110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 661
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Рени добре дошла и ЧРД на патерици-всичко най-най...!
Agent как можa да го кажеш това за таланта-страхотен талант си....даже срам не срам си мислех някой ден да питам дали не мога да си принтна някои твои творения-тооооолкова ми харесват... Crazy
Бубка свалям шапка как бързо сте влязли в крачка.... Peace
Аз Heloween незнам дали го харесвам. newsm78По принцип обичам да украсявам, но таз година тези украси не влизат в бюджета, та ще се насладя на Коледа...иначе някой ден за децата бих ги обличала с костюми и ходила на трик-or-триит... Laughing
Клер браво на теб-шестица си и грам не съм се съмнявала, че ще избереш нещо хубаво...кога заминавате?Да праявиш много снимки за любопитки като мен.... Blush

# 241
  • USA
Ето един хелоуински поздрав и от нас: http://farm3.static.flickr.com/2616/4054098572_7402d1a570.jpg
Много го обичам този празник. Дори си мисля да правя детско парти в нас по случая.  Grinning

# 242
стела, тия сладки принцеси Heart Eyes

биз, да ти изпратя линк или.... Joy

рая, знам, аз в август не издържах и си купих няколко украси  Embarassed, само защото тези, които си бях харесала драсти4но намаляха като коли4ество, даже ве4е ги няма Crazy

вики, важно е къде се тритва, даже има обиколки предварително да се провери даден квартал/улица.

клер, 4естит букнат хънимуун Simple Smile

аз казвала ли съм ви за първата ми година тук, как се бях запасила с огромно коли4ество бонбони, беше адски студ и сняг, дойде само едно дете в 10пм и аз от кеф изсипах половината купа в торби4ката му.

най-накрая успях да поръ4ам рейн буутс на Ейдж, от 4ас се мъ4а и не ми дава да адд-на в коли4ката, накрая ми каза, 4е няма номера, взех по-малки, та да видим

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 00:08 от benson10

# 243
Тук съм Вики благодаря ти   bouquet
Доста бях заета тези дни и само ви прочитах по диагонал.

Стели много са сладки принцеските.

А, за Хелоуин и аз не го тачех в началото, но детенце ме научи. Сега са ми сладки мъниците като дойдат преоблечени пред вратата. По- големите не, но фъстъците си заслужава. Свърши моето царство с костюми по $10. Тази година госпоИцата е Мадхаттер от Алиса и ме изсуровака $65. Лошо ми стана, но нямаше как. Имат голямо парти.

# 244
Бенс, откъде поръчваш рейн бутс,аз трябва да търся по-голям номер.Сподели, моля те. Laughing

Децата са чудесни в костюмите.При нас се очертава да вали в събота и ще ние затруднено малко джугането на бонбони.Ние ще бъдем облечени като "плинцеса" LaughingРоклята е толкова циганска,че няма накъде повече ,но детето си я заплю още на рождения ден през лятото и не пожела да излезне от магазина без нея,та ни се наложи да я купим.Да се радват дечурлигата,това е важно,макар че и аз ям бонбони от нейната кошница. Mr. Green

# 245
пу-пу по принцеси, тигри, динозаври прекрасни  Heart Eyes да се забавляват страхотно всички  Heart Eyes

аз (къде без моето мнение  Mr. Green) съм на мнение, че празниците трябва да се тачат, спазват, празнуват, независимо дали са протестантски, католически, еврейски, хинди...етц. от купон и смях и забава и приятели по-хубаво няма, аз съпричастна към всеки празнуващ и всеки празник  Grinning

Лени, в тяхната дефиниция понетието peer pressure беше учудващо широко, чак се изненадах, вкл. хорско мнение/общ. норми, стремеж да се впишеш в обществото, етц.
Мики, това което е в нета за принт не става, размерите не са подходящи!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 04:30 от Agent Provocateur

# 246
ц-о-д,  щом молиш, споделям веднага Laughing- Заппос.

# 247
Агент...забравих и аз да те поФаля ,страшни снимки,цветовете са разкош просто,и ние си нямаме красива есен тук и само плакна очи от снимките.Бива те ,бива те недей да скромничиш.  Wink
Права си ,щом има нещо за празнуване ще се празнува  Laughing !

Ванх...$65 А? не знам как бих реагирала на подобни покупки еднодневки....не казвам "никога" обаче ,човек си учи урока и особено с деца.
стела красавици  Heart Eyes

бенс...вярно е важно къде се тритва,и аз съм гнуслива и до сега не съм давала на Елла да вкуси нищо от събраното освен  това което са ни дали примерно във гросерито .Сега обаче както разбира  ще си иска кенди  и трябва да се внимава...има да ги оглеееееждам едно по едно.  
Аз много обичам когато хората дават лепенки, крайони и всякакви такива дребности...и тя се радва и аз се радвам...

Днес моята лекарка тотално ме шокира,целият ОБ офис е против H1N1 ваксината,аз очаквах че ще се засилят да ме боцкат на вратата а тя тотално ме обърка сега  newsm78

# 248
Агент, ти си като шефа на мъжа ми (евреин, какъв друг да е в Джу Йорк), който празнува всичко наред като просто си тръгва по-рано на съответния ден или пък изобщо не идва. Жените на подчинените му са най-доволни, както се досещаш. Wink

В тая връзка (и не съвсем) се сетих да препоръчам Arranged (2007).

