110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 609
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Pety, кой е този магазин? Ще ходите ли на партито днес?  Ние ще сме там.
Магазин Сердика е.

Ирка моите родители ще заведат децата на партито.

Днес в Мейси имаше сел и си купих тавичка 12инча(30 см) стеинлес стиил идеална е за готвене и баница.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 00:03 от Pety

# 121
Биз, Мимето, честити ви празници! Да сте много щастливи!  newsm67

Hear Again, бързо и успешно възстановяване!

Мики, има бе, душа, в Босненския на Уинди Хил, едни големи, хубави, ние нали сме двама човека и половина, та са ни твърде големи дори.  Mr. Green От там купувам и сиренето в най-малката тенекия, също много доволна от него. До българския магазин ходих последно за изборите през юли, вероятно заради многото хора, посетили го по това време, нямаше почти нищо, което да ме заинтригува, взех си два-три Маги фикса само. Бяха заредили с меса от чешкия магазин в Austell - унгарски салам, канадски бекон... И аз като Вики, не съм ентусиазирана.  Whistling

Цитат
Защо се надявате на рахат и спокойствие преди да сте ги заточили в колеж 'ич не мога да ви разбера

Нали казват, че надеждата умирала последна.  Mr. Green

# 122
че тия полседните два дни каквото и да хапна и все ми се Sick ...

Flutter кхм кхм нещо да сме пропуснали, мики?

# 123
  • WA, USA
Хахаха, Лени, и аз точно това щях да напиша.

Че Мики, я си кажи без бой....

# 124
Ох момичета, как ми се ще ама най-вероятно не... Rolling Eyesпоследните два месеца се пазим, че нали правим застраховка и уж ще чакаме да влезе в сила.Обаче месеца преди тях беше друго.Обаче последните два месеца си ми идва-първия с 4 дни закъснение, а този уж навреме.Най странното е, че трябваше да ми свърши в сряда, а и днес ми процапва...та ще взема един тест, но шанса е минимален колкото и да ми се иска.Мислех да не се разболявам-има ли някакви симптоми таз годишния грип? newsm78

# 125
Мики, споко, едва ли се разболяваш. И аз съм така от вчера, майка ми също, явно има нещо в атмосферата  Rolling Eyes .

# 126
Благодаря ви за милите пожелания  Hug ето и малко снимков материал Mr. Green

# 127
Аууу че съм разсеяна ooooh!
Биз,мимето ЧРД ...зло да ви забрави!Всичко най-хубаво за вас и семействата ви!  bouquet
------
Вчера гледах Опра и епизода беше как живеят хората в другите държави. Ми не съм знаела че в Белгия е толкова готско. Вярно таксите са най-високи от всякъде другаде 50% но за сметка на това всичко им е супер евтино казаха,безплатно образование за децата,майките получават 1 година платено майчинство.Всички са много щастливи и няма стреса ..."ами ако си загубя работата" .Защото ако това стане д-вата им плаща 4години до 90% от настоящата им заплата.Жените се смяха че го няма натиска за женитба,просто се женят защото искат а не за да ги съпортва някой,едната мама е решила да се омъжи чак след като е родила 3 деца.Щастливи и спокойни хора, семейството им е на 1во място и се хранят задължително всички заедно ,даже работният им ден е приключил до 4-5 следобед за да са с децата.
Това което показаха и паднах обаче е че Опра беше във жилището на едно семейство с близнаци и тя ги попита къде са близнаците и те спокойно отговориха смеейки се че са отвън пред входа на блока и си спят в количката сам самички  Shocked.те казаха че всички си оставят децата така,пред магазина с количката и къде ли не без грам притеснение.Жената каза -никой не ни краде децата,никой не ги иска,нямало било случай на педофил или нещо подобно да открадне дете.....Как е възможно се питам!?УАУ

ПС...Днес се сетих за тази напитка "инка" която пиехме като сме били малки (за по-голямото поколение е въпроса явно Wink) какво беше това чудо ,спомних си и ми се допи,помните ли трябваше да го бъркаме много за да има пяна отгоре.Дали продават в БГ все още?

Поправка: редактирам за да кажа че става въпрос за Дания в написаното от мен по-горе

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:03 от victoria

# 128
  • USA
Честит Рожден Ден на Биз! Много здраве и сбъднати мечти!
Хиър, бързо възстановяване на теб.
И на мен ми харесва в Белгия - хубав шоколад, хубава бира, красиви градове, ама климатът е много гаден. Аз на тая влага не бих си оставила децата навън за дълго  Mr. Green. Това с оставянето наистина ми се вижда невероятно в тези времена, но може и така да е.

# 129
Благодаря ви много за пожеланията! Денят беше чудесен, все такива да ми се падат си пожелавам! Ако може да са по 28 часа, ще е супер.  Grinning Имаше нови ботуши, кино и ресторант, че и свинско с кисело зеле с шампанско  Mr. Green

Мимето, честит и на теб   bouquet

# 130
Пети, ако кача още 1 кг ти си виновна. От сайта за масленките открих една рецепта, която я използва и майка ми, да прави кифлички / супер са/ Сега е 11.30 и аз чакам да втаса тестото , и утре ако ми се спи на работа да знаеш ти си виновна    Wink
Хиър, бързо възстановяване, много е весело от морфина, нали? аз преди година и половина след един морфин в ЕР, бях готова да си тръгна със счупен крак и добро настроение. ама 3 часа след това как боля  Cry

# 131
MVK  Hug

Вики в полските магазини продават "Инка".

# 132
Биз, Мимето - изглежда много добре сте прекарали РДто.   Laughing Да сте ни живи и здрави!

Ако искате да си върнете бейби айнщайн двд-та, щели пари да дават:
In response, the Baby Einstein company will refund $15.99 for up to four “Baby Einstein” DVDs per household, bought between June 5, 2004, and Sept. 5, 2009, and returned to the company.

http://www.nytimes.com/2009/10/24/education/24baby.html?em
http://babyeinstein.com/parentsguide/satisfaction/upgrade_us.html

Мики, ние точно такъв грип изкарахме с гадене, а малкия даже повръщаше. Аз бях убедена, че съм бременна, що тестове изпотроших, ама за една седмица ни мина. Дано при теб да е другото.  Peace

# 133
Привет дами,
много близка моя дружка издаде 1 брой на еко насочено детско списание,4-9год диапазон, доста близко до бърборино като формат/идея за смислени текстове/задачки; 12месечно по биз план:
http://www.zelenatamaimuna.com/
Ако някой се интересува,моля пишете ми на лични,ще донеса@ще пратя@ще разкажа повече за да не се счете за реклама..
*
непрек.чувам коментари как стефан е "дресиран" и как децата идващи от чужбина по принцип са много добре възпитани и слушат и пр..някой друг с подобни впечатления или е лично Grinning?

# 134
Опра е надминала себе си с белгийската реклама Laughing Съвсем различни впечатления имам от Брюксел специално; и моментът с безплатното образование е тънък, както навсякъде - има френски и фламандски училища, и огромни разлики. Виж, на бирата съм фен.

Анет - това списание май няма много добро разпространие още; в Пловдив не можаха да го намерят, спуснах задачата, ще позагледам и аз като си отида за Коледа.

На Биз честитих, Мими забравих - много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт