Любители на котки- тема 31

• 54 055
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • In a surreal moment!
Мдаа...лошо нещо са болестите, но както казва Шишо Бакшишо- "Живота е радост и тъга...." , дано всичко бързо премине.
Не съм ви показвала скоро моята банда, ето ги сега ...стойка еш и леж ...по възможност цял ден  Laughing  Добре са , доста натрупаха , козинките им се сгъстяват. Окупираха и камината, след като лъснат купата с попарата...жиУооот ...като на кино  Laughing Laughing Laughing

Маша не сипра да ме тормози с нейното сукане, бреее голямо момиче стана  и все се катери по мен и ме затиска дето имам някоя стърчаща пъпка

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 07:52 от Миг незабравим

# 136
  • In a surreal moment!
Колкото и да я отблъсквам , да викам , да и духам в муцунката , че и да я шляпвам ...няма отказване ...мляска , дърпа и това е...
Поне има кой да и го връща и на нея...да види хубаво ли е     Laughing

# 137
  • In a surreal moment!
Ето ги излеврени пред камината, не е цялата група , ма то мога ли да фана сичкото натръшкано мИсо  Laughing

# 138
Здравейте, момичета! Снощи, с ужас установих, че котката ни има някакъв чревен паразит-стърчеше й от дупето малко бяло червейче, около 1 см. Сега ще тичам при ветеринаря, че много ме е страх да не е някакъв вид тения. То е ясно, че ще се лекуваме, но ми е много притеснено за децата.Порових се в нета, но от това още повече се обърках- в едни статии пише, че е опасно за хората,в други-че не е...Има ли между вас и други, чиито писани са си патили от тия гадини? Моля, споделете и дайте съвет! Praynig

# 139
  • In a surreal moment!
Добре сме си , много даже , да чукам на дърво...

Гушкахме се с дичата по цял ден , ама болничния днеска свъъъъъъъъъъ  Sick
УтрИ на мъчилищИ...били се затъжили учениците ми за мен...ша видим тая рабУта ...като ги натегна с уроците друга песен ще ми зачурулинкат , ама хай да видим!

Лек и според ден на всички ! Аз отивам да се погушкаме преди да съм вдигнала юрганите...ох , прелестни минутки  Grinning

# 140
Moonlight - стискаме палци, всичко да се оправи, важното е , че сега знаете, какво трябва да се лекува, не се отчайвай, зщаото когато някой е болен има нужда да му вдъхват доверие и надежда, че ще се оправи, а животните усещат много по-силно от хората, когато ние се безпокоим...

Миг-че, безпокоиш ме с тази бенка , нямаш си и напредстава, какви последици ще отнесеш, ако потърпиш още малко, иди на лекар да ти ги види и ако трябва ходи с превръзка, с шапка, с бинт, с каквоот и да е - само не й давай да те смуче.
Моите котаци вече са ми направили две бели, единия път почти ми откъснаха една бенка и сега е станала на малка бабунка  на рамото, а втория път ми срязаха на две с нокти, докато се катереше някой от тях по мен, една малка бенка на деколтето, добре  че мина , но боля и сърбя доста дълго време , сега има точната форма на сърчице, направо някой може да помисли, че съм се татуирала  Heart Eyes

# 141
  • In a surreal moment!
Стела - моите писанчета са активно ловуващи на село. Знаеш ли на колко тении и глисти съм се нагледала ....Споко , иди и вземи от вет хапче , дай го по схема , той ще ти каже и само наблюдавай какво ще изкара. Аз ползвам азипирин(май така беше , едана голяма жълта табл.)Цепя според килогр. горе - долу , не се втелявам и мушкам в "човчиците". При ман дърпане има , отказване няма и тъпча в гъленцата.
После ги изхвърлят на топки, а големия ми Писанчо даже и през устата е повръщал ...Ужасна гадост. Но това са нещата от живота и рисковете на живото "предаване". Който го е гнус - мачка играчка. Човек сам си решава.

Ние имаме лееек проблем с бълхи...абе много упорита таз твар и мнооого хапе начи. Бяха с каишки, махнах ги да не се душат дичата без файда. Фронтлайна ми реже главата за 4котки и 2 кучета...май ще прибегна до пудра. Надявам се като застудее да изчезнат , че ...сърбии боли...мам..му!  Laughing

# 142
  • In a surreal moment!
Анче - дърпам се аз , не давам вече, то като засмуче с тая помпа , найш къв вакум прави, верно ще ми я откъсне като нищо. Само исках да илюстрирам на какво съм подложена от това сладко сиву мишУе....че я разглезих спор няма!!! То беше болна , то нам кво си и ето го резултата от лошото невъзпитание Simple Smile 
Пълна е с номера и мн. ми "говори" и е все на първа писта до мена да ме гледа какво правя....На мама ученичката!!! Ама на какво я уча и аз незнам...горкото ми полукоте  получовек съм го направила...

# 143
Благодаря за светкавичния отговор. Просто недоумявам откъде се е заразила-тя е 100% **апартаментска котка** , а в редките случаи когато е напускала дома не е била в контакт с други животни newsm78

# 144
  • Варна
stella_70, яйца на чревни паразити могат да се донесат с обувките без никакъв проблем - улиците са пълни, колко му е да се лепнат там и после котето да ги забърше. Не се плаши толкова, както Миг каза, и това се случва. Иди при вета да ти препоръча хапченца. На Кетишонка и даваме prednivet - даже седи таблетката в шкафа не знам от кога, трябва вече да и я дам Whistling
Moonlight, много неприятна история, но не се обвинявай. Важното е, че нещата са поправими Hug
Миг, на тез твоите им завидях направо, как са се натръшкали до печката Party Довечера май и ние ще пускаме климатика. Досега не беше студено вкъщи, ама като гледам прогнозите cold
~ Касиопея ~, намирай кабела, че да се порадваме на Алфи Heart Eyes
*Didi_Hris*, Кетя напоследък наистина само ме дебне да седна на компютъра и да се намести между монитора и клавиатурата. Понякога нищо не виждам от нея. И извива глава да гледа мърдащите емотиконки, рекламки и други такива. Направо е вманиачена форумка Joy Сега пак е седнала до мишката, малко ми затруднява писането, ама какво да я правя - интереси има вече Crazy

