Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИНА И НА СЕСТРА И!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА КРАСЯТ ИМЕТО СИ ОЩЕ МНОГО МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!

# 526
Честит имен ден на Мина и сестричката й  bouquet! Да ви се слави името!

Честито порастване на Крис  bouquet! Нека расте здраво и весело дете Heart Eyes!

Маска за суха коса, която на мен ми действа добре:

1 суп. лъжица студено пресован зехтин
1 суп. лъжица вит. А
1 суп. лъжица ракия или коняк
1 яйце

Сместа се нанася в корените и се стои поне 2 часа с нея. Измива се с бебешки сапун, не шампоан. На мен чувствително ми намаля косопада след 3 пъти правене на маската Peace

# 527
  • Varna
АСТАРТА Wink
това е чудесна маска. newsm10 Обаче ако краищата на косите и или косите и са сухи жълтъка и ракията ще ги изсушат повече.А ако е боядисана, боята и ще пада от ракийката.

# 528
  • София
Мина, честит имен ден !
Дълги години да носиш името си с чест и достойнство.

# 529
  • по пътеката
  bouquet  bouquet  :bouquet:4естит имен ден! много хубаво име,да ти е както се казва!  bouquet  bouquet

# 530
много ти благодаря Делте Hug.мин. година бяхме на Варна на моренце дано и това лято на 2010 да сме, 4е ужасно ни хареса ох, сега като се сетих и се разме4тах newsm03.Благодаря на всички ви за пожеланията към Криси

# 531
  • по пътеката
[/img]
добро утро! да ви е сладко фрикасето с 4ай4ето и един усмихнат продава4 на жасмин! дядко, такива сигурно си ги видял много пъти по комплексите ! ходят  по кафенетата, ресторантите и по улиците около суковете!
има едно нощно цвете, мисля,4е  е от семейството на жасмина, страхотно ухае в пъти пове4е от жасмина! снощи, като никога, ме хвана музата да простирам, 4е да изпръхнат дрехите!  на покрива 4ак,се усеща уханието на нощното цвете, не знам дали не е целогодишно, защото и лято и зиме си цъфти! ина4е си е зелени4ко и със зелени цвет4ета!  bouquet

# 532
Хей, момичета и момче, къде ходите в този студ?
Марси, какво е това фрикасе!?! #Crazy Направо ме изуми. Това някакъв санвич ли? Каква е плънката?
По въпроса за маските за коса и аз се мацам с тривитаминол, но чист, без да го смесвам с други съставки и съм страшно доволна. Косата ми е до кръста и беше започнала да пада, но започнах да се мажа два пъти седмично и спря.
Делтичка, Хадил, Дала къде сте?  bouquet
Дядо Хаджи, имам една молба. Понежи си спец по произведенията на хлебопекарна, сподели някоя рецепта за хляб, който максимално да се доближава, като вкус до този от магазините. Една съседка се опитва да агитира съпруга си да й купи и той все не го харесва. Казва, че този от магазина му харесва повече, а от хлебопекарната му бил много плътен и тежък. Ако знаеш подобна рецепта, ще се радвам да я споделиш.

# 533
  • Egypt
Rali, ама може ли Тривитаминола без някакво масло, нали казват, че не действал без него, понеже бил мастно разтворим  newsm78 . Аз се мацам с тривитаминол+зехтин+алкохол+оцет, но ми става много суха после косата, и трудно я измивам маската заради зехтина.
Вчера съм пропуснала да поздравя празнуващите- Честит Имен Ден на Минчето и сестра й, и Честит Рожден Ден на Крис Simple Smile

# 534
  • София
Дядо Хаджи, имам една молба. Понежи си спец по произведенията на хлебопекарна, сподели някоя рецепта за хляб, който максимално да се доближава, като вкус до този от магазините. Една съседка се опитва да агитира съпруга си да й купи и той все не го харесва. Казва, че този от магазина му харесва повече, а от хлебопекарната му бил много плътен и тежък. Ако знаеш подобна рецепта, ще се радвам да я споделиш.

Рали ще ти отговаря на лични за да не разводняваме тука темата.

