Не е ли време за номинации вече...

• 5 523
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • При хората, които обичам
Златен член и Тихата стъпка малко ми се припокриват /лично мнение/. Пък и миналата година аз броих номинациите за тези категории и около 80% от никовете бяха и в двата списъка.

# 31
Точно тях щях да дописвам  Laughing
Черпак-а и огледалото също трябва да се пообмислят, в този им вид малко, как да кажа  Thinking. Черпака не е особено обективен, а по рамката на огледалото се лее кръв и драма.

# 32
Цялостен принос - звучи ми пенсионерски и за човек, който е дал вече своето и се е оттеглил.
И ми се припокриво с номинацията за Мод.
Моето предложение за изрязване.

# 33
Черпака не е особено обективен, а по рамката на огледалото се лее кръв и драма.
Е нека де, нека има какво да се чете в тоя форум, и без това е прекалено стерилен  Simple Smile
Аз предлагам Малините да не са само отрицателни номинации (защото отрицателни категории има и в официалните номинации, така или иначе), а просто номинации в свободен стил, за конкретни хора и без гласуване.

# 34
Е, те Малините винаги са си били персонални.
Мисля, че ще е по-добре, ако номинациите се сведат до 10 категории. Но да са обмислени добре и да се знае какво точно се има предвид.

# 35
  • София
Златен профил също ми е излишна категория - и без това хората непрекъснато си ги сменят.

# 36
Мен ме кефи златния профил. Има хора с постоянен стил, да го нарека, въпреки промените. Вердад с моливите, Малена със снимките на дъщеря й, сигурно и други има..... Друг е въпросът, че са малко, и ще се повтарят.

# 37
Те в много категории хората ще се повтарят (да кажа аз като едно кисело старо куче).

# 38
Пропусна "отегчено" Mr. Green

# 39
  • София
Те от години се редят едни и същи имена и без това.
Не че ще стане де, но ако зависеше от мен, бих пуснала номинации по типажи:
Киселица, Малък Наполеон - или всъщност това са малините?
Да, те са.
Значи първите са си чисто и просто отегчителни.

# 40
А номинацията за  форумски плейбой май отпада служебно....

# 41
Слабо помня какви бяха категориите миналата година.
Тази обаче има адски много кандидати за категория "полуидиот или директно такъв с липсваща дясна мозъчна полусфера"...
Знам, че няма да се приеме... дрънкам си просто...

# 42
А номинацията за  форумски плейбой май отпада служебно....
Що, можем да номинираме побанно  Grinning

# 43
Е да, ама как ще стане агитацията тип априлска, рейтингът ще падне:)

# 44
  • Кацнала на едно дърво.
Mис Пикасо и Мис Едисон плачат за сериозна редакция, ако не- поне да се обединят.

Точно така.
Освен това (все се сещам твърде късно) мис Пикасо не трябва да се дава на професионалисти, според мен. Не е справедливо да се мерят хоби и професия.

Общи условия

Активация на акаунт