Вики, твойта лекарка е умна жена.

# 249
Лени, в тяхната дефиниция понетието peer pressure беше учудващо широко, чак се изненадах, вкл. хорско мнение/общ. норми, стремеж да се впишеш в обществото, етц.

Не мър цуцка, аз за талантените ти бъртвежи те гъбаркам  Crazy

Уинкс много сладък костюмар си имаш  Heart Eyes
И на Стела принцесите както винаги страхотни

# 250
ц-о-д,  щом молиш, споделям веднага Laughing- Заппос.

Едвам го дешифрирах това ц-о-д.Чак се възмутих ,че очакваш да знам магазин с такова име Mr. Green

Лени, як подпис!Това ми любимият български автор.Толкова ме е яд ,че като бях малка за един рожден ден подарих ,мисля ,че беше двутомник с негови произведения,а за себе си не го купих.Още го помня това,а беше преди много ,много лета.След малко ще погледна и темата под разказа. Laughing

П.С. Това е за Лозинка, аз помислих,че на емигрантска вълна и нещо свързано с разказа.

# 251
Аз се затрих, ходихме до НЙ до консулството и такъв дъжд проливен се изля отгоре ни...едвам се виждаше. Как се докарахме живи и здрави в двете посоки, просто не знам!

Кюбит, за кестените- аз доколкото знам се слагат на пара за малко докато набъбне кожицата, белят се и след това се врят, не ли?  newsm78 Аз не съм ги правила, просто имам записана рецептата, както написах, така че не мога да гарантирам, е е 100% вярна, но така съм чувала.  Peace

Аз съм плътно за всякакви празници като Агентката. Празнуваме всичко, което ни се изпречи насреща  Laughing ПОнякога даже няколко празника наведнъж ( като например Thanksgiving и Деня на Христианското семейство заедно). Хелоуийн не е по-страшен от кукерите, тъй че не ме дразни. Около нас не съм виждала разни страшни украси, повечето хора наблягат на тиквено-есенната украса. Децата се кефят максимално на костюмите, правили сме и партита( последните години не), обличали сме се и ние големите с костюми. Миналата година бях fortuneteller Simple Smile)) Има ми ги дори снимките в нета какво Айше бях.  Laughing
С бонбоните проблема съм го разрешила- обикаля се само по съседите, всички дават по няколко бонбончета и това е ( споразумение междусъседско), тяхните деца като дойдат пак така.
Хлапетата ще имат парти в петък, първия им парад откакто Калин е в новото училище...голяма е емоция Simple Smile Ще бъде Хари Потър. Не купувахме специален костюм за това, просто Калин и Ели имат много  dress-up  дрехи, които сме купували по друго време на годината, та има избор. Ели ще е със същия костюм от миналата година, защото и става и си го харесва, тя беше есенна вещица ( много сладко костюмче беше).

# 252
Тандури, тая година на Тенксгивинг се пада и Eid al-Adha. Да не го пропуснете.  Wink

За кестените - не знам, Танд, аз не съм успяла да обеля суров кестен, то на мен варените ми се опъват, ако не са сцепени добре. Една жена от форума твърди, че яде сурови кестени, ще я запитам специално.

Валеше си днес, да, от вчера не е спирало нито за миг.  Crazy

# 253
E, не мога да ви изчета.
Аз съм ЗА празника. Не бих и не съм украсила с гробове и скелети, но пък и хич не ми пука дали съседа е украсил така, знам че всички го правят заради забавлението. Макар че онзи ден малката се стресна от един костюмиран скелет в човешки ръст в Таргет като се заклати и му засвяткаха очите. Аз опънах един банер с по детски сладки вещички и черни котета, малко статуетки по темата и една по-голяма вещица, също по детски сладка. Живея в апартамент под наем и вратата си украсих на Харвест тема. Моето диване тази година ще е "тиквицка", бях й купила костюм на жираф, но качулката, т.е. главата хич не се задържаше и смених тематиката. Тази година май само съседите ще видим, на конкретно парто няма да ходим. Още съжалявам, че първата година като дойдохме, Хелоуин беше след месец, и аз бях още толкова ошашавена, че ме беше страх да направя нещо различно, имахме си и костюм, но си останахме у дома. В момента, в който първите деца чукнаха на вратата, вече съжалявах.

Големи са сладури всички, които показаха снимки - и принцеси, и динозаври и тигри.  Heart Eyes

На Агента снимките разглеждах около половин ден, другата половина разглеждах на Лени. Какво правите с тези фотоапарати бе, момичета, рисувате, рисувате!   Crazy

Рени, добре дошла и честит празник!

Бубка, завидях за организираността ти.  Simple Smile

Clairette, да бъде незабравимо!

Половинката много обича кестени, на мен са ми толкова сухи, че хапвам само заради идеята, че не съм яла от години например.

Аз с въпрос - дойде ми неголяма сума за плащане от лабораторията, в която са правени годишните профилактични изследвания. С кого да се разправям - личния лекар, лаболаторията или застрахователя, или и с тримата?!  Mr. Green

# 254
мерси, мерси

на уинкс сладурчето го видях  Heart Eyes, до неделя дано видим и другите колко са пораснали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт