Любители на котки- тема 31

• 54 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Герче - браво, аз безрезултатно чаках тази седмица да поникне тревата, нали е студено, бях я прибрала вътре, обаче я посадих в огромна саксия и сега е пълна с аки, така са й се изкефили, че - няма  трева, чакам да цъфнат налъмите... Но накрая ще я посядя сред кактусите , та да видят те Crazy

Танче, я кажи - аз нещо съм изпуснала - коя е Рижка ?

# 256
Страхотни са тези любовчии.Гледах ги и се смях сама.Наистина са като нагласени.

# 257
  • София
Танче, я кажи - аз нещо съм изпуснала - коя е Рижка ?

В подписа ми е/шарения надпис/. Погледни я каква е красавица!

# 258
mari45  Flutter - нали ?! Особено, тази където я е прегърнал и пише "ти си моето малко момиче", направих под различен ъгъл тогава и все още се чудя, как я беше прегърнал с такава чупка в китката, все едно е човек . Обаче тогава само това правех - телефона , зареден до мен и в готовност да снима и като ги видя в някаква странна или хубава поза, веднага започвам да щракам, сега по нямам  търпение да ги дебна, а и телефонът ми - сегашният, докато фокусира и  стана 2010 г.

Танче, видях я аз тази хубост , само ме притеснява, че е гледана в градина, да не се окаже , че не й се живее в апартамент ?! Сиамките много живеят на семейства, не знам, как е с другите котки, ако някой има мъжка и женска - да каже - лесно ли се приеха, добре ли се разбират, имахте ли проблеми ???

# 259
  • София
Снимките са на вилата, но вече са си в софийския апартамент. 5 котки в един апартамент  Mr. Green. Не ми се мисли какво е. Но са такива хора, че няма да ги изхвърлят на улицата.

За разбирателството - Диди Хрис може да каже. Май Зоро и Джеса не живеят във вашата идилия  newsm78.

# 260
Всички са страхотни,и тази дето пише-"ето да видите колко ни е хубаво заедно", и мисля,че беше-"вече ще се грижа за теб".Като човечета са.

# 261
Трябва да пускат обяви по-настоятелно, много хора си взимат, защото къде ще намерят на улицата коте, в София повечето котки се крият, страх  ги е и от кучетата и от хората, почти не можеш да си хванеш, дори и да искаш. Така, че да дават обяви, лека-полека ще ги раздадат, като внимават , разбира се, че с тези гледачи на питони, човек вече нищо не знае...
Момичета - лека нощ ви казвам, че много се уморих, а трябва да стана рано утре. Нещо много опустя форумът в почивните дни  newsm46

# 262
© Анка,снимките са направоооо..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А като им описваш идилията да им завиди човек Hug Hug
gerche,Сателита номера с косата го прави от втория ден в къщи.Качил ми се е на главата и буквално и преносно и там спи и пристъпва с лапите,скубе и мъкра.Отначало ми пречеше ама сърце не ми даваше да го изгоня,а сега така съм свикнала че това даже ме успива.. Mr. Green
Мъж ми се чуди да не търси така майка си,прекалено малък беше като го намерих и със сигурност му е липсвала,но дали е така кой знае....
Иначе по въпроса за тревата акита не съм намирала и не пишка там,но рови.Както и на другите ми саксии впрочем.Те не,че бяха кой знае колко,всичко на всичко две дифенбахии,но ги свалих на първия етаж при нашите.Кеф му е да си рови човека и да вади пръст с лапата.И с тиксо лепих отгоре саксиите и пак не спря.
Едната котка на нашите изчена и няма да се върне Sad Sad SadНяма я вече цяла седмица а това не се е случвало никога за 3 години.
Яд ме е защото не можах да се разбера с тях,че котките нямат място навън и им казвах,че това ще стане и че е въпрос на време,ама на.
Все си казвам,да не се ядосвам и че не ме бърка,да си гледам моите си животни ама яд си ме е че не увряха...мъчно ми е и за котака макар,че рядко го виждах-той живееше само долу.Горе никога не го пускахме,защото с Лъчезар се биеха. Sad Sad

# 263
Девойки, да ви запитам нещо.
Давате ли на котетата тревичка? Моя дзверунгел яде като невидял и съм й насадила, но се притеснявам да не й стане нещо от ежедневното ядене на прясна салата  Joy

И да ви се похваля, вече е дърта, но почти без безпроблемно почна да ползва затворена тоалетна.
Беше ми писнало от силиконови камъчета навсякъде  Mr. Green

