Любители на котки- тема 31

• 54 029
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Moonlight, тези снимки са кошмара на всеки педиатър  Joy

# 646
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН viksi!
да си жива и здрава и много усмихната   bouquet

Работят в събота, но не знам до колко,утре може да погледна, на 200метра ми е от нас Flutter Ако нещо ви интересува, като цена може да проверя Hug
destini, ако ти е удобно да провериш за цена на тоалетна - Pura - лавандула или бебешка пудра - 7.5 кг

Moonlight страхотни снимки на Ози... позволих си да разгледам албумите ти в снимка.бг и точно когато бях на една с 2 кучета и 1 котка, и мъжо ми погледна  комп-а.. реакцията беше - "Искам и аз... виж как другите имат по 2 кучета а ти не даваш"... а като добавих, че сте с 2 котки - направо ви завидя  Mr. Green

Ted_cat много хувабо това оранжево селко коте двойник на Томасито - искам това коте  Mr. Green ... макар че малко не ми стиска - незнам Беса Сода как би го приела... каквато е лошотия по природа - ще бера ядове.

Да споделя каква храна намерих - в Метро с марка ARO (аз като я видя тази марка и ми настръхва козинката) и бях доста скептична. Взехме по 1 кутия от всеки вид, за да я пробваме... Мирише добре, а Сода се скъсва да яде и постоянно иска купичката й да е пълна. И на идеална цена - 1 лв за кутия 400 гр и около 1.80 за кутия 830 гр.

Цунки и гунки на всички нови попълнения... и не само на тях  Heart Eyes

# 647
  • София
mariola, ето тук е обяснено.

Moonlight, Ози много е приличал на Мъро. Жалко, че го няма вече  Sad!

La Libellule, кака  Беки е красавица. Колко е голяма?

Lady-B, малките котета у вас ли живеят вече? Говориш за килим, а аз си мислих, че ги гледаш във входа или мазето  newsm78.

ganbg, пробвай и консерви Клевер/марката на Била/. Моите повече ги харесват.

И да ви кажа какво вечеря Мъро - зеле  Mr. Green! Бях сготвила свинско със зеле и си похапна добре. И месце хапна, но зелето май повече му се услади  Mr. Green.

Някой питаше за нощното лудуване - късното и обилно хранене преди лягане май най-добре разрешава този проблем. След това има няколко часа храносмилане и спокойствие. hahaha

Лека нощ на всички!

# 648
  • au bout du monde

La Libellule, кака  Беки е красавица. Колко е голяма?

11г и 7м.  bowuu

# 649
  • София

La Libellule, кака  Беки е красавица. Колко е голяма?

11г и 7м.  bowuu

Набори сме  hahaha. Мъро и той е на 11 години, а Мацо е на 12.  Mr. Green

# 650
kiara мислиш ли,че незнам Mr. Green JoyСмо като спомена и им се изправя косата,но пресичам лекциите още в зародиш с приказкатаче животните ми са наравно с децата и ги оставям облещени. Mr. Green
 Малкия ми син си го взехме от болницата на 2 месеца,едвам го спасиха докато открият какво му има.И ние от болницата та в къщи при един куп животни го наджасахме.Реакцията на лекарите беше Shocked #2gunfire Shocked,ама кой ли ги пита....Не можело ли на двора да са животните?!?!Не ,не може!!Ми аз все едно децата да си хвърля на двора.
tania67 още 10 да имам пак няма да ми го заместят Озата.....и никога няма да го забравим.На моменти адски ми липсва... дори си и поплаквам за него:cry: Cry
ganbg ,разглеждай душа колкото искаш Hug HugА то в нас незнам дали е за завист защото си е една малка лудница.
Вчера като се гониха по нощите котаците,притичаха през спалнята и съответно през Сара-която и без това особено не ги долюбва- и тя като се разръмжа и ги подгони,наскачахме с мъж ми ,развикахме се.... Mr. Green Mr. GreenНезнам дали сме за завиждане Laughing Laughing

Иначе малкия ми син си го взехме от болницата на 2 месеца,едвам го спасиха докато открият какво му има.И ние от болницата та в къщи при един куп животни го наджасахме.Реакцията на лекарите беше Shocked #2gunfire Shocked,ама кой ли ги пита....Не можело ли на двора да са животните?!?!Не ,не може!!Ми аз все едно децата да си хвърля на двора.

# 651
  • София
Ted_cat ,  моля те обясни  къде етази прословута борса, че  пазаря от 1 магазин в Драгалевци... 9,10 400гр. РК за британки, а тоалетна за 4 лв не съм виждала никъде....

Не съм Тед, но да помогна
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=d3c14e52190a474c88bc2f1cbc140eb6&tip=1

# 652
  • град-държава
Добро утро мацки  Hug

Танче , типито е с различни размери при нашия вет миналата седмица  имаше едно доста голямо с разкошен цвят, около 65/65/65 см ,хубаво го разгледах и вътре е доста широчко,а и е много меко и добре подплатено,та си мисля,че за зимата ще му е екстра,чуденката ми е единствено в това,че ако не го удобри къде ще го дяна  Mr. Green ,но най-вероятно при следващото ни ходене до Бургас ще му го взема,че аз се влюбих в това типи...сега сме се заели и с проектиране на катерушка и сме я замислили много голяма таваните ни са по 3м та минимум 2 м ще е висока,че като се оглеждахме за катерушки почти никоя не ни хареса кой знае колко,а повечето миришат на лепила и материите са изкуствени и накрая решихме,че аз ще я проектирам и ще избирам платовете, а мъжа ще майстори  Laughing ...ако някой е правил катерушка,която може да се раглабя и в същото време е стабилна и здрава да сподели-тове е основния въпрос,който ни мъчи как да се случи

Moonlight ,позволих си да разгледам албумите ти и с мъжа ми си паднахме от смях с вашето животинско семейство  Heart Eyes ,а Стелитко ни е любимец,грабна ни от първия път  Mr. Green

...казвам и добре дошла на La Libellule

# 653
destini , много благодаря

# 654
  • Пловдив
 Peace Peace Peaceееееееееее чак пък котка и бебешки неща newsm78,гадост Peace Peace Peace
то любов любов ама всичко има граници

# 655
Здравейте на всички котарани, котараци и малки котеца. Много хубава е темата - хем полезна, хем приятна. Moonlight, за кого е креватчето, гледам - някои особи прекрасно се чувстват?  Аз съм *за* съжителство на бебе с животинка. Даже с две ръце. Пък и в нета има много писано в подкрепа. La Libellile, много ти е хубава Беки .Вече и тя ми е любима (то кой ли не е от темата) . Tania67, много мерси за обяснението, в събота съм там. Щом работят от 9.00, чудесно ме устройва. Ако някой иска нещо, бих могла му свърша работа. Драскалка за нокти и на мен ми трябва, че отиде новият паркет. smile3518 И храна ще купя в промишлени количества.
Нашият семеен съвет е обсъждал много пъти *Уискас*. Ние мислим, че в нея слагат нещо, което свиква котките, и после не искат друга храна. Фрискас напр. по-не предпочитат.  Купувам и против топки косми, че големият много се мъчи. Поздрави на всички писани

# 656
  • София
muronka, моля, моля, но основната заслуга е на Lady-B  Embarassed. По нейното описание с Теди открихме борсата от раз  Mr. Green.   Hug

За Уискас нямам впечатление, че имат нещо. Миналата година бяхме участвали в някаква анкета и спечелихме храна за половин година от Уискас. Бяхме приятно изненадани като дойдоха 2 чувалчета с храна, като всяко беше надписано с получател името на котката  Mr. Green. И Мъро и Мацо си подушиха етикетите и бяха много щастливи, че има лични пратки за всеки от тях  hahaha. Паучовете си ги хапнаха с удоволствие, но не са се пристрастявали, ядяха си и другите консерви. А от сухата храна още имам. Рядко давам, заради проблемите с бъбреците, но и когато дам си стои с часове. Мяукат, че са гладни и чак когато съвсем изгладнеят хапват малко. Преди 2 вечери сипах през нощта малко гранули, че много ми се спеше, а Мъро мрънкаше и още се мотаят няколко гранули.

# 657
  • Варна
Кетя направо отказва Уискас. Нито гранулите харесва, нито консервите. Тя консервите не ги ще, каквито и да са. Явно си е до котка, не че има нещо особено в храната. Напоследък яде само гранули РК.
Moonlight,
много готини снимки Hug И аз съм от тези, дето не виждат нищо лошо в съжителството между коте и бебе Simple Smile

# 658
Здравейте момичета, първо честит имен ден на патерици на именниците, ето снимчици от днес 
а ето така пишкаме
Искам да ви попитам как се справяте с космите когато падат?
нашия Лъки не иска да яде всичко само ако има нещо месце иначе не, консервите ги харесва и ако му давам рибка много яде и сухата храна я хапва ама трябва да е много гладен иначе я лигави и съм забелязала , че яде само когато някой от нас отиде в банята където му седят купичките и стои при него иначе бързо се отказва и не иска да пие вода близва я само от време на време колкото да не е без хич  newsm78

# 659
  • София
La Libellule ваща Беки,много прилича на моето предишно коте Бети. Голяма е красавица Hug
greqna - много сладки снимки.

Общи условия

Активация на акаунт