Адреналин?

• 3 797
  • 52
  •   1
Отговори
# 15

О, у нас е лесно - не ставам от компа, когато ме вика - и готово.

# 16
За какво пък толкова се карате  Crazy
Толкова години минаха, още не съм опитала сладостта от този вид секс, дайте идея как да го ядосам Mr. Green

Пусни прахосмукачка когато гледа нещо по ТВ  Peace Ама пред него, ако може и по прашки  Mr. Green Е аз бих издивял  Mr. Green

п.п. По темата !! Ами ако пък не те е... щеше да има пак тема така че ... да де ! Crossing Arms

# 17
  • София
А, да бе, *гати "сладостта" - ти не можеш да го дишаш в тоя момент, секс ще правите  Rolling Eyes
Хич никога не съм го разбирала аз това.

# 18
А, да бе, *гати "сладостта" - ти не можеш да го дишаш в тоя момент, секс ще правите  Rolling Eyes
Хич никога не съм го разбирала аз това.

Именно, и аз така...
Най-после някой, който ме разбира добре и споделя моето мнение.

За това е темата, бе милички, не го разбирам... Ама и не го искам! Какво да правя, кажете!
И да се притеснявам ли, че нещата като че ли се усилват? На какво може да се дължи и как да се справям?  Rolling Eyes

# 19
  • София
След 15 години заедно и този мръсник все още те желае?
Е, как не го беше срам.
При това- след скандал, за да доминира и на всичкото отгоре и често, за да ти губи времето.

Разведи се, на секундата.
Това не е нормално.

# 20
Еееее,не виждам повод за оплакване! Mr. GreenМного по-добро продължение на скандал е страстен секс,отколкото цупене в различни стаи!Браво на мъжа ти! Peace
П.С. Ние никога не сме правили секс след спор...ще трябва да последвам примера на мъжа ти,пък да видим. Whistling Mr. Green Heart Eyes

# 21
Това ненормално ли ти се вижда? Напротив, за мъжете си е нормално явно  Wink
На мен също ми е отвратително вповечето случаи, след скарване - да правим секс, не за друго, а щото за да се скараме е имало спречкване, размяна на сотри реплики и тн - неща, които определено не ме предразполагат към нежност и секс.

# 22
При нас пък обратно след скандал на мен ми се прави секс , мъжо се дърпа и продължава да се цупи   Crossing Arms

# 23
Адски съм объркана - вече 15г. сме заедно с мъжа ми, от 10г. сме женени, имаме си момченце и работим за девойка  Laughing.
Да, ама нещо май се е променило помежду ни Embarassed

Той започна да се възбужда и много, ама много да иска секс, веднага след като сме се карали или пък здравата ми е сърдит.
Не, че и по-рано не ми се е пускал след разправия (като се замисля, сигурно за това все бърза да се сдобрим  newsm78), ама сега нещата са много по-зле - направо се нахвърля, а аз съм го научила да не му отказвам.  Crazy
Обичам секса, ама не и сервиран върху ядове!

Е*ати адреналина, е*ати чудото!
smile3536 Украси го по този начин и със сигурност ще му вдигнеш адреналина Mr. Green

# 24
  • Sofia
При нас пък обратно след скандал на мен ми се прави секс , мъжо се дърпа и продължава да се цупи   Crossing Arms

Тогава се разменете с авторката и всички ще са щастливи!

# 25
А, никак не е добре. NaughtyТой и моя прави така,и след такъв секс се чувствам като изнасилена.

# 26
А, никак не е добре. NaughtyТой и моя прави така,и след такъв секс се чувствам като изнасилена.

Eто една много основателна причина да не му вдигаш скандали  Peace  Grinning

# 27
а щото за да се скараме е имало спречкване, размяна на сотри реплики и тн - неща, които определено не ме предразполагат към нежност и секс.
A, че кой е споменавал нежност... Mr. Green

# 28
  • Варна
Аууу, и ние така! Обича ли ме още? Какво даправя? Помогнете!!!(!!!!!!!)Не ми се пуска нова тема

# 29
Аз не обичам скандали.Той ми прави скандалите.

Общи условия

Активация на акаунт