# 264
  • Варна
Марче, нищо няма да и стане, нека си хрупа Grinning И Кетя обича, а сега като застудя и тревата и остана на терасата пак нападна цветята ми Whistling Трябва да и я внеса в стаята, макар че сигурно ще се развали бързо вътре. Навън е станала огромна, гъста, дебела и висока, в стаята винаги израства една рахитична.
Анка, снимките са върха, и аз така знам, че сиамките много обичат да живеят по двойки, имах една приятелка и те гледаха мъжка и женска, много се обичаха двечките.
А като каза, че при вас мравките са изчезнали се присетих за нашите - и ние имахме такъв проблем цяло лято. Ужас, години наред съм гледала котки, такова чудо никога не е било - нападаха паничките на Кетя за минути. Сега храната и стои в чинийка с вода, ама е много кофти така, защото тя като яде изтърва парченца във водата, те се разтварят, става едно мазало, само сменям води. Трябва да оставя паничката и на сухо за проба и се надявам да са изчезнали тези гадинки сега в студа.
А, и да ви кажа Кетя откъде се научи да пие вода. На едно от долните нива на цветарника съм сложила купа с вода, за да се изпарява уж и да прави по-влажен въздуха около орхидеите ми - и нашето кебапче вече само там пие Crazy Не си ще неговата купичка, тази на цветарника я изпива за отрицателно време. С мъж ми се шегуваме, че иска сред природата.

# 265
Ох, ще ме уморите от смях.... всяка котка с номера си  hahaha
Марче, точно за тревата коментираме, че е добре да имат посадена и да си хапват при нужда.
Moonlight, съжалявам за котака, дано все пак се върне, има надежда, дори и малка.
Баба Мима, разказвала съм за нея, живее при родителите ми, в къща- центъра на Добрич. Преди беше тиха , приятна уличка. Но последните години стана много оживена, понеже е почти в парка, а там направиха няколко ресторанта. И колите карат с бясна скорост.... колко котета са смачкали ..... И колкото и да се обезопасява оградата, все си намират местенце да се измъкнат, любопитни...а не знаят, какво ги чака навън.
Затова и нашите като поотрасне котилото ги пускат в някое село, там по- имат шанс да оцелеят.
Тази пролет съм решила да кастрирам малкото Мими, поне тя да не ражда всяка година. Баба Мима е вече много стара, няма да я подлагам на операция, но и се надявам да не ражда повече.

# 266
Девойки, да ви запитам нещо.
Давате ли на котетата тревичка? Моя дзверунгел яде като невидял и съм й насадила, но се притеснявам да не й стане нещо от ежедневното ядене на прясна салата  Joy
...

Нашата си има котешка трева и всеки ден пасе по един-два пъти. Но повече от всичко обича да й донесем трева, набрана от градинката пред блока. Направо обезумява - от вълнение първо опашката й става наежена като на катерица, след това пасе така, че и ушите й плющят, а накрая започва да се търкаля в остатъците от тревата. Обаче вече има наложена забрана за трева отвън, понеже ме е страх от тении и бълхи.

# 267
  • Варна
Аха, и аз затова не и нося трева от градинката.
Ето как си прекарваме неделната сутрин Laughing

Тази сутрин ме събуди магарето в 8 сутринта, подскачаше отгоре ми, хапеше ме, не ме остави, докато не станах. Отидохме в дневната, поиграхме малко и тя се покри нещо. След половин час се сетих да я потърся - нашата отишла в спалнята при мъжа ми и спииииииииииии Crazy

# 268
  • In a surreal moment!
И моите дованета ме събудиха в 6.30...в неделя...идеше ми....Припалих печката ,хапнаха и ...дружно си доспахме Simple Smile Сега си доядоха и се натъркаляха пред камината...ех , жИот ли бе да го опишеш !

# 269
Привет котколюбци  Hug Преди известно време ви писах как намерих котенце на един месец . Отгледах го , сега сме на пет и сме мнгоо сладки и игриви . Но имаме проблем с ходенето в тоалетна . Купих му такава , сложих я в банята , но не иска да ходи в нея - пишка и ака до нея , но не и вътре . Пробвах с пясък "Бенто " , но го яде . Заради него по никое време ми се наложи да изпера пътеките в коридора , защото правеше там белите . МОля за съвет .
Ето ни и нас

Общи условия

Активация на акаунт