Любители на котки- тема 31

• 54 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Томасито, не се шашкай сега на кг, като стане 8 кила котак, тогава да му мислиш  hahaha Щото натам върви, тя породата им е такава, че са едрички.
Нико сега е почти 7 кила, особенно в преяло състояние, и децата едва го вдигат. Малкия почти не може и само го хваща за  предните лапи и така го тътри, като Нико върви на задни лапи  Joy
 Ето бебешки и от нас -

# 166
  • София
Ох, мамоооо, ще ги изям. Ппуппупу.

# 167
  • София
Ето бебешки от Шерко :

# 168
  • град-държава
Добро утро на всички  Hug

За бебешките снимки,аз нямам много и може да съм ги поствала тука,болшинството снимки от тогава са с телефон и много лошо качество,а Арчи беше навършил 3 месеца като го взехме,но все пак и аз ще се запиша с някоя снимка макар и с риск да се повторя  Embarassed...

# 169
  • София
Стига толкова, ще се стопя от нежност и наслада. Нямя такава красота!

# 170
  • Варна
Кетишонка също я взехме вече поотраснала - на 3-4 месеца. Но все пак ето я и нея:

# 171
Боже, толкова са сладки (типично женска реакция  Joy) Имах страхотни снимки на моите като бебета, но ги загубих. Тъй като съм ги взимала преди на направят месец, някои от снимките са как ми спят в шепата, вдигнали крачета нагоре  Grinning
М/у другото покрай мъниците открих , че има бебешка хумана за котета. И двата бяха изоставени от безхаберните си, безотговорни майки ужасно малки..

# 172
Наистина няма такава красота.Гледам и се наслаждавам.За съжаление Мич е вече на 10 год.,а когато беше бебе,нямах нито GSM,нито цифров апарат,нито компютър.Ще се радвам на вашите снимки.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 12:00 от mari45

# 173
  • София
Наистина няма такава красота.Гледам и се наслаждавам.За съжаление Мич е вече на 10 год.,а когато беше бебе,нямах нито GSM,нито цифров апарат,нито компютър.Ще се радвам на ашите снимки.

Мари, ние пък ще пуснем конкурс Котараци в пенсионна възраст и да видят тогава - само ние с теб и Рос4енка ще слагаме  hahaha

Въпреки това аз имам сканирани  Mr. Green.

Снимки на Мацо от 1997 година:

това е първата му снимка  Grinning

Томасито, много са ти хубави снимките. Разрешението е за 600 и съвсем малко ги надвишаваш. По-скоро друг път ги слагай по-големички, че да се насладим по-добре на Томасито  Grinning.

# 174
Танче, а къде забрави Мъро??????

# 175
  • София
Ето и на Мъро:

От намирането му/показвала съм ги/:

От "заточението" му в една неизползваема стая през първите дни:

И пълното превземане на територията  Grinning:

Двуетажното легло още съществува в Пловдив и Мъро продължава да се качва и слиза по стълбата като човек. Когато Мацо имаше достъп до него скачаше от околните по-високи места и изобщо не се сещаше за какво е тази стълба Grinning. Освен това като малък Мъро имаше много по-ясно изразени райета. Сега е почти едноцветен. След още някоя година и ще заприлича на синя руска котка hahaha.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 13:43 от tania67

# 176
  • In a surreal moment!
На бате Писанчо нямам бебешки снимки , затова ще сложа една от сравнително отдавнашен момент и хумористична

Това са Шуши и Нашко

Отгоре е Шу, той голям ластик беше Simple Smile

Ето ги и Бодилите

Има и още в албумите им , може и да сте ги гледали , но ето линк за който не  е!

http://4a4evi.snimka.bg/family/bodil-panda-i-bodil-mishka.386218.14415667

# 177
  • София
Ле-леее, Миг незабравим, може ли Писанчо да дава такъв лош пример на бебетата!  hahaha Отказа ли вече пушенето или си му остана вреден навик?  hahaha

Намерих още една снимка на Мъро на 3-4 месеца:

Не се тревожете за украсата! Всичко е нечупливо след първата елха с Мацо hahaha. Тогава бутна цялата елха и каквото оцеля го прибрахме за мноооого далечна употреба.

Aнка, а къде са твоите снимки? Grinning

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 14:13 от tania67

# 178
  • София
Много са ви сладки писанчетата като малки, ние нямаме почти никакви снимки на Мери като мъничка   Embarassed
Само тази  Rolling Eyes

На малките и имаме повече  Peace

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:45 от margita

# 179
Ей страхотна е станала темата особено в последните страници Heart Eyes Страшни са били котетата на младини Laughing Hug
И аз да покажа на Алф стари снимки, които съм пускала Hug

тази е първата негова снимка, която видях (само по украската си прилича Laughing)

тук е вече в нас и е още малък и слабичък Heart Eyes

Гушки на всички котки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт