110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 409
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Бенсън малко объркано ми звучи тука та искам да питам правилно ли разбрах. Значи прави се плънка от сирене и яйце, завиват се и отгоре се мажат пак с яйце и се ръсят с кашкавал, така ли?

Могат да се правят по двата на4ина за пръ4ици режеш на летни , мажеш с яйце и ръсиш с кашкавал.  Ако искаш да са с пълнеж, се режат на кръг4ета, слага се плънка, сгъват се през средата и тогава се мажат само с яйце.
сорри за лошото обяснение Peace

Марлела, как терибъл три, аз борях месеците докато стане на три, да мине терибъл ту, а сега ти ме от4ая  Tired

Биз, не мога да препоръ4ам  хотели  в СанФран, но може да видиш ревютата им тук:
http://www.tripadvisor.com/Hotels-g60713-San_Francisco_California-Hotels.html

Клер е млада, тя не си спомня времето от кръглите тави Hug

# 91
Биз, благодаря за инфото.   bouquet При първия времеви прозорец при мъжа ми мисла да го изненадам.  Flutter

Дами, за легендарните кръгли емайлирани тавички ли иде реч? Аз съвсем скоро се интересувах и разбрах, че тук се продават в латино-американските магазини. Не се бях заглеждала до момента в стоките им, но ходих да издиря тавичка и наистина има. Същите както ги помня от България.

# 92
Аууу Кюбит какви са тея мръФки дето показваш  hahaha .
Много ме влече и мене Азията....и Африката.... и Автсралията, ама не съм случила на мъж в това отношение  Blush . Като го питам къде си мечтае да отиде, отговорът е винаги един и същ- иска в Македония, щял да я освобождава на бял кон  smile3511 . Добре, че е ноември, ако беше пролет или лято като нищо щях да си прекарам медения месец на Охридското езеро  Tired .
Та, така ако до неделя не решим нищо, аз се отказвам  Crossing Arms

# 93
Мръвки ли?  newsm78 Има една питка в тавичката. Снимката е заради тавичката, не заради съдържанието. Както и да е.

Между другото, днес си купих кестени за първи път този сезон. Бях в Д'Агостино точно като ги изкараха.  Crazy

# 94
На мен ми излизат други работи, пак в тавичка  Wink , явно не зарежда коректно страницата. Кестени не съм виждала още. То при нас има само в един магазин и струват майка си и баща си  Money .

# 95
Кюбит ...тъкмо с това щях да се хваля и аз  Mr. Green .Купих си кестени от един от големите Корейски  магазини за хранителни стоки и бяха много едри,направо като 3 малки.Сварих ги и направо съм очарована,сладки ,снежно бели и нямаше и един черен отвътре.Елла и тя хапна , което ме зарадва.В понеделник отивам за още!

Ванхорн...направи ли баницата  Wink ?

# 96
Аз купих 3 паунда и наполовина са унищожени. И моите са много вкусни, Вики, както ти описваш. Червеи нямат, ама аз миналата година като намерих един и отидох и им върнах останалите - сварени. Върнаха ми парите.
Клер, манхатънската цена на моите почти стига вашата.  Crazy Ама вие държите рекорда де.  Mr. Green

# 97
Мани-мани, тази година съм се амбицирала да ги търся по на сметка. Сега намерих един корейски магазин в района и утре отивам на лов за кестени  smile3540 . Само преди това трябва да разбера как са кестени на корейски, че сега чета ривюс за магазина и всички се оплакват, че персоналът не говори английски  Laughing .

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 05:25 от Clairette

# 98
Клеър ще ме убиеш  Laughing то и в този не говорят но не ти и трябва  Laughing
Отиваш гледаш и купуваш,в моя има и етикети на англ. де. Само това ми е нужно. Магазина е трепач,какви "вкусотии" продават обаче   Crazy .Само като мина покрай нарязаните медузи за готвене и  Sick ,и има още много от този сорт "храни" .Има доста и тип БГ храни,много мариновани  неща.Аз си купувам маринован чесън и е точно като туршиите в БГ.Търся си мариновани зелени домати все още обаче.
Да ги похваля че продават най-невероятните слънчогледови семки,така че клеър ако обичаш купи си непременно.Няма такива семки просто.

# 99
 Момичета почерпете се за мое здраве

# 100
Миме, жива и здрава да си! Ден-ден!

# 101
Ехе ЧРДейка си имамеее. Да си жива и здрава Мименце!!!!

Вики утре ще въртя баницата. Днес завъртях един бобец ммм от кога съм го замислила. Добре похапнах!!!
Кестени от кога не съм яла леле сега ме запалихте да търся.

# 102
  • USA
Миме, Честит Рожден Ден! Много здраве и много да те радва твоята кукла с хубавия си смях!
Ох, и аз много викам по детето. Уж се старая да не му се карам, но ме изважда извън нерви. Не знам, терибъл ту ли е, характер ли е чепат, но много прави напук диването.

# 103
ЧРД, Миме! Много здраве и късмет!

Има и друг празнуващ. Биз, ЧРД и на теб! Здраве, късмет и от утре правим деня по 28 часа за теб!  Grinning

# 104
Биз, честит рожден ден да си жива и здрава и скоро сестричка на Марти
Миме, честит рожден ден, да си жива и здрава и ти и дидка много да те слуша
Ай шъ му се невиди, терибъл ту, терибъл три, после 4,5 и ще стигнем до американски пай
Горе- долу вече ми става ясно къде е проблема, снощи обеснява, плака, пак обеснява " Томас кик ми, хърт ми, ай край, мис Саша тайм аут", да ама мис Саша не видяла Томас, обаче видяла Плами като му се репчи / късметлия/и така тайм аут. ако нещата продължават така ще ги помоля просто да го изместят при по- големите деца.

Общи условия

Активация на акаунт