КАРТИ ТАРО - VII

• 49 023
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
а как да тълкуваме  дворцова карта от другия пол в позиция съвет и резултат.

първо винаги  ги наслагвам на човека на който се гледа че това е той,мъж или жена без значение. но пък може да покажат и друг човек,в този въпрос който ще има намеса.

но сами по себе си картите си имат и значение.

ето пак питанка?

# 661
много по- рядко ги виждам , като реални  хора, отколкото като характеристики  или по-скоро напътствия

във въпроса на contesa  беше ясно, че крал мечове е мъж, който прави нещо "сечено"- пробл;меът според мен е,че тя  иска о тнего да направи крал чаши... което като цел е малко странно, говорейки за работа newsm78, защото едно събитие не винаги повлиява друго , така, че да стане трето

ти и другите , които четат как ги виждате дворцовите карти?  bouquet

# 662
Здравейте,на въпрос до края на март ще започна ли работа се получи комбинацията:1.Луната 2.Колелото 3.3 пентакли 4.Крал чаши.Подредбата е отговор,коментар ,съвет,резултат.
Мечти..лутам се безцелно,не знам с какво да се захвана,а и ме е страх да е с нещо ново,ще има промяна на посоката,изненади,може би промяна на дейноста с която съм се занимавала до сега.Съвета тук е че имам нужното познание и ако преосмисля възможностите за евентуално съдружие ще постигна нещо.Като резултат вероятно ще срешна по възрастен мъж с когото ще осъществя взаимоотношения и той ще ми помогне да се развия професионално
Тук дворцовата карта я виждам като реален човек

# 663
Дворцовите карти винаги са ме затруднявали най- много. Особено рицарите и пажовете. Много ми е трудно да определя кога дворцовите са конкретен човек и кога характеристика на характер. И закономерност няма, дори и с натрупването на практика пак е трудно. За мен в повечето случаи са конкретен човек- говоря за Кралете и Кралиците. И когато като съвет излезе дворцова карта окончателно се обърквам. В единия случай означава помощ или пречка от конкретен човек, в друг може да е указание как е правилно или неправилно да се държиш.
Меги, ако познаваш човека на който или за който редиш картите би могло в някаква степен да определиш на коя дворцова карта отговаря. Аз за Кралица жезли и Краля й имам конкретни хора. Както и са себе си. Но пак е много относително, човек може да съчетава и четирите краля в себе си  newsm78
Помогнете ми в тълкуването на пази подредба. С половината се справих, но особено първата карта много ме затрудни. Въпроса е за моя близка какво пречи да забременее.
                      2                  3
                                1
                      5                  4
1. Характеризира въпроса, набляга на важна особеност- Смъртта  Thinking
2. Несъзнателни сили движещи питащия- Справедливостта
3. Външни фактори- 6 меча
4. Погрешен път- 7 чаши
5. Съвет към питащия- Паж жезли
Ясно е, че живее в някакъв измислен свят, с някакви илюзии се храни, което по някакъв начин пречи. Виждам и това, че е необходимо да общува свободно, открито, че трябва да бъде ведра и чиста в отношенията си. Да й доставя удоволствие общуването. Но първите 3 карти............Не виждам здравословен проблем.....Каква е връзката на Смъртта с пречките? Усещам, че отговора витае около мен и не мога да го хвана. И тези въшни фактори 6 меча...Нещо от две седмици не ми сработва интуицията  Rolling Eyes

# 664
хм, много прилича спрведливостт на страшния съд особено със смъртта отпред - понякога някои карти  са толков акто други..
пажът казва - да действа
7 чапи тук говори за нереализтични очаквания ( предполагам, че си е поставила нереалистичен срок  преди да направи някакви други опити)- каги и да изчака със страшния съд най-отпред  ням да си го позволи тя сама

значи според мен ( малко е странно това твърдение и ще мие интеренсод али ще с епотвърди) тази жена несъзнателно си слага някакви пречки пред забременяването,,,, дори се чудя дали те не са свързани с нейна забежка, нещо, което е направила и пази в тайна от всички- да с еотърси от него- сама си е сложила вината ( може и 7 чапи да е затова)  предполагам, че е излиал имепраторът  на дамата или 7 жезли? и разни та пажове чапи, окоито изглеждат да са нямали възка с нищо

zlatna30- чашите са ми трудни за конкретен отговор... аз бих казала, че ти трябв аповече решителност, защото картите показват малко липса на мотивация и реалн аангажираност с проблема

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 09:35 от Вятър

# 665
Вятър, ако пречките са подсъзнателни тя как да разбере за тях  newsm78 Реално забежки няма, но чувство за вина да. С тези подробности как би тълкувала първите три карти?

# 666

мъж,на който работата е пътуване,ще тръгне ли до две седмици.
най вероятно не за сега,трябва да изчака по-добро време,в смисълне му е отворен пътя сега в срок до две семици

# 667
русакта азбука в книга и таро
http://www.ozon.ru/context/detail/id/2481495/

Маг-- А
Жрица--Б
Императрица-- В
Император -- Г
Жрец--Д
Влюбленные--Е, Ё
Колесница --Ж
Правосудие--З
Отшельник--И, Й
Колесо Фортуны--К
Сила --Л
Повешенный--М
Смерть--Н
Умеренность--О
Дьявол--П
Башня--Р
Звезда--сочетание РСТ или СТЬ
Луна--С
Солнце--Т
Суд--У

Масть Мечей--Ф
Масть Жезлов--буква Х
Масть Пентаклей--буква Ц
Масть Чаш--буква Ч

Шут--Ш,Щ
Мир--Ъ,Ь,Ы,Э,Ю,Я

# 668
Меги, въпроса е простичък, а картите сякаш показват доста по- сложна ситуация. Едва ли тези страхове, които мъжа изпитва са свързани просто с пътуването му. Може би има притеснения за работата си, или за доходите си? 8 меча ясно показва, че е с вързани ръце към момента, нищо не зависи от него или поне не във физически план. Аз съвета тук го разбирам, че трябва да се освободи от притесненията си, от това, което го е хванало за гърлото. Може би има нещо което дълго е отлагал и е отказвал да реши, а е било важно за него. Време е да го реши, за да се "отпуши". Конкретно на въпроса до две седмици, не мисля, че картите дават ясен отговор. Сякаш нещо трябва да се случи и тогава да тръгне на път.
Поздравления за труда ти по горния пост   bouquet Сега Шопката е време да се вкл и да каже как да използваме информацията  Wink

# 669
за Sulza  и въпросът-http://www.youtube.com/watch?v=d6phXWQLvJQ ( малко ozzy)

Heart Eyes за *МЕГИ*

# 670
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледах на приятелка, паднаха се следните карти:
1. Висша жрица
2. VІ чаши
3. Крал мечове

Въпросът е:
"Има ли общо бъдеще с П.?"

Благодаря   bouquet

# 671
Anchett, мисля ,че от подредбата ти виждам някаква категоричност ,неуточнените ,неизказаните неща да се разскрият иначе не виждам продлжение.Нещо не са си доизяснили тези хора и това ги дърпа непрекъснато назад.Моментта мисля ,че е сега да поемат този риск и да се отворят един към друг.
Меги,благодаря много за положения труд.  bouquetтова си е наиистина работа...
Относно подредбата ти за твоя познат-така "чувам" картите :"би отишал ,ако няма спънки от подмолни действия срещу него, за които той ще разбере . Ще отнеме време докато тръгне".
Sulza, Simple Smile аз съм учещата се и имам нужда да ме "светнете" как става това с буквите.наистина се интересувам как може да се използават картите за такива детаили и какви подредби се използват . Съжалявам ,че съм оставила грешно впечатление и особено ова ,че съм тормозила Меги, но обещавам ,че ще се поразровя .
сега за твойта приятелка: мисля ,че просто на този етап все още не е готова да е майка- смъртта ми говори ,че тя трябва да позволи на детето в себе си да си отиде и ,чак тогава паж жезли ще дойде. тя хем иска да бъде майка ,хем да я повиват още. Освен това не съм убедена ,че мотивът и да стане майка е наистина продиктуван от майчин инстинкт или от други очакваня покрай майчинството, което също и пречи. Тя трябва да поиска да порасне и да се роди /трансформира за нова функция/мися в живота си.

# 672
shopkata, Вятър , Sulza , -

много сте прави че има нещо което го спъва. той пътува на кораб,но от лятото не е тръгвал на път. имаше едни премеждия (от неговата глава) които за малко да не му позволят да направи  и този опит сега,сега е в очакване на одобрение и покана. със жена му сме близки и тя се притеснява ,имат деца ,банки.
 точно затова поставих така въпросът в тази подредба,търсейки точен и ясен отговор,а вие усетихте и атмосферата около това пътуване.

Цитат
Съжалявам ,че съм оставила грешно впечатление и особено ова ,че съм тормозила Меги,
- неразбирам. никой не те упреква в ''тормоз''.
 самоче и аз се чудя,как да използваме тези букви. дори и с номерология,трябва да се ззане  не само 22-аркани кои номера са,а и другите четири елемента,те също имат номера. някъде  видях и това,ще поровя пак. но не съм срещала метод за използване на буквите в таро.
 преди години в онези вестници''психо'' от 1990-те години имаше таблица в която  цифрите отговарят на бг азбука,горе е на руската(това е от голямо значение).там  имаше метод на номерологията на името,дата на раждане,днешна дата и какви ли още не методи.
 защо не погледнеш в кабала-номерология-много неща може да ти се видят интересни.
 може и тема да си направим Wink

за момичето и бремеността-не тълкувам карти а споделям мнение от прочетено: дали това момиче иска дете,но знае че този партньор е наранява сега и се страхува от бъдещето с него.жената в нея иска дете,но завидната женска интуиция е разколебава. отговорно момиче и вече е дошъл момента на ''срам и неодобство'' от хората зада сложи край на връзката,знае кое е добро за нея ,но не иска да го направи.
 ако греша в мнението за това моля да ме извините, понякога опита говори.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:42 от *МЕГИ*

# 673
Меги, само Sulza и   shopkata са ти отговорили,
 аз се чудя дали човека има здравословни проблеми?

*МЕГИ*-  тук е форум , учим се... в тази връзка да споделя,че  в картите на твоя познат виждам 6 меча  и то след 10 меча ( когато тя се случи ) все още 8 меча го държи в объркване и малко напрегнат от неуредиците, но  нещата са на приключване  и те са търгнали към "граала"  ( това е странно виждам го  не сам натам? )само да няма прекалено големи очаквания споед мен ще се наредят нещата но след малко време  ( картите са разделени на 2 жрицата  и чашата и някакъв договор преди 8 меча да кажем нещо то рода 4 чаши, 4 пенаткли)

позволих си да мисля в писмен вид

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:52 от Вятър

# 674
 Hug аплауз за теб не е излишен Mr. Green

за сега здравето е добро,не че няма хронини болежки(язва,бъбреци)

Общи условия

Активация на акаунт