110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 398
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Вики Ванхорн пожелавам ви да родите лесно и безпроблемно здрави и хубави бебенца и да им се радвате! Наистина времето направо лети кога родих а ето вече малката ми душичка е на 6месеца и се изправя и бърбори, чак малко носталгия ме хваща Rolling Eyes, но такъв е живота да се радваме на мига и да благодарим на господ че ги има мъниците Peace

# 76
Ванхорн няма страшно със секциото - разликата между Бг преди 13 г и сега тук е огромна  Wink ( аз преди 8г в Бг ) .
 След 48 ч в болницата ни изписаха , няма да ти казвам как пратих мъжа ми да работи ( беше затънал в работа и само ми престъпваше нервно у дома  Mr. Green Laughing ) . Уж бях подготвена за малкия , но се оказа че ходих 4 пъти до магазина същия ден . И кола си карах  Wink .
 Вярно , рязано е , операцията дърпа първите 3-4 дни , но ...аз даже и болкоуспокояващите не пих . Не е като в Бг -определено .
Всичко да мине леко ти пожелавам  Hug

Бенс тези соленки майка ми ги прави , как ги харесвам докато са топли и пресни . С 3 кг съм отгоре , за ограничен режим си мисля  ooooh!...няма да ви чета повече  Mr. Green

# 77
Соленки

Продукти: 1 ч. ч. мас(криско или масло*), 1 ч. ч. кисело мляко, 1 ч.л. сол, 1/2 ч. л сода бикарбонат, 1 яйце и брашно за меко тесто.

Приготовление: Содата се гаси в киселото мляко, вси4ко разбърквам заедно, разто4ва се с дебелина около 1 см. Реже се на летни, намазва се с яйце и поръсва с кашкавал или се реже на кръгове,  слага  се плънка от яйце и сирене, вгъват се през половината и се мажат с яйце. Пе4е се на 400Ф.

* Ако си спомням правилно сестра ми ги е правила с масло веднъж, но каза, 4е са по-ронливи.
------
 Тина, ще се окажеш ти кулинар под прикритие Laughing
Ина4е и аз гледам понякога, а казах ли ви какви вкусотии има в сайта на Марта Стюърт Joy

Не бях влизала в сайта на Малин4о отдавна, днес видях, 4е продават кръгли тави, Биз  Laughing Дали не ни 4етат?
------
Интересно 4етиво: For some parents, shouting is the new spanking

# 78
А какъв всъщност е проблемът с кръглите тави  newsm78, лесни са за намиране  Thinking .

# 79
  • WA, USA
Бенс, много ми хареса статията. Описва точно мен, аз съм от крещящите:) Опитвам да се контролирам, ама е трудно след цял ден с деца, being nice and positive за всяко малко нещо. Малкият ми бяс ми се смее, и ми казва Хей, датс нот найс!, научил го е от градината и ме тормози така като ме хване в засечка.

Тази мас голям зор ми даде, в едният магазин ме гледаха като извънземно, в АКМЕ намерих, но останала само една кутийка. Щели да получат в сряда, то голямо търсене бе Rolling Eyes Утре ще отида до Shprite в един по-испано град, те са близки до нас като готвене, може да имам късмет.

Ванхорн, съжелявам че срещаш такива трудности, важното е че си опитала. Всичко ще е наред, така е трябвало да стане. ПОчивай си и се наслаждавай на последните дни две в едно.

# 80
А какъв всъщност е проблемът с кръглите тави  newsm78, лесни са за намиране  Thinking .

преди време Биз се интересуваше дали сме си донесли кръгли тави от Б-я и остана като шега.

Супи, и аз все по-4есто се хващам, 4е викам, не защото съм толкова ядосана, а защото малкият на предупреждение за опасност ме поглежда, подхилква се и с главата напред се хвърля то4но където съм обяснила 100 пъти и казала не.
Отделно, ако е направил нещо и искам да обясня защо е грешно, запо4ва да иска мляко, книжка и вси4ко друго, за да приклю4им с разговора.
За това казах на МВК, 4е нямам опит, детето ми е също голям непослушник, но до момента не съм намерила на4ин, който да работи.

Абе до два извода съм стигнала- да имаш дете е миракъл и  трябва арт и сайънс да знаеш как правилно да го отгледаш.

