КАРТИ ТАРО - VII

• 49 582
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
желязна честит празник,весело лице ,здраво тяло и бодър дух. newsm59

знаем че винаги се започва с благодарността,затова Вятър отново точна,благодаря ти че винаги си тук с желанието за отговор santa2
 това са картиза една моя приятелка,характеристика на кратко без специални позиции.насоката е естествено-любовта

об. висша жрица----об 2 меча
7 чаши--- 8 пентакли---об. рицар жезли

жалко че не ми отвая фото зона,бавен нет,когато е с картите има доста по-силно въздействие едни истеглени карти.
 на преден план излиза привличането,но без някакви особени дълбоки чувства.момента е подходящ за действие,но всичко което търсиш и предлагаш,остава скрито,трябва да се направи нещо,ситуацията го изисква ,но май няма начин.интуицията не говори,не може да се разчита на нея за прави действия. привидно споккойствие а всъщност притеснения. в този момент на колебание няма място за действие,трябва изчакване,труден момент за избор.трябва да  се подходи с един поглед в това което има,което  е научено,и въз основа на предишен опит да се действа.на лице е новото,но и твоята слабост,от незнание кой знае може от неизвестното...аз мисля че става дума за някаква съблазън,която те е връхлетяла със страшна сила-както казах в началото.

моите три карти за днес
об. 4 пентакли---3 жезъла---об. 9 жезъла
ден  който ще мине под знака на притеснението,търсене на отговор за намиране на финансии. като гледам и тези жезли,май  ще се замисля за нещо което да вмъкне някой лев в бюджета ни Thinking
 та- Winkявно ще се намерат някои идейки от тук от там,което ще е добре,на лице е физическа и психическа умора от милсенето Wink. старнни карти за днес,поднесени с малко хумор,но това е битовизма  Thinking

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 10:42 от MEGGI 76

# 466
  добро утро. често из форумите вече срещам мисли върху 9 пентакли. на няколко пъти ги теглих и аз. днес сутринта отново се появиха в моята подредбакато първа карта.
9 пентакли---5 пентакли---10 меча
 добре,но  тези 10 меча са от другата страна ,те са  контраст на тази''спокойна среда'' която показва деветката, ако приемем че 5 пентакли говори за посоката на двете лица  на движение в една цел,пътят е заедно да са,значи ли че е един вид уравновесеност и прецененост на текущи събития,моментното състояние ,което е стоп така да е ,да не е по-лошо.
 но ,пак но, защо 10 меча?
 неподвижността, в предното тълкуване,би ли била болезнена или застоят е неизбежен,с две думи няма друг начин,не е присъда,а е нещо като ''колелото и съдът''таяак ще сстане ,ще дойде и отмине ....старнна комбинация.поне за мен и и да тълкувам в посока  лично,доста по-странно.
 но меже би не разбирам правилно още езика на таро. Thinking

# 467
Меги, според мен 9 пентакли дава някава насока за предопределеност. 9-ката е и като естесвен завършек на някакъв цикъл. 5 пентакли е доста нестабилна карта. На мен винаги ми излиза като безпътица,лутане,предопределена загуба Sad,а 10 меча е тежка карта-някой е наранен в гръб и то смъртоносно.Дано по-знаещите да ме опровергаят...

# 468
благодаря ти,горе долу улових ''идеята на 9 и 5 пентакли'' на както казваш
Цитат
10 меча е тежка
,

мислих ,мислих ивидях-на лице са проблемите,но това е неизбежно,момента е особено ''студен'' ,но това не е краят.

уффф,защо с тарото все още не ми се получават ,така красивите дълги тълкувания. дано поне се справям.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:19 от *МЕГИ*

# 469
хм, 10 меча в случая е хубава карта
 и когато с епадне нещата вече са "решени", ако мога д акажа това й е хубавото
 тръгва се в нова поскоа и се среща човек директно с проблема и най- важното  мисли се за решенията му
  ако подреждането е за отношения- дълготрайността на 5 пенаткли е биал много по- изтощаваща, отколкото идва  10 меча и дпоред мен  нещата вече е възможода се разрешат  независимо то болката тук 10 меча прилича на 8  чаши

# 470
 Simple Smile вятър така хубаво ги обясняваш картите  bouquet,имаш прекрасно изразяване и логика,по познаване на всички карти. впечатлена съм от умението да  покажеш ''времето'' което дърпат  картите.
Цитат
дълготрайността на 5 пенаткли е биал много по- изтощаваща, отколкото идва  10 меча
и веднага съумяваш да намериш обединената карта.
 аз бих се запънала да кажа две по две карти  на коя са равни,но не ги и познавам,и не бих правила сравнение.

# 471
 Embarassed  съвсем не съм толкова знаеща...даже не познавам всички картиSimple Smile
 ще дам пример - вчер апопитах какво ще стане ако попитам за съвет една дама  :1) влюбените 2) императора 3) мага   и  познайте какво тя ми каза,че точно от това, за което питам нищо не разбира  т.е . от нея нямаще отговор...  аз помислих,че отговорът ще е от правилния човек, а май магът каза да се оправям сама

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:05 от Вятър

# 472
да,май магьосника  казва тук че момента е узрял за действие,има желание и амбиция,след  достойното обмисляне.прекалено дълго си се занимавала със другите.момент на обединяване на физическо със духовно ниво.

# 473
ами именно нали това е същносттта на мага, вярвай в себе си и разчитай на собствените си сили.
 А 10 мечове , наистина е очистваща в случая , и май винаги има такава роля , макар и болезнена тя води към изясняване и решение.Ще има резултат  от  предишни твои действия.Аз също не сравнявам картите за мен всяка карта си има свое послание освен това ми е трудно да ги съпоставям макар в този случай да ми идва наум че 10 мечове е като крал мечове решителнсот и категоричност в разплитането на ситуацията , но без мъката и болката на десятката.Съвета на десяткат е че трябва д асе нправи последната крачка към освобождението , макар и да е болезнена.
за мен мечовете са решителност и действие.

# 474
Здравейте отново.На въпрос какъв е шанса за разговор до седмица :5 жезли,6 жезли,Дяволът-ще има разгорещен спор и предизвикателство което изисква търпение което пък води до победа и разрешаване на стар проблем и отдавна жадуван успех.Тук дяволът за мен е изкушение ,а не страх или може би страх от изкушението което ще доведе до чести набези,желанието може би е по силно от страха,но може да е и желание за отмъщение и стрмеж да се навреди на някой newsm78

# 475
  • плевен
Някой желаещ да ми хвърли карти,защото моите вече ме лъжат че само ги питам  Tired

# 476

Цитат
5 жезли,6 жезли,Дяволът-

така поставен въпроса аз го разбирам коа,дали -ще има среща.
и искам да попитам,въпросът трябва да бъде поставен така ,че отговора да не е категорично''да или не''?права ли съм?

процесът на развитието е сегашният етап в който  се намираш. всичко е един тест за теб,но  с едно голямо значение  трябва да се говори. идеи,планове всичко това си ти.веднага ще  дойде очакваното от теб,това което  постигаш  е с доста усилия но ще получиш заслугата.аз  виждам че има  възможност за среща,но каточели водеща е страста,не се забелязва нещо друго или ти отричаш нещо около този човек.

# 477
Здравей Меги.Благодаря ти. Въпросът  беше разговор по телефона,за среща не мога да се надявам без този разговор.Права си май не го зададох както трябва,страста е водеща при него затова съм съгласна  с теб че има възможност за среща и да- отричам доста неща ooooh!

# 478

карти за деня. денят е под знака на парите.казвам защото е за мен и понеже си зная  за какво става дума ,е така. аз го виждам краля  като замислен,отговорен към намеренията за финансовата стабилност в семействот,нагърбен с внимание към проблема,но каточели не виждам действие а само замисъл,или мислите,търсенето , и намирането на отговора.

# 479
Цитат
така поставен въпроса аз го разбирам коа,дали -ще има среща.
и искам да попитам,въпросът трябва да бъде поставен така ,че отговора да не е категорично''да или не''?права ли съм?

здравей,златна, така зададената питанка от мен е ,че и аз искам  ,да разбера от някой дали е правилен въпроса, тези дни това май доста ме заинтерисува.

Общи условия

Активация на акаунт