Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • по пътеката
с горещо кафе в ръка съм ,не за друго да ми топли ръцете,4е да не  ми окапят кокал4етата! снощи 4 ч, не мога да си стопля краката за да заспя!много гадно усещане! линда в4ера с три блузи ипрестилката, с високите ботуши била екстра!ина4е нос и ръце са ледникова епоха и при нея!хадил идея имаш ли как да задействаме кръвта ,4е да топли! знаете ли  кое ми е странно от години насам, когато спортувам ,запо4вам много 4есто да се прозявам, те си мисля,4е ми се спи, но на мене явно не ми стига кислорода във въздуха  ли какво ,все пак сме над морското равнище,където съм родена! не се уморявам от спорта, но се прозявам като бебе !преди мислех да си изследвам кръвта за кислород, но мацката бг си замина и не ми се занимава! newsm78
са сложа някоа хапка,

# 511
Мерси Марси, кафето е чудесно   bouquet
 Много гадно е времето при вас.Мъжо се оплака че пак се е наводнила къхнята  Thinking
да се похваля вчера са сложили кухненските шкафове  Party, идея си нямам как изглежда , но важното е че кухнята е почтииии готова  Crazy.
 вчера спретнах един зелен фасул по Алжирски  Stop, толкоз вкусен стана ,че чак неможах да повярвам.
Файма, как си ?Алба и ти се загуби драсни два реда!
Дидонка радвам се че се разписа  Hug Hug за бебка   bouquet
Делта, дедко Хаджи, Мина, Паулина,Хадил   Hug  bouquet
хубав и лек ден
п.п Бела ако четеш моляте драсни ми на лични   bouquet

# 512
  • София
... и аз като се размечтах,да си купим ние с Младежа тази къща, да си я стегнем и да си живеем в нея... малееее, чак китките на прозорците си представих. (е, те може и да не се хванат,че е точно на центъра и е много прашно там,но мечтите са си мечти) и така... мисля си днес и си мечтая...

Паула щом имаш мечти, значи ще ги постигнеш.

# 513
  • Egypt
 Здравейте и от мен! Не знам къббето смята ли се за тунизийско, ама се оказа, че кюфтетата по чирпански били египетски  Laughing Направих я аз тая манджа, и мъж ми вика- как е, харесва ли ти нашата манджа!? Как вашата, тя наша, от Чирпан, даже в детската градина я дават редовно. Той вика, че баба му я правела още по- редовно и понеже не знаела ни да чете, ни да пише, няма как да я е научила от другаде, освен от нейната майка и баба...
 Предната седмица ходихме семейно в увеселителня парк на Кайро, "Дрийм Ленд", много е хубав и огромен, но на мене само от гледане на тия люлки ми беше лошо два дена, а хората как се качват, че и по час се чака, за да ти дойде реда да седнеш  ooooh!
 В петък пък ходиме в Исмаилия, много ми хареса града, спокоен, няма я лудницата на Кайро, и учудващо чист. Покрай морето има чудесни кафета и ресторанти, и много хубава крайбрежна алея, и изобщо романтикаааа:)
 Със здравето сме добре, аз се оправям бързо, навън ходя като Зоро, да не ме пече слънцето в лицето, че тука през деня си е горещо, само вечер става студено, и то не винаги.

# 514
Файма, в линка дето беше дала за прядядото на мъжа ти, ами че той чист кюрд бе  Sunglasses  прадядото де.

И какво сега, кой от кого открадна кюфтетта по чирпански  Crazy  Важното да е вкусно   chef

# 515
  • Egypt
Хах, Шиланче, че и аз точно това му казах- че хич не е никакъв египтянин, ами си е жив кюрд, те фараоните тука, т.е. наследниците им са светли, ниски, с дребна костна структура  Laughing Иначе за вкусното- много е вкусно, ама с къббето какво ще правим, ти поне може да видиш от свекървата Sad

# 516
Ако е дървен философ и знаменит инат- гаранция 100% , че е кюрд  Mr. Green

Къбето не съм виждала как го прави свеки, ама видях и опитах крайния резултат  Crazy  Ще го мъчим, няма как. Ти вече имаш преднина пред мен, аз още нямам настроение да се захвана с него. Чакам момент дето хем да съм на кеф, хем да съм сама вкъщи, че ако стане катастрофа да залича следите, не ми се става за смях и подбив  Sunglasses  Кюрдите освен всичко друго, обичат и да се подиграват, цял Кюрдистан ще ме разбере колко съм кьопава и песни ще се пеят за сръчността ми  Twisted Evil

# 517
... аз казвала ли съм ви,каква орисия имам? то си е направо проклятие Wink който се хване с мен,все не му върви на пари. Младежа каза днес,че ако продължава още малко така,ще вземе да се раздели с мен за една година и после,като забогатее,щял пак да ме взима.  hahaha то майтап, майтап,но си е баш истина за орисията ми.

Паулинка, да те успокоя, че не си единствена с тази орисия Mr. Green. Мъжът ми вече 10 години ще станат, ми повтаря, че не знае как, но преди да ме срещне не знаел какво е да нямаш пари. Откакто се запознал с мен все си ходи с 2 лв в джоба Joy. Обаче старите хора са си го казали  - на който му върви в любовта, не му върви в хазарта Wink. Не може всичко да ни е наред, нали. Важното е, че се обичаме, бедни, но щастливи Simple Smile

# 518
И аз тва му викам на моя, "виж останалите - дойдоха бедни и станаха богаташи, а ти дойде богат и стана беден "   Twisted Evil  Laughing
 кой дънки на тротоара продавал, кой магазинче нещо, кой в глинена къща живял навремето, ама сега носят обувки за по 3000, оправни хора демек  Peace

# 519
И аз тва му викам на моя, "виж останалите - дойдоха бедни и станаха богаташи, а ти дойде богат и стана беден "   Twisted Evil  Laughing

Аз като го кажа това, ми се отговаря, че грешката е в моя телевизор Mr. Green. Много обича да ми натяква, че с мен и милионера ще стане просяк hahaha. Но да не си помислите, че много харча Blush - не, просто си е някаква орисия Wink

# 520
Здравейте! Днес имам имен ден и искам да ви почерпя Simple Smile Сестра ми днес също е именничка, така че празника е двоен така да се каже!

Лек ден на всички и до после!   bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:37 от Minaaa

# 521
здравейте дами, файма-радвам се че си добре. делте-мн хубаво кафенце си сервирала ,отдавна не съм пила такова.паула-така ме разсмя. Joy моят Криси порасна, във понеделник стана на 3 годинки исках да ви по4ерпя ама не става и това е мъ4их се, но не мога и не мога да ги сложа тези картинки ooooh! отивам една маска да си кльопна на лицето, а някоя от вас ако знае някаква маска за коса да ми даде рецепта. мн ми пада и е суха, уж и слагам балсам сега си купих на "shauma"със 7 витамина ама...                                                                                                                                                                                                                                        хубав ден на вси4ки-тук при нас е стуууд

# 522
мина-4естит имен ден! жива и здрава бъди  bouquet

# 523
Мина, Честит Имен Ден на теб и сестричката ти! Бъдете живи и здрави и нека щастието бъде неизменен ваш спътник!  bouquet
Честит Рожден Ден на Криси! Щастливо детство и много радости за мама и тати!  bouquet
Фаима, радвам се, че се оправяш!  bouquet Правила си неуспешен опит да побългариш кухнята с египетски манджи? Mr. Green Сладурана! Следващия път пробвай с баница.
При мен - работа и глад Tired Нямам време да хапна цял ден и съм на вода. А и така ми се спи...... Кой се е борил за еманципация #2gunfire
На всички Hug  bouquet

# 524
  • Varna
МИНЧЕЕЕЕ, ЗА ТЕБЕ И ЗА СЕСТРИЧКАТА ТИИИИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт