Имам нужда спешно от съвет!

• 1 435
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!Дълго време се мъча да реша един проблем-има няма 8 месеца и все още немога да се справя!Чета ви отдавна и виждам,че давате компетентни съвети, та дано помогнете и на мен!Историята е доста дълга,но ще се опитам да я опиша на кратко!
Имам брат на 22 години,който в началото на годината се запозна с една 25 годишна, която меко казано го съсипа. Въпросната особа е практикувала най-древната професия (поразучих и разбрах това)!Тя е изключително нахална,нагла и злобна и на всичкото отгоре е ужасно студен човек-това са думи на собствения ми брат и въпреки всичко той твърди,че може да я промени и че я обича!Никой от семейството ми не я приема (родителите ми го изживяха много тежко), но въпреки това му казахме,че щом той е щастлив така да е!Пренесаха се в наще и тая вещица каза,че тя никога не се съобразява с никой,но родителите ми са длъжни да се съобразяват с нея и че от тук нататък тя командва нещата-есттествено започнаха проблемите!Брат ми започна да получава припадаъци на нервна основа (Казано е от лекар !) но тя изобщо не се трогна!Прост пример:една вечер брат ми припада, а тя даже не си мръдва пръста да каже на някой, че му е лошо-майка ми го намира, а тя си седи спокойно и нетревпва даже!Въпреки това брат ми не я оставиИмаше много такива изпълнения те се изнесоха да живеят при нейните родители-брат ми ходи без пари,гладен,мръсен-направо сърцето ми се къса като го гледам!Предната седмица се скарали обаче за нещо и брат ми най-сетне му дошъл акъла в главата и си събрал багажа и се прибрал в къщи!Но на следващия ден тя му се обажда и му заявява че е бременна!Брат  ми решава,че ще прави годеж,сватба(което е изключено дядо ми почина съвсем скоро) и отново се върна при нея!Днес собствената леля на тая гад намира майка ми на работата и (те обаче не се познават) и и казва да намира начин и да си прибира сина,защото племеницата и много яко го връзва!Първо е бременна от друг-от бившия и приятел,второ смятат да правят тайна сватба и т.н все ужасни неща!Какво ли не му говорихме как ли не го съветвахме-но той просто неиска да проумее!Дайте ми съвет как да му помогна да не си съсипе живота. Аз съм по-голяма от него (на 25) и той винаги ми се е доверявал,но сега нищо немога да направя и се измъчвам ужасно!Освен това той има астма в тежка форма и трябва да си купува лекарства обаче нали няма пари...И пари пробвахме да му даваме и той пак на нея ги дава!Дано някой може да ми даде съвет!Ще съм Ви много благодарна!

# 1
Ами,голям човек е ...не виждам какво можете да направите.
като не мисли с правилната глава....
Дано му уври акъла,ама като гледам...
Не знам защо се местят ту при едните,ту при другите родители...да си излязат на квартира и да се оправят...мацката ,като види,че той не може да й купува пера и диаманти,може и сама да го зареже.....

# 2
бе и аз имах един познат дето ходи с една мацка около година докато разбере че практикува най древната професия Simple Smile не че има лошо де

# 3
Ох май-нещата се пооправиха-теглил и една и си тръгнал!А дано да е за последно  Praynig!

# 4
А какъв е тоя зор  да върже болен и безпаричен младеж?

# 5
Аз имам един познат който лепна СПИН от една такава.Та не е зле брат ти да си направи някое и друго изследване.

Общи условия

Активация на акаунт