# 535
Благодаря дядко за обстойното обяснение!  bouquet Още тази вечер ще го пробвам и ще докладвам за резултата.
Фаима, признам, че не съм се запознавала  подробно за начините за по-добро действие на тривитаминола. Започнах да го ползвам в началото на годината и първоначално го смесвах със зехтин, ракия и яйце. Това го правих веднъж седмично и честно казано не виждах някаква промяна, но и тогава не ми падаше косата. Преди около месец и половина започна да ми пада /при мен винаги се получава така есенно време/. Поради липса на време започнах да я мажа само с тривитаминол. Още след второто мазане, косата спря да ми пада, но аз продължавам да се мажа. Удивена съм от резултата. Спря да пада, а това обикновено продължаваше дълго време. Подейства много бързо. Може би е и до тип коса, знам ли.... Моята е по мазна в корените и със сухи краища. А и тривитаминола е достатъчно мазен, за да му се добавят и други мазнини.
Аз не смея да се похваля още на никой, но с вас тихичко ще споделя - Сестричката ми е бременна.

# 536
  • по пътеката
рали, тунизийското фрикасе се прави като малки хлеб4ета, които се пържат и после се срязват и пълнят с разли4ни плънки, традиционната е от картофено пюре с куркум и магданоз, хариса, салатен лист, риба тон и маслинки, аз ползвам 4ерни дребни,сварено яйце! много любимо ястие за малки и големи!  bowuu
маските на мене ми омазняват косата прекалено, аз и без това я мия на  2 дни !просто след това губи форма! дори не ползвам балсам, тоест рядко и основно от боите! ако има на4ин да ми поникне двойна коса, веднага се мятам на някоя терапия!на линда и тя е слаба,няма арабска идея в нея!къса се много ,заплита се и стои суха! макар мазането с масла! понякога ми се иска да я подстрижа като мене, да не я мисля за ресане и при4ески!в бг , беше  много хубава ,дали от влагата  и свободата да не е вързана! сега пак е умряла!
след около 2 седмици е големия аид и снощи пак обмисляхме с оглед ситуацията на криза , какво и що ще правим!не са много ко4овете,дето се мотаят по улиците свободно и ми се взема акъла като знам какви са умници и може да си ме харесат за пън!не е както преди години, за преди ,преди ,свекър ми направо разказва като за друг свят, за семейните събирания като е бил малък , как са живяли, задружно ,как децата са помагали на големите от дребоси! като каза ,4е знае да рисува и да прави баклави -е, направо ми обра номинациите! днес, накарах линда на работа,за да проверя, дали има желание,както като беше малка! опъна се ,но сгъна хавлийките! и си измете, било трудно! да бе!  Mr. Green
рали, тихо4ко те поздравявам за новината и нея още по-тихи4ко, но от все сърце!  bouquet  bouquet  bouquet

# 537
привет, аз съм ваш'та леля ! какво си правите без мен, а?! набивате хляб и сандвичи и си мажете косите - срам и позор - дайте и нещо да прокараме хапката, де ! хайде, аз ще дам... а къде е Делта ?

# 538
привет, аз съм ваш'та леля ! какво си правите без мен, а?! набивате хляб и сандвичи и си мажете косите - срам и позор - дайте и нещо да прокараме хапката, де ! хайде, аз ще дам... а къде е Делта ?

Цял ден се чудя къде сте ти и Делта newsm78. Не е характерно да ви няма толкова дълго и веднага се усеща липсата Hug

# 539
Привет и от мен   bouquet

Чета по редовете-от липса на време
 ...но искам да ви поздравя и да честитя отминалия празник на Минчето   bouquet

Фаима-какво етуй чудо с тоя мач?Те на война го подкараха нашите хора
Направо не вярвам ни на очите си,ни на ушите си-такава истерия...много с преувеличава самото събитие....
не ми се мисли за тази страна,която ще загуби- ooooh! Sick

Във Фейса ще кача снимки из Лондонско и нашето бебе Елизабет
Адски ми се харесва там.....Лондон ме грабна -стил,класа,Европа!

Линче-ако четеш....споко!тези дни ще ти звънна,дано си се прибрала  bouquet

Много  Hug Hug Hugз всички ви

Общи условия

Активация на акаунт