Любители на котки- тема 31

• 54 029
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,и добре дошли на новите попълнения!Ние вчера се завърнахме от село.Вижте как се забавлява там Бекс:
http://www.picvalley.net/u/1589/5410631643906755501258022441wDMc … UUH5KH0dtaYGt.JPG
http://www.picvalley.net/u/2014/148130573211461495641258022473Xl … HjZteRA6YQ12p.JPG
А после как отмаря:
http://www.picvalley.net/u/1974/15269157862705924551258022796g4R … XjsRYpa7a9AYp.JPG
http://www.picvalley.net/u/1576/20889966319757981391258022917qlc … HHbkTJpBq5aZG.JPG

Това пък са котараците които си живеят там:
http://www.picvalley.net/u/1785/12475931982340093931258022640Ntd … 4l78gK6e8j0rh.JPG
http://www.picvalley.net/u/2332/15133674316408064851258022659jnA … ioVXZjk1XKYbO.JPG
Едно от тези двете за малко да стане бургазлийче,на косъм бях да го прибера
http://www.picvalley.net/u/2093/60406616417529564091258022724BF2 … VQIKsNlPF1eAr.JPG
И котешки пир http://www.picvalley.net/u/2522/54978693716023806961258022960vBZ … KCb0EekS3CfsF.JPG
Стига толкова,че прекалих,по-късно може да пусна още.

# 661
  • град-държава
greqna,храната не трябва да стои близо до тоалетната,ако имаш възможност премести купите на друго място,иначе Лъчко е сладур... Simple Smile

# 662
sauron,благодаря ти,че сподели мнението си.Както можеш да се досетиш за мен то е от изключително значение Hug Mr. Green Mr. Green Peace
Относно Уискаса Лъко само това яде като суха храна и друга изобщо не иска и да погледне.Гладен ще седи но не и не.И аз се чудех дали не слагат нещо в нея....

# 663
  • София
Здравейте момичета!

Радвам се, че сте намерили и харесали борсата!
Както писах - в събота са до 13,00ч, но аз колкото пъти оставя за събота - едва се дореждам,.. Има много микробуси за на едро и трябва да съм със списък и много сръчна в поръчката! Mr. Green

Между другото - ако ви  интересува нещо - може да питате, не всичко е изложено. Питах аз за тоалетната Ла Шеа, Ла Ша hahaha  ..  Е, жената ме разбра! Joy
Каза, че нямат, но антибактериалната, която ние взимаме е 1:1 с ЛаШеа (е, как се пише не разбрах Blush)
Това е пакет в черно и розово и пише: SaniCat Anti-bakterial, виждам, че е испанска

tania67 , да малките 6 котета са при майка ми на 1 етаж,..
Вероятно съм пропуснала да разкажа,..

Нали майката (Маца)  я блъсна кола, останаха на около 45 дни самички, захранвахме ги с мляко , после сложихме Adventich на всичките, в мазето поставихме и тоалетна, и кашон за спане,..
Обаче една съседка вдигна луд скандал преди месец! Не искала да има котки в мазето, щяла ХЕИ да извика, тук и била храната (буркани!) и все се спъвала в котетата и т.н... и т.н...! Започна да им изхвърля купичките за храна през вратата, кашона за спане, тоалетната изхвърча,.. ooooh!

И ние - какво да правим? Взехме ги на 1 етаж в апртамента на майка ми,...!

Никой не се обади по обявата,.. Сега спят на остъклената тераса, влизат и вътре, все още не силзат от терасата, но и този момент ще дойде и той ще е... фаталния,.. Cry Имаме глутници кучета около блоковете!,..

Само ще добавя, че въпросната съседка има котка в апартамента и аз лично си мислех, че именно тя ще прояви разбиране! Никой друг не ни правеше проблем! Хората даже им се радваха  Simple Smile
Как мислите?
Дали нейната домашна котка е истински обичана?
Дали тази жена изобщо милее за животинката си - своята, да не говорим за чуждите безпомощни създания,..  Cry

# 664
да това за купичките го бях чела някъде, а защо трябва  да е така??
gerche  твоят котаранчо прилича на нашия Лъки и има същата буквичка над очичките..
мъжки ли е или....
Каква е цената на тази анти бактериална тоалетна?

# 665
  • град-държава
Цитат
Само ще добавя, че въпросната съседка има котка в апартамента и аз лично си мислех, че именно тя ще прояви разбиране! Никой друг не ни правеше проблем! Хората даже им се радваха 
Как мислите?
Дали нейната домашна котка е истински обичана?
Дали тази жена изобщо милее за животинката си - своята, да не говорим за чуждите безпомощни създания,.. 

Защо това да е причина да не обича котката си,може да се страхува именно за нейното здраве,напълно вероятно е да се притеснява да не занесе нещо при нея от тези котета (глисти,тении,бълхи,микози,вируси и куп други неща)...всеки разбира нещата различно,аз например не разбирам хората,които хранят бездомните животни,но не ги прибират в домовете си или поне вместо да им подхвърлят остатъци могат да ги кастрират,обезпаразитят,изкъпят-въобще да се погрижат за здравето им,снимат и да се опитат да им намерят дом,ами някакви среди положения,за мен това е криворазбрана обич и означава ли,че аз не милея за животните предвид моя поглед върху нещата...
Моят мъж например не се доближава до животни на улицата,не пипа и други домашни любимци и въобще се пази,страшно се притеснява да не внесе нещо на Арчи,означава ли,че не обича животните или пък,че не обича Арчи... Thinking

greqna, не знам как ще прозвучи и се надявам,че ще ме разбереш правилно,а именно ти храниш ли се там,където облекчаваш физиологичните си нужди  Wink

# 666
  • София

Каква е цената на тази анти бактериална тоалетна?
8,45 за пакет 10 L /от борсата/ Peace

# 667
  • Варна
Цитат
да това за купичките го бях чела някъде, а защо трябва  да е така??

Не за друго, ами защото като ровичка из тоалетната, може да хвърли пясък или нещо друго в купичката с храна. Кетя понякога като реши да рови, хвърля пясък на метър околовръст ooooh!

gerche, много сте готини Hug

Lady-B, с 6 котенца на майка ти наистина не и е лесно. А тази съседка... аз лично не я разбирам. Аз като обичам Кетя, обичам всички котки. Не мога нея да я гушкам, а другите да ги ритам Tired Ама хора разни...

ahasver,
мъж ти го разбирам, и ние не си позволяваме като се приберем от вън да пипаме Кетя с немити ръце. Първо се мием, после я гушкаме, и ние от страх да не и донесем нещо.

# 668
  • София
ahasver, котетата са подложени на същите грижи, както домашните ни!
не случайно написах, че са обезпаразитени, а след време ще бъдат и кастрирани, както сме направили с поне 6 котки около блока - за наша сметка, разбира се!
Така че - тези котета нямаха (и няма да имат) нищо общо с бездомните мръсни, пълни с какво ли не котета на улицата

Аз лично бих се погрижила за всяко имащо нужда животно - независимо дали е породисто или не, дали е бездомно, или не,..

Лично мнение и позиция! И нашите Принци и Чейн са котета от улицата, както и много котки тук, във форума! Peace
Но не ги обичаме по-малко заради това! Напротив!  Hug

Lady-B, с 6 котенца на майка ти наистина не и е лесно. А тази съседка... аз лично не я разбирам. Аз като обичам Кетя, обичам всички котки. Не мога нея да я гушкам, а другите да ги ритам Tired Ама хора разни...

ahasver,
мъж ти го разбирам, и ние не си позволяваме като се приберем от вън да пипаме Кетя с немити ръце. Първо се мием, после я гушкаме, и ние от страх да не и донесем нещо.
Да, така е Месечинка, помагаме всички за котенцата,  много се надявам да им намерим дом! Praynig

И ние така с миенето! Peace Да не кажа, че сме маниаци на тема миене на ръцете! 

# 669
  • град-държава
Lady-B,мнението ми е принципно и визираше хората,които наистина са неадекватни в обичта си изразяваща се единствено с подхвърляне на остатъци от вечерята... Peace

# 670
greqna, Бекс е мъж за сега,но мисля да  го кастрирам. Месечинке благодаря и Кетишонка е много сладка особено като спи в странни пози.

# 671
Днес не успявам да ви прочета newsm09.
Greqna, много ви е деликатна тоалетничката! Нашата е гигантът на тоалетните. Lady-B, аз отдавна съм се отказала да разбирам хората. И в момента се грижа за няколко котки и котета в задната част на кооперацията, в която работя. И за няколко кученца се грижим 3-ма човека, а майика им ме чака вечер да се прибера. Обмисляхме да вземем едно, но моята стока ще го помисли за играчка. Пък и с моя режим на работа е невъзможно . И сврачето, което беше у нас за малко, трудно ни беше с него. Аз и затова си хваля доктора, много пъти е идвал късно заради някоя гадинка и не ни е взимал пари. Не, че тооолкова пък голям любител съм, но не мога да оставя малко създание и да не направя това, което ми е по силите.

# 672
Ок, ще преместя купите ,макар че не му прави впечатление  и не изхвърля от пясъка на вън все още , искам да ви попитам и нещо друго преди малко се изака на плочките и има разтроиство на какво трябва да се дължи това (днес яде консерва,а вчера от гранулите и пак от консерва) и как да разбера че е време да сменя тоалетната с нова???
Извинявам се за тъпите въпроси Embarassed

# 673
Greqna, като започне да ми мирише тоалетната, я сменям. Тя става и много мокра и често не искат вече да ходят в нея.  При теб с толкова голяма тоалетна и с едно коте май 4-5 дни ще е достатъчно за смяна. Сигурно чистиш твърдите неща, иначе не става Embarassed. Понякога хващат растройство от мократа храна, може да изчакаш до утре, обикновенно минава. Ако и утре има smile3550, по-добре на доктор.  Според мен от гранулите е малко вероятно да има проблем. Не знам какво ще кажат другите. Имаш ли си доктор?

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:04 от muronka

# 674
Много ти благодаря за бързия отговор Heart Eyes, не ми мирише още тоалетната , изхвърлям акитата сляд всяко изхождане ,надявам се да чуя и други мнения Grinning

Общи условия

Активация на акаунт