огъня... Praynig
Най-вече не обобщавай на базата на мнения на две-три потребителки цялостните настроения в темата, в частност тези към Хадил.Убедена съм, че тя е желан събеседник от болшинството форумки и не виждам причина да правиш констатации за успеваемостта  на нечии начинания...

# 293
  • София
Хадилски, много добре знаеш, че колкото и да сме лоши в арабската тема, теб си те обичаме  Hug  bouquet Hug

Ми много странно се изразява обичта понякога в тази тема.

Дядо Хаджи, ако обичаш, моля не наливай масло в огъня... Praynig
Най-вече не обобщавай на базата на мнения на две-три потребителки цялостните настроения в темата, в частност тези към Хадил.Убедена съм, че тя е желан събеседник от болшинството форумки и не виждам причина да правиш констатации за успеваемостта  на нечии начинания...

Ами след като тези две-три потребителки, а те всъщност са 4 включително и един терминатор с нежен псевдоним  Laughing са крайната инстанция е редно да си изградя такова мнение.

Впрочем не бих желал да се прихвърля тук дискусията, защото някои точно това чакат. Това си е проблем на друга тема и да си го решават там.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 20:19 от дядо хаджия

# 294
Турете му пепел - важното е, че аз не мразя никого. Пък и обясних, че не съм си тръгнала, просто не се изказах, както трябва. Дядо Хаджия не налива масло в огъня - не му се сърдете на човека. Е да ви има кюрдския инат - като запънете на една тема, та край.  Joy

# 295
  • София
Я да си се върнем на нашите дискусии. Искам да попитам, в страните където живеят друзите има ли законово установен ред според който съответните религии да се регистрират или обявават пред някой държавен орган. И ако е така, друзите как са си регистрирали религията, като свещенните книги са им тайни и само определени хора имат достъп до тях.

# 296
Тайни са книгите с разните там правила, обяснения, вярвания и т.н. иначе официалната книга (като Библия, Тора, Коран и т.н.) е официална и нямат проблем с регистрацията.

# 297
Турете му пепел - важното е, че аз не мразя никого. Пък и обясних, че не съм си тръгнала, просто не се изказах, както трябва. Дядо Хаджия не налива масло в огъня - не му се сърдете на човека. Е да ви има кюрдския инат - като запънете на една тема, та край.  Joy

А така Хадилче... Hug  bouquet
В Магребската тема нека само уточня пишем ДАМИ и един много уважаван от нас Господин и приемаме Разказите на Всички
Ето -пишем си и си говорим.....за много неща-кой като му е на Устата Без ЗЛОБА и Обида
отдълго време сме решили да Прескачаме постове,за да се запази МИРА,който и тук неведнъж бе нарушен
Искам да го напомпя
Форума и темата са.....ПО-ВАЖНИ,стойносттни и смисленни

# 298
  • по пътеката
аз пък искам да питам един актуален въпрос за строителството, вярвам си виждала на какъв принцип се строят къщите  по иракско! много ми е интересно ока4ването на таваните, бетон ползва ли се или са като нашите ока4ени, тухлени, армирани тавани? основи копаят ли се като в бг? хадил,не ти е област, но само сподели какво си наблюдавала преди,като си била по твоите земи? имало е много бг строители ,доколкото знам в ирак, преди години! добра връзка е имало с бг и хората са ни харесвали!както и бг ,които са бяха там,говореха много добре за ирак4ани и страната! така ли е било наистина,твоите впе4атление от бг лоби в ирак ?имали известни сгради, строени от наши в  багдад?

# 299
Оставете това с дамите и не-дамите. момичетата в другата тема не са лоши, просто всеки си има болно място и не обича да го настъпват. оставете тази работа сега. аз си взех бележка, нали съм добро дете - що-годе.
за строителите - имат добро мнение за българските строители, винаги са се разбирали с тях. у нас се строи по различни начини в зависимост в кой район е къщата. винаги се правят дълбоки основи, защото подпочвените води разрехавяват почвата. новите къщи са с изляти плочи с арматура, по-старите с гредоред, а оригиналните стари иракски къщи се строят с нещо като припокриващи се кръгово арки, като църквите и джамиите. има няколко по-големи сгради известни, че са строени от бг строители и цял квартал с жилищни панелки  Joy - държавни жилища за по-незаможните служители едно време - ама сега е кофти място - слабо налягане на водата, трудно стига догоре, а и панелите не са за нашите температури. на горните етажи се сваряваш.

Общи условия

Активация на акаунт