110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 416
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Биси, честит рожден ден, мила!   bouquet

# 106
Честит Рожден Ден на Биси!    bouquet
Да си все така мила, сладка и добра и много да те радват твоите мъже  Hug

Честит Рожден Ден и на Мимето!
Много е сладка твоята дъщеричка  Heart Eyes

# 107
ЧРД на Биз и Мимето - да сте много здрави и щастливи   bouquet

Поуспокоихте ме , аз си мислех че само моето диване ги придава тези номера . Терибъл 2 или 3 не знам ,...но после идва друго  ooooh!.

Кестени не обичам , не че има и от къде да си купя тук  Wink . Кръгла тава поръчах миналата година на майка ми да ми донесе - 12" , така стои . Иначе за тортите имам поне 5 комплекта Уилтунски ( добре че Майкълс и Хобито имат 40-50 % купони , иначе щях да фалирам  Laughing )

# 108
  • Чикаго / София
Честит Рожден  Ден Мимето!

Честит Рожден Ден Биз!

Двете рожденнички бъдете здрави и много обичани!  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
"The terrible twos  and the horrific threes" ...   След това the impossible fours?  (мога всичко и знам всичко сам, по-добре от тебе Simple Smile

Биз, аз в SF съм при роднини обикновено, но за конференция съм била в the Renaissance Hotel. В центъра е и е съвсем близо до началото на кейбъл карз, както и до най-големия Нордис в страната (с истински "ниша" парфюми като Сузан Ленг) Simple Smile    Ако търсиш нещо много романтично, може и да не ти хареса, но сега не мога да се сетя нещо конкретно, за което да се оплача.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 17:42 от Pixie

# 110
Честит Рожден Ден на Мими и Биз!!!

Като сте започнали за храна да говорите,аз искам да похваля един бг магазин в Чикаго.В този магазин сигурно ходя един път в годината,но снощи оставихме децата на родителите ми(живеят там на близо) и решихме да влезем вътре.
Купихме си боза,торта гараш ,създарма(не съм яла повече от 10 години ,а много обичам) и други благинки.

Между другото в момента вали сняг при нас.

# 111
  • Чикаго / София
Pety, кой е този магазин? Ще ходите ли на партито днес?  Ние ще сме там.

# 112
честито на мимето и биз!   bouquet да имат незабравима година  Simple Smile !

# 113
Честит ти РД, Бистре! Все така хубава и умна още 2 Х хх  Hug

Честит празник, Миме!

Защо се надявате на рахат и спокойствие преди да сте ги заточили в колеж 'ич не мога да ви разбера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green чак и в терминологични трилеми изпадате!

# 114
Честит рожден ден, Биз!   bouquet
Честит рожден ден, Миме!   bouquet
Да сте здрави, усмихнати и обичани!  newsm67

# 115
Биз, и тук честито! Как празнуваш?

Моята операция мина успешно, грижиха се за мен като по филмите, само дето ме събудиха преди да ми дадат морфин и 20 минути пищях от болка, че и псувах.  Embarassed, ама вечерта всичко си ми беше наред, два филма изгледах. Най съм щастлива, че няма гипс, само шина, и ми дават  да стъпвам леко на крака.

# 116
Честито на рожденичките   party023
Кюбит много свеж аватар  Party

Леле Хиър, бяхме те забравили за операцията. Добре, че всичко е минало успешно, бързо възстановяване  Hug

# 117
Биз и Миме, 4естити рожден ден!!!
Много здраве, късмет и сбъднати ме4ти!
bouquet

Хиър, леко възстановяване!

Аз за рахат никога не съм се надявала, непослушанието му едно на ръка, моите страхове отделно, ама все се надявах, 4е няма да е толкова по адреналина Crazy

# 118
Гледам днес по-спокойно го давате с писането, че четвъртак и петък се бяхте развихрили-не мога ви изчета... ooooh!
Честит рожден ден на Биз и Мимето, много здраве, щастие, късмет, любов и въобще каквото ви душа иска...  bouquetвесел празник и мнoгoооо подаръци и усмивки.... Grinning
Hear бързо възстановяване на теб... Hug
За тавите да кажа, че тук не съм си намирала от тези Българските и май ще си поръчвам от нета... newsm78
Иначе като ви слушам какви вкусоти готвите и чак ми се прияжда....че тия полседните два дни каквото и да хапна и все ми се Sick ...
Иначе и аз се каня тeзи дни да отида до нашия бг magazin, че уж бил по-добре зареден-пък да видим как ще е този път... Grinning

# 119
мики аз бях преди няколко дена ...куца малко магазина но пак става. Откакто спряха да произвеждат филе елена и пастърма  не са ми много любими.Обаче ако има банички да си купиш,страхотни са,правила ги била някаква бабка и наистина си изядохме пръстите. Руската салата не струва! Сиренето в дългата кръгла кутия е невероятно просто - препоръчвам!Иначе откъм вафли и шоколади са ОК! Wink
Това дето Петя описва за чикагския ако го имаше и тук щях да ходя до магазина през ден! Много завиждам  Sad!

Общи условия

Активация на акаунт