Любители на котки- тема 31

• 54 075
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • София
То и аз съм пускала бебетата на мама Мери, но има и нови съфорумки, та не виждам нищо лошо да си ги припомним  Flutter

А това е красавеца Томи, те и трите бяха красиви  Wink

# 181
# 182
  • София
gerche, ама той започнал и да кротува. Как се гласи за снимки  Grinning! Само да си се оплакала, че е бяс  Mr. Green.

Margita, на колко години е била Мери като е родила? Не е дундичка все още  Grinning.

# 183
О,не изобщо не се е кротнал,това е за заблуда.Той става все по щур.Снощи го изгоних от стаята,защото цяла нощ ми скача по главата.На всичкото отгоре е и много нахален,изобщо не поема като го гонят,а напротив става още по-настъпателен.А мен ме използва за дърво добре,че не е лято ще изплаша някой като ми види краката.Ама поне не ни е скучно,а като пуснем и заека шоуто вече пълно.
П.С. Всички котета са много сладки направо да ги схрускаш.

# 184
Ееееееее, ама всички бебоци, системно нарушавате правилата за не повече от три снимки!  Naughty Затова, променям правилата на 300  Hug

Така сега да се отчета и аз, първо с едно възпоминание за нашия многообичан  Фифи. За съжаление, той вече не е сред нас и много ни липсва. Когато се събрах с мъжо, той ми взе две малки водни костенурки. След ден-два, реших да отида , да им купя гумена лилия, за да се катерят върху нея и когато отидох в зоомагазина до нас - о, чудо! Имаше две толкова сладки малки котенца - пухкави, със сини оченца и толкова сладички. Едното беше много буйно и се опитваше да избяга през решетките на клетката си, а другото бе толкова кротко и миличко, че не можах да се стърпя и без това продавачката ми каза, че другото било предплатено и щели да си го вземат утре... Направо го купих и се обадих на Мъжо да идва да ме взмима, че съм видяла най-сладкото коте на света ...  Whistling Той като дойде си мислеше, че ще е сиамче, а се оказа малко черно топче, толкова пухкаво, че очичките му приличаха на два бонбона, забити в мохерна прежда. Беше толкова сладичък и кротичък, гледаше ме през целия път с едни влажни оченца и всичко беше толкова мило, до момента в който не се събудихме по малките часове, наповръщани с мляко и нахапани от малката пиранка  hahaha .
Така започна историята на малкия Фифи , който стана един от най-красивите котараци, с най-нежното гласче,  и в същото време най-необичащия  да го галят... Просто обезумяваше, ако човек посегне да го погали и веднага го захапваше леко, но достатъчно за да отблъсне нахалниците, като нас  ooooh!  Никой никога не разбра, защо не дава да го галят, но важното е , че ни донесе много радост, беше иначе много мил  и смел, силен и здрав, за съжаление умря при един ремонт в дома на свекървата тази година, незивестно от какво..., лекарите се оказаха безсилни... Дойде неочакван и си отиде неочаквано, но завинаги ще остане в сърцата ни.

Това е Фифи, роден на 20.април.2006,  който отиде на Небето, през този март. Вечна му памет!

*Съжалявам, че снимките не са качествени, но тогава имах само GSM с ниска резолюция.

# 185
Все ви губя! вместо запис....

# 186
Ето и от нас няколко бебешки снимки

тази е направена когато я намерихме и вече сме в къщи

след първата баня - и досега това си е мисия невъзможна

дано съм успяла да закача снимките. за първи път ми е... още се уча...

много са ви сладки малките пухчета  Hug  newsm51  ... много ми домиля за времето когато Сода беше малко, сладко, любвеобилно коте...сега е дребна, палава и лоша котя... но пак си я обичам

П.П. Благодаря на таня 67 и делфина за помощта.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 22:17 от ganbg

# 187
  • Costa Rica
Направо ще си отида от свръхдоза сладкиши Wink Толкова много красота на едно място, не е истина просто!

Аз имам само една бебешка снимка на Уискас, а и вече съм я пускала, но ако някой случайно не я е видял - ето:

# 188
  • София

Аз имам само една бебешка снимка на Уискас, а и вече съм я пускала, но ако някой случайно не я е видял - ето:

Да не са роднини случайно?  Mr. Green Каква прилика в муцунките!  Grinning Сладурани  Heart Eyes! А аз като не познавам роднините на моите и не мога да кажа кой на кого прилича  Grinning

# 189
  • София
Танче, Мери роди на две годинки, беше се скрила под леглото на дъщеря ми, роди ги в вътрешното чекмедже, трябваше да разместваме мебелите, за да ги извадим, Близначе, чак сега видях че си писала  Hug, лека нощ на всички  smile3524

# 190
Направо ще си отида от свръхдоза сладкиши Wink Толкова много красота на едно място, не е истина просто!

сладурана е била.. сладурана е и сега  Heart Eyes

прилича си малко със Сода - само дето е като топната в белина...

# 191
  • Costa Rica
[
Да не са роднини случайно?  Mr. Green Каква прилика в муцунките!  Grinning Сладурани  Heart Eyes! А аз като не познавам роднините на моите и не мога да кажа кой на кого прилича  Grinning
Мама и дъщеря са. Сара ми я пратиха вчера на снимка и аз - "Ама това е Уискас!" "Нееее, Сара е!" Само че Уискас била по-дебела от майка си Laughing прасенце под прикритие си отглеждам аз!

# 192
Ох, всички бебоци са разкошни!!!!!!!!
Но точките ми обира Писанчо с цигарата  hahaha Сега ще  ги мъча моите с такава поза....

# 193
Сега да ви покажа бебешките снимчици на Барс - името идва от старобългарския календар, който предхожда китайския и е признат за най-точен в целия свят. В календара има 12 животни, едно от които е било и символ на нашата държава, за разлика от широко наложеното мнение, - не е лъва, а Барсът - планинския тигър - живее високо в Хималаите и се отличава с невероятна красота. Като взехме Барсчо, той беше все още доста беличък, а лапите му са като топнати в сняг, така че името идеално му прилегна.

Барс , роден на 19.03.2007 г. - сиамец

Тук сме , след като се прибрахме у дома.

* не съм смалила снимките, защото и без това са с лошо качество, нищо не би могло да се види, ако ги мащабирам

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 22:51 от © Анка

# 194

Поздрави и от Макс и мен!   bouquet

Не сме ви забравили, чета редовно и ви наглеждам, невероятни красавци! Мисля, че няма нищо по-мило от малко котенце, толкова са сладки, не мога да им се нагледам.  Hug Hug Hug
Сложих няколко снимки на Макси, въпреки, че в противоречие с горното, смятам, че той е много по-хубав сега, но пък е забавно да си припомня каква странна смешна топчица беше.

Целувки на всички /на Кетя - няколко!/   love001

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 23:21 от valery2002

Общи условия

Активация на акаунт