Любители на котки- тема 31

• 54 047
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте момичета!
 Hug за всички котанки и котаци!

Стана ми интересно за хранителните добавки  и за витамините
На Принци и Чейн давахме миналата година , но на най-малките(все още са шест- никой не иска котенце,..)  все още не сме. От колко мецеса и какви да давам? Thinking

Stella,  не се притеснявай, и ние имахме такъв проблем с едно коте миналата година, Cestal му даде вета и му мина Peace

Moonlight, правилната диагноза е 50% от лечението като цяло! Така че сте направили най-важната крачка! Не знам колко ти е голямо детенце, но ушичките може и от сливици да се възпалят, ако не са ви извадени – на моя син чак слуха му беше намалял, но махнахме сливиците и всички съпътстващи проблеми останаха в миналото, Слава Богу! А иначе ветовете много често „на око” поставят диагнозата „гъби” , … не се изненадвам,..

За храните – да, Роял Канин е чудесна храна, и аз така съм чувала. Ние взимаме, но рядко,..

Сега е ред да ви кажа за борсата в Х.Димитър:
Ето адреса:

Борса ВЕДЕН , ж.к. Х.Димитър, ул. Кочо Честименски 7 , ъгъла с Ильо Войвода
Можете да видите адреса на: http://www.bgmaps.com/
Ето и аз да ви обясня Wink От центъра – по Дондуков, само направо, пресичате В.Левски, направо по моста Чавдар и на края на моста – веднага на светофара – наляво- И.Войвода.
На втората пряка(К.Честименски)   има бяла къща – борса за детски дрехи, до нея в друга къща е борса ВЕДЕН. За гранулите – мин количество – 1кг
Както писах – всичко имат! Аз отивам със списък, защото имат доста работа. Дамата , която приема заявките , е сръчна , заета и няма много време да я разпитват за това-онова,..

# 151
  • София
Moonlight, на борсата има и поставки за острене на нокти - купихме миналата година, - хоризонтална, стои на пода, защото момичетата са пораснали  и ще събарят другите - вертикалните модели  hahaha
Има ефект и съм доволна, но не си спомням колко дадох,.. Мисля около 15лв  Thinking

# 152
  • София
Moonlight, не мога да кажа колко са качествени и полезни нещицата, които показваш, но ако първото го сложа на нашия прозорец ще бъде винаги мокро през зимата от конденза. Не знам как е у вас в това отношение, но ние винаги сме с локви за бърсане  Sad.

Lady-B, жалко за котетата  Sad. Покажи ги пак или ги сложи в подписа си като мен, може и със снимчиците им. Ще е жалко да останат на улицата. Пробва ли в продавалника?

# 153
  • София
Tania67 , за сега ние се грижим за тях, няма да ги оставим!  Heart Eyes
Най-големия проблем са уличните кучета - в квартала има 2-3 глутници на една педя място! Иначе сме на първия етаж - храна и вода ще имат, но кучетата ги нападат и .. гледката е страшна!
И мен нападнаха лятото, но нищо не постигнах с обажданията си - законите ги защитават повече отколкото защитават децата ни!!!    ooooh!

# 154
  • Costa Rica
Сара - майката на Уискас:

# 155
Здравейте на всички !
Отдавна не съм писала, но ви чета ей !  Grinning Много сладки попълнения има, радвам се че всички сте добре.При мен нищо ново.Зари е все така дива и е ясно че не става за апартамент.Но хубавото е че и намерих дом ! Баща ми ще я подари на негов приятел който има автосервиз и в двора му отглежда 20 котки ! Казал е че няма против да гледа и една в повече.Редовно им купува храна и всички са много охранени.Така че при следващото пътуване натам Зари заминава с татко.Е, ще ми е тъжно , но пък знам че там навън ще и е много по-добре .......

# 156
Ще става авотомонтьор значи....  Laughing Поне окраската й е такава, че и да се изцапа с масло, няма да й личи  Mr. Green
 Дано да я приемат добре останалите котки,  че ако си пазят територията ще стане лошо.

# 157
  • In a surreal moment!
Близначе - сещах се натрапчиво за теб напоследък! Ох, това Зари ...ако знае какъв живот изпуска , но може би такава и е душата волна ...циганска(в добрия смисъл) и там наистина ще се чувства ок. Щом толкова котки живеят заедно , явно средата е добра. Дано си намери място в групата и не се бие много , че може и да я натирят.От нея си зависи и от характера и.

Сега да ви кажа до какви случайни разкрития стигнах....Всичките ми котки и кучето Алф идват от едно семейство....Т.е. Алф го припознахаааа  Joy  Сега кво ще кажете да искам ли издръжка  Joy Joy Joy  Семейството са наши приятели имат малки стопантсва , на едното се въдят котките , на другото кучетата, ако може така да се каже приблизително. През 2005 ми донесоха Писанчо и брат му, който се загуби . През 2007 Шуши и брат му , който се загуби. Тази година Боби и Маша- никой не се е загубил от тях за сега, слава богу. И Алф , който сам ни откри....

Е сега кажете ква е тази съдба ...и как да не си искам издръжка за дичата  Joy Joy Joy  

Шегувам се , разбира се , споделям само как може да се подредят нещата на село и как  всички са роднини , дори и животинките.  Laughing

Теди - видя ли ги моите как си живучкат...И сега са се излеврили преяли...направо ми е жал да ги изцибам преди сън , но правилата са си правила...иначи не ми се чистят аки и прочие  Sick

# 158
Ох, видях ги сега, МИгче - страхотни са!!!!!!
И майката на Уискас видях- как младее  Laughing не й личи, че има такава голяма щерка  Sunglasses

# 159
Делфинче, каква е тази хубавана - пу-пу ! Rolling Eyes Ми тя е като крема сиренце, да я изпапкаш по сладката муцунка от мен!

# 160

# 161

Хайде поспаланки и мърканки - отварям:

КОНКУРС ЗА НАЙ-СЛАДКА БЕБЕШКА СНИМЧИЦА
Публикувайте до 3 снимки на коте, като на тях трябва да е на възраст до 3 месеца, като напишете и нещо за него - име, пол, рожден ден, порода.

ВНИМАНИЕ - разглеждането на следващите постове е опасно за вашето здраве!
ВИСКОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЗАХАР -  НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ДИАБЕТИЦИ!

След , като си покажем гарджетата ще видим как ще гласуваме  Whistling , всъщност то е ясно с по две ръце, два крака и 4 лапи за нашите  и с по още толкова за другите, няма да има второ място, всички ще са на първо, затова - бързо  хващайте архивните снимки и да се насладим на ударна доза сладости!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 02:07 от © Анка

# 162
 Blush аз отдавна не съм наминавала...да се отчета с дон Томасито  голямо кюфте става...гони вече 4 кг  Crazy

# 163
Анка, ние имаме 1 снимка на Алф като мн. мъничък  защото го взехме по-голям
Ето я-

Hug Хубава идея

# 164

и нашите бебешки снимки..извинявам се че са малко големи ама ми забива компа нещо и не мога да ги намаля...извинявам се пак....

Общи условия

Активация на акаунт