# 81
А какъв всъщност е проблемът с кръглите тави  newsm78, лесни са за намиране  Thinking .

Къде си намирала? Не за печене, а за готвене? Аз тук кръгла тава за готвене не съм виждала.  newsm78

# 82
12 инча на 2 инча си става перфектно за баница. Защо трябва да е за готвене? Виждала съм из арабските магазини много разновидности  Peace

# 83
А какъв всъщност е проблемът с кръглите тави  newsm78, лесни са за намиране  Thinking .

Къде си намирала? Не за печене, а за готвене? Аз тук кръгла тава за готвене не съм виждала.  newsm78

Тандури моите са от тук http://www.tuesdaymorning.com/indexCatalogOff.asp, но не съм ги купувала онлайн, а в стора.

# 84
И вие не сте си донесли кръгли тави от България!?!?! Нееееее, те са важни!

Бенс, мен описва статията, ужас  Embarassed

Кюбит, за Азия всичко зависи от билетите, които намериш, виждала съм различни варианти. Но можеш за 1200-1500 на човек да купиш, че може и май по-малко. Хотелите са евтини във Виетнам; Малайзия и Сингапур са като в УСА, Тайланд не знам. Но сега има много изгодни оферти, не пътуват хората и хотели на много ниски цени могат да се намерят. Най-добре да намериш пакет, така най-изгодно излиза. Иначе храната е евтина много във Виетнам, хората са страхотни, много е хубаво, там с 2 ръце препоръчвам.

Кажете хотели в СанФран де, ще ходя, да не се прекарам.

# 85
  • САЩ

Приготовление: Содата се гаси в киселото мляко, вси4ко разбърквам заедно, разто4ва се с дебелина около 1 см. Реже се на летни, намазва се с яйце и поръсва с кашкавал или се реже на кръгове,  слага  се плънка от яйце и сирене, вгъват се през половината и се мажат с яйце. Пе4е се на 400Ф.

Бенсън малко объркано ми звучи тука та искам да питам правилно ли разбрах. Значи прави се плънка от сирене и яйце, завиват се и отгоре се мажат пак с яйце и се ръсят с кашкавал, така ли?

# 86
12 инча на 2 инча си става перфектно за баница. Защо трябва да е за готвене? Виждала съм из арабските магазини много разновидности  Peace

Ами защото на мен ми трябва за готвене Simple Smile)) Някои неща ги правя в кръгла тава, след това нарязвам на съответните парчета, сервирам и подобни Simple Smile
Т.е аз си имам вече, не ми трябват, но се зачудих къде си виждала за готвене. Simple Smile

Ванхорн, този магазин го нямаме наблизо и не съм влизала..възможно е да има.  Peace

# 87
Biz, я кажи за малайзийската кухня? Вчера за малко да се навия да пробвам, ама ме достраша, че няма да има нищо подходящо за малкия.

За СФ хотели мога да ти кажа само къде да не ходиш, за съжаление.

Ужас, прочетохте ли за двамата пилоти на NWA/Delta, дето май били малко позаспали и изпуснали с 1ч спирката? Направо ми се смрази кръвта, ние само с тях летим, защото тук им е централата и имат най-много полети.
http://www.nytimes.com/2009/10/24/us/24plane.html?hp

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 00:40 от Atti

# 88
Tandoori, в близкия ни босненски магазин съм виждала, не един размер дори. Някой спомена за арабски магазини, в този на съседната ни улица съм виждала доста тенджери и други посуда, може да има и кръгли тави, просто не съм се заглеждала, защото не ми е трябвало.

Миме, голям сладур е Диди, толкова лъчезарно дете, пу-пу! Simple Smile

Мария, в предпоследния брой на Parents имаше статия "Terrible threes"  Mr. Green, все си мислех, че моето ще кротне, но не би, просто нещата за които се тръшка, се промениха. И всичко е до настроение. Малката ми имаше период от около седмица, в който плачеше и не искаше да я оставям при гледачката, казваше че не я харесва, иска да си стои у дома... може би имаше някакъв проблем, аз дадох знак на жената да разбере, че ако продължава така, ще се замисля над ситуацията. Нещата се оправиха, обаче пък сега така се стекоха обстоятелствата, че намалих дните, в които я водя. И за малката това си е вид разнообразие, един вид - днес в парка, утре - при Дебора да поиграе с нейните момчета и така. Търпение!  Hug

vanhorneHug

# 89
Tandoori в  Macy's има ето такива подобни тави, почти като тази изглеждат, но са на Tools of the Trade, диаметъра им е около 11-12 инча, струват 20$, на големите им сейлове дори ги намаляват на 10$.

http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=320394&CategoryID=31808

Общи условия

Активация на акаунт