# 145
Moonlight, не се притеснявай - стафилококите се лекуват, упорити са, но минават.
То май всички си ги имаме в определена норма, лошото е, като я надвишат.
Една позната, също с куче и дете - ги лекува с Алое Вера. От една фирма  Ливинг форевър взима продуктите. Ако искаш мога да ти дам на лични неин телефон да ти обясни. Разбира се, първо пробвайте с антибиотиците, които ще ви изпишат, но ако случайно не дадат добър резултат - да имаш алтернативен вариант.

Снощи видях женската ни британка- много е готина! Пу- пу. Очаквам още снимки!

Миг, твоите не ги виждам, ама си ги представям как са се излегнали пред камината  hahaha  Това тяхното верно е живот котешки - и свобода имат, и топло местенце вкъщи, и мама за сучене  Joy   Котка да си у вас!

Киара, как е сладкия куч ?
Дай малко снимки с котешките му приятели  Laughing

Игуанке, все по- пухен става Алфонсо, сигурно  е голям кеф да спинкате двамата.

Аз снощи си правих сметката да спя с моите пухени топки, ама криви ми излязоха сметките. Мъжа верно замина командировка, ама децата се наместиха при мене и място за котаците много не остана. А и те милите вече не смеят да се качват на спалнята  Cry нали мъжа все ги гони.... а преди така хубаво си спяха до мене.
Снощи им дадох 2 бутчета от кфс, останали от онзи  ден - само ги помирисаха и се врътнаха. То бива каприз, бива, ама...
Майка и татко са сега у нас на гости и не можа да повярват, че се мръщят на месо. Да бяха баба Мима и малкото Миме.... и кокалите щяха да изхрускат.

# 146
  • София
Moonlight, преди години излекувах сигурно 20 годишни стафилококи с хомеопатия. За стандартната медицина казват, че временно "успива" стафилококите и те се правят огнище следващият път на друго място в организма. Не бил все още измислен антибиотик, който да разреши проблема. Убедена съм, че ако моите любимци получат такава инфекция пак към хомеопатията ще се обърна.

# 147
Благодаря ви момичета Hug Hug HugЗасега сме решили схема и не ми е удобно да се отмятам,анатоксина и той е поръчан вчера,но ако не успеем ще ровя и питам за нещо хомеопатично Peace
stella_70 когато прибрах Лъко от улицата имаше тения.Бяха в изпражненията му,едни белички съвсем малки нещица по 1мм-2мм,съвсем малки.Вета каза,че е тения и че за хора не е опасно,но си трябва много стриктна хигиена през това време.Опасно било да не се прехвърли на кучето и оттам на човека,защото кучешката тения си е доста кофти......
Лъко тогава го обезпаразитявахме 3 пъти през 10-11 дни-толкова им е цикъла на гадините,но вет трябва да реши и прецени във вашия случай,защото иначе има опасност 1-во да не се излекува и да нее достатъчно,2-ро -да се натрови котака ако пък е прекалено.
Аз им давам хапчета на 2 месеца някъде,по-често не виждам смисъл.И без това цикъла на тия неща е на 10-14 дни и дори и месечно да е пак няма гаранция.
Ето тук малко инфо кои хапчета какво покриват-цък

В къщи всеки ден пускам прахосмукачка,бърша всичко навсякъде с Доместос разреден с вода-мебели и тн,пода пак с Доместос,но гаранция няма.Тия неща са навсякъде наистина,внасят се и с обувки и с какво ли не...

# 148
  • София
П.п Добре,че писа че се бях зачудила че май пиша някакви специални невидими постинги Laughing Laughing Mr. Green

Не е вярно! Снощи Мъро много съпричастно прочете за неволите на Арес:

После се почуди какъв съвет да му даде и ....заспа  Grinning:

А след като го изгоних и затворих всички съобщения, които се бяха се изписали на екрана от натискането на клавиатурата, установих, че иконките на Windows-a са се утроили  Joy Joy Joy

Moonlight, не се тревожи! Щом сте установили причината ще се справите! Трудно е, но все пак се лекува  Hug

Миг незабравим, твоите дечица са неповторими! Завиждам им за камината  Mr. Green! И за майка им, разбира се!

# 149
tania67 ,Мъро е страхотен,прилича ми много на Ози-котарака който ни беше като дете и изчезна.... Cry CryАко ще и 10 да имам,никога няма да го забравя.
Аз си харесах това-http://www.alisa33.com/prod.php?id=953 и се чуя дали да го поръчам,че Лъко доста време на перваза прекарва в съзерцаване на двора и дрямка а е едричък-да не казвам друго- и мисля,че ще му хареса.Чудя се обаче дали е стабилно и дали няма да се обръща....вие какво мислите да го взимам ли?! newsm78
Също и това харесах-http://www.alisa33.com/prod.php?id=60
На Сателита му режа ноктите с ножица за котешки нокти на Ферпласт,но си търси къде да си ги остри определено и се пробва в детската на тапетите и в пътеката в детската стая.
Мъж ми каза,че това не у трябвало защото си имал драскалка за 1400 лв Joy Joy JoyТой съсипа кожения диван-целите облегалки са на дупки от нокти.На мен не ми пука,ама на мъж ми кръв му капе от сърцето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт