КАРТИ ТАРО - VII

• 49 021
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
  bouquet
 днес си мисля следобед да отида до магазин Дария на крака  и да чакам някое таро да ме извика - хареса ми ленорманското такова ( което ти беше пуснала- разговорливо е) обаче съм на работа и да виидм дали ще имам настроение след 4-5 часа

# 676
завиждам ви, че може да посещавате такива магазини :love

вятър,много мистично е кристалното кълбо, не е етино,още повече че няма и инфо на бг за тълкуване с него,разбрах че си е истинско тайнство,работи със много ''молитви,заклинания'' ,но е и уред чрез който да погледнеш и в картите.
 ще рагледаш ли и заради мен едно такова вълшебство. и дай впечатления,силно ли дърпа погледа, или всичко е символизъм и въздействие от  ''филми''

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 12:09 от *МЕГИ*

# 677
# 678
Вятър, за Оzzy  newsm44 smile3521 newsm20 moresmile
Май си тръгнала към магазина преди да пиша. В "Дария" сигурно има около 200 колоди коя от коя по- хубави и интересни. Най- ценното е, че собственичката от години се занимава и всъщност е направила от хобито си бизнес, което означава, че с душа и сърце си върти магазина. То и от сайта си личи де. Може с часове да си говорите, поне с мен така се случи  Laughing
Меги, много точно си ги усетила картите по моята подредба  newsm10
Шопката, става въпрос за зряла жена, но това не пречи да е инфантилна, разбира се. Аз не я познавам като такава, но знае ли човек? А дали мотивите й са продиктувани само от майчин инстинкт съм се чудила и аз, че този момент е много важен, но и тук категоричен отговор май няма. Някои въпроси са много трудни за отговори.
На Вятър кутията е пълна  bowuu

# 679
  вече не е Mr. Green и бабата ме насочи да отида  е събота, защото била собственичката там
.... още работя и се надявам да свърша преди 18 Confused

# 680
Ако можеш занеси й адресите на форумите в които пишем, тя се интересуваше. Ще бъде ценно, ако се вкл и тя не само като "врачка", разбира се. Знае пътеките по цял свят за доставка на каквито колоди те интересуват. Ще чакаме да споделиш впечатления  Wink

# 681
Ако можеш занеси й адресите на форумите в които пишем, тя се интересуваше. Ще бъде ценно, ако се вкл и тя не само като "врачка", разбира се. Знае пътеките по цял свят за доставка на каквито колоди те интересуват. Ще чакаме да споделиш впечатления  Wink
- аз съм за,кажи че ни има.

Цитат
позволих си да мисля в писмен вид
-много ми хареса как го каза.

# 682
Здравейте, момичета Simple Smile

Гледах на приятелка, паднаха се следните карти:
1. Висша жрица
2. VІ чаши
3. Крал мечове

Въпросът е:
"Има ли общо бъдеще с П.?"

Благодаря   bouquet

Според мен има някакъв неразрешен проблем в миналото, на който тя не е обърнала внимание. По-скоро да очаква конфликт с него... явно е много краен в действията си (Крал Мечове).

# 683
shopkata, Catherine Legoix - благодаря Ви за отговорите   bouquet  bouquet

Имам едно ново въпросче, надявам се отново да ми помогнете  Embarassed
"Ще повиши ли оценката си Н. на предстоящия изпит?"

1. Рицар чаши
2. Любовниците
3. Рицар пентакли

Мисля, че отговорът е категорично "ДА", Вие?

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 16:37 от Anchett

# 684
 да докладвам- бях на работа до 20ч и не стигнах до магазина Cry, но ще  Mr. Green

със сигурност му се иска доста и това очаква- ако учи ще Simple Smile според мен има значение изпита кога е ?

# 685
Вятър...   bouquet

Изпитът е в понеделник (утре).

# 686
Anchett и според мен ще яспее да я повиши. Кажи му / й да бъде хладнокръвен / а и спокоен/а, трезвомислещ/а, да не се поддава на емоции от какъвто и характер да са - положителни или отрицателни. До момента в който не види оценката в книжката си.

# 687
Anchett, питам, защото средната карта е  относително "стара" може предишния изпит да е билпреди 6 месеца или да се готви отдавна .. нещо такова- той за 1 път ли се явява на повишение предполагам заради рицаря:) желая успех

# 688
Ехооо ,и аз на опашката  wavey,ама след вас ,за какво ли Simple Smile. Мисля ,че е той и още ,че някави емоции го раздрусват яко и не може да си събере главата момчето и да се концентрира, но май "знанието"побеждава " буриите "в душата му. Ама много не ми вярвайте  на мене.Аз не се взимам толкова на серьозно.

# 689
Здравейте.На въпрос на мой приятел-как ще се развие занапред връзката му?Подредба-отговор,коментар,съвет,резултат
1.Кралица на жезлите подкрепена с Крал мечове и 3 мечове тъй като не ми дава отговор на въпроса
2.9 пентакли
3.Паж пентакли
4.Глупакът

Има си работа с жена която действа без много да му мисли,той обаче мисли за двама и крайното решение е негово-раздяла,приключване на отношенията за да направи прехода от от един житейски период към друг.Възможно е да се открие възможност за повишение,а от там и материални успехи.Като резултат идва Глупакът-ново начало,съвсем различно от настоящото,промяна на посоката -хвърля всичко и тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт