110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 661
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
а уфи, двете не са свързани, но разходка из родители в чужбина ще те срещне с много теми, подходящи за алековия разказ

специално за това момиче, чудех се защо темата и не намира достатъчен форумски отклик, та реших да помогна и аз

пс извинявам се, но в последно време освен че ме мързи да пиша апострофи и пълни членове, вече не ми се пишат и запетайки  Crazy

# 256
Аз с въпрос - дойде ми неголяма сума за плащане от лабораторията, в която са правени годишните профилактични изследвания. С кого да се разправям - личния лекар, лаболаторията или застрахователя, или и с тримата?!  Mr. Green
зависи от вида на застраховката ти, 4есто срещана практика е да покриват за едно нещо, за друго не, според плана ви.
аз бих изпратила сметката на застраховката, ако покриват ще платят, ако не, тогава ще трябва да платиш или да говориш с  лабораторията. Peace

....тая година на Тенксгивинг се пада и Eid al-Adha. Да не го пропуснете.  Wink

и да не забравите жертвоприношенията Simple Smile

------
стига съм се садила на всеки трети пост Crazy...лека ве4ер!

# 257
Бенс, благодаря! Сметката от лабораторията е след клейм от тяхна страна към застрахователя. На ППО сме със 100 % покритие, но мисля, че може да е част от дидактъбъла. Малко наизуст говоря, че сметките не са пред мен. Сумите са двуцифрени, не е болка за умиране, хич. Договарянето само за разсрочване ли може да става дума, или? Задавам лаишки въпроси, но за първи път се сблъсквам с подобна ситуация, досега само ко-пея съм си плащала. Ама може ли едно изследване за хепатит да струва $450?! Не подхващам темата, само споделям.

# 258
  • Чикаго / София
Много хубави дечица и снимки! Winx май за пръв път виждам твоя мъник! Сладурче!

Стелините госпожици, са си истински принцеси и без костюмите. Дара много е пораснала, Дени и Лъчи не успяха да я познаят!

Агент, снимките ти са прелестни. Чак и съпружието се заплени и ги разгледа.

Щом е празник - празнувам. Трябва да призная, че миналата година бях доста предубедена за този празник - беше ни първия тук. Но като видях как се радват и забавляват децата, а и аз покрай тях, си ми легна на сърцето и сега го чакам с нетърпение. Изрязахме тиква в къщи - за първи път ни беше - и аз й се радвам повече от децата. Всяка вечер си я паля! Laughing

Дени ще е Голямото Червено куче Клифърд, а Лъчи ще е маймуна /тя по принцип си е такава, така че костюма добре й стои  Laughing/, с любезното съдействие на Тининия Тойсленд полицай!

Бубка, супер звучиш. Браво че сте успяли да намерите решение удобно и за вас и за бебе, а и брат ти ще потренира и събере опит.

Clairette, много добре звучи медената седмица. Да се нагледате на красоти в романтична обстановка!

Лени и мен ме тресе голям мързел като пиша, все набързо пиша и не проверявам! Crazy

# 259
Уф, май разбрахме каква болест го мори моя хубостник. Сега избиха пъпки и като чета описанието е 1:1 розеола. Само ме е яд на докторите, че даже не споменаха такава възможност - само този свински грип им е в акълите сега и друго не виждат.

# 260
Уф, май разбрахме каква болест го мори моя хубостник. Сега избиха пъпки и като чета описанието е 1:1 розеола. Само ме е яд на докторите, че даже не споменаха такава възможност - само този свински грип им е в акълите сега и друго не виждат.

Атти, да се оправя скоро!

Марлела, обади се на застрахователите и питай защо не са ти покрили на 100%.

# 261
  • USA
Лени, Стела, Ирка, много благодаря за хубавите думи!  Hug
Атти, хубаво, че сте разбрали какво е. Дано бързо да му мине на мъничето.
Бубка, браво на брат ти, че се е навил да гледа такова мъничко бебе.
Марлела, аз бих се обадила на застрахователя.

# 262

Hug споко, Атти, щом са избили вече сте на финала, до ден макс. два ще минат! Моето маймунче ми изкара тогава акъла с високата темп., дето не можех да я сваля! Но симптомите са характерни за много неща, докато не избие обрива, не се ядосвай, минало е!

Да, Уинкс за първи път показва дечко! По-често и това хубаво дете да виждаме!

За празниците една приятелка ме контрира, че не била против празника, а против комерсиализацията му  Crazy аз и предложих да си шие сама костюмите и да лепи декорации в знак на протест!

Агент, ти си като шефа на мъжа ми (евреин, какъв друг да е в Джу Йорк), който празнува всичко наред като просто си тръгва по-рано на съответния ден или пък изобщо не идва. Жените на подчинените му са най-доволни, както се досещаш. Wink

Ей, доживях със жив НЙ евреин да ме сравнят  Sunglasses пиша си го за комплимет, даже в CV-то ще си го сложа, златна ти уста, Кюбит! Не знам дали някога ще успея да задