Любители на котки- тема 31

• 54 041
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Честит имен ден, Вики!
Мерси за почерпката  eat (на котака се каня )
Днес взех тоалетна Фрискас. Не сме ползвали такава досега. Ама котаците веднага я пробваха. Как винаги ме дебнат да им сложа нова тоалетна и се почва едно ровене, напъване... и да няма какво да излезе, важен е жеста  hahaha
Пък преди да им дам хапчето за обезпаразитяване, им сложих да ядат вечерта месо, омааха го. Купичката с гранулите обаче я прибрах. Ей, голямо мрънкане беше цяла нощ от Бени. Той свикнал по нощите да си мези. И мяука, мяука, идва до леглото, води ме към банята и се върти там, дето са му обикновенно гранулите  Laughing Много беше смешен.

# 631
  • София
Вики, честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името !

Свети Мина се смята и за защитник на семейството.
Много е лошо, като се научат да ядат през нощта,
аз избягвам да давам на Мери , но мъжът ми става понякога и и дава, че не му давала да спи, тропа с лапички по нощното шкафче  Grinning
Нико е много сладък като джудже   madnoel
Данчо и Жорко са голями скици, този Жоро как се е закрепил, като го гледам има си и коремче  Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 13:45 от margita

# 632

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ВИКИ!!! Да си жива и здрава, много късмет и обич и пътища с цветя и рози.

Виждам светло котешко бъдеще пред теб,  изпълнено с доста мъркане и малко котешки косми по килима (звездите ми го говорят).

На въпроса -  доста по-рядко се развиват алергии към животни, ако от ранна възраст детето живее с тях. Но котето трябва да е обезпаразитено, ваксинирано и т. н., което май няма нужда да го пиша.

Жоро не е дебел, обаче е много голям и силен и е доста своенравен, което е обяснимо (майка му е сиамка). Да не ви казвам, че ветеринарният доктор на зоопарка ни препоръча евтаназия, понеже веднъж ни беше много сърдит. Два дни не спахме с моя мъж. Не питайте!!! Но, откакто си има *малко котенце*, си се разбират по котешки и нямаме проблеми. Карат се, сърдят се, после си лягат заедно и това е.  Щом си легна, идват и двамата, лягат върху мен и заспиват . Специално заради тях си купихме голяма спалня, обаче само за мен няма място на нея. Ама деца, к*во да ги правиш! Не ядат през нощта, но купичката със суха храна винаги е пълна. Според мен те ме мислят за майка им. И като ми заобясняват нещо и ме повлекат нанякъде, не мога да си върша работата.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 13:53 от muronka

# 633
  • au bout du monde
Много сладки котета имате  bouquet

Поздрави от кака Беки  Mr. Green  Heart Eyes

Много обича да спи на телевизора и понякога в просъница се оръсва на земята hahaha
http://i38.tinypic.com/dxy1c8.png

Все още сме поспаливи и може да заспим и прави,което се случва често Mr. Green
http://i35.tinypic.com/s0vj2x.jpg

# 634
  • Пловдив
Ted_cat   да има женско бяло коте вече са на 12 дни и ако желае като пораснат още да дойде да си вземе, ако има желание може  и да и дадеш моя скайп той е   mims379    и да търси Джена като пише може да и прати снимки

ставам че голямата ми бяла любов е гладен,чао момичета  bouquet

# 635
Lady-B, благодаря отново за инфото за борсата! Ходихме до там днес с Таня, доста добре е заредено. Специало РК ме интересуваше мен, към 10-  10,90 е средно цената на кило насипно, има и пакети 2 кила 24- 25лв.
Та се заредих  добре с РК и поне месец ще съм спокойна за изхранването на косматите топки.

sauron , ще й дам скайпа ти на приятелката ми, да си се разберете.

La Libellule , добре дошла! Расте ни групичката на сиамките  Grinning Много ти е хубава Беки.

# 636
За борсата в *Х.Димитър* ли става въпрос ?  като махленска клюкарка съм Embarassed И аз знам за тази борса, но тя работела до 17.00, а аз - до 20.00. Не знам в събота как е. Мислех да ходя, но не знам дали е на лесно място. Иначе имало всичко. Мислех да купя кош, да ги уча в него да спят.

# 637
Да, за нея точно става дума. Аз съм отпуска тез дни и така случайно бяхме наблизо, та решихме да видим как са цените.
И Бентото беше по- евтино, към 4,30 , ако не се лъжа.
Но и за мен ще е проблем, ако са само до 17ч и не работят в събота.

# 638
La Libellule - невероятна красавица, има прекрасен чар - да я  целунеш от нас!   bouquet

# 639
  • София
Работят в събота, но не знам до колко,утре може да погледна, на 200метра ми е от нас Flutter Ако нещо ви интересува, като цена може да проверя Hug

# 640
viksi ,има има....

# 641
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на  viksi!

Да ти е живо и здраво името!

И благодаря за тортата - чудех се кое/кого първо да изям! hahaha

Ted_cat , за нищо! Радвам се, че ти е харесала борсата , наистина има много неща! Имат и хладилна камера – аз взех едни замразени нещица – желирани, и няма да ви казвам, че и купичките щяха да изгризат!
И малките, и Принци, и Чейн!

Muronka , аз също често пазарувам в събота – от 9,00 до 13,00 ч   работи борса Веден – на К.Честименски 7 се намира – в Х.Димитър. Онзи ден бяха получили малки драскалки за нокти - по 3,80 - взех една за малките сладури, че иначе килима им е любимо място  Joy

Добре дошли на новите щастливи стопанки на котанки в темата ни! Hug
Поздравления!  bouquet

Тази тоалетна , която дискутирате, е по-скъпа от тази за хората! Money
Ама изобретението си го бива де!,.. Особено за такива като нас с повече от една котка  Mr. Green
Сигурно и този миещ се пясък после ще трябва да се поръчва,..  Thinking

Moonlight , снимката е невероятна!

# 642
# 643
Ted_cat ,  моля те обясни  къде етази прословута борса, че  пазаря от 1 магазин в Драгалевци... 9,10 400гр. РК за британки, а тоалетна за 4 лв не съм виждала никъде....

# 644
  • au bout du monde
Moonlight , котето май се вживява в ролята на бебе  Heart Eyes

La Libellule - невероятна красавица, има прекрасен чар - да я  целунеш от нас!   bouquet
Мерси Blush

Общи условия

Активация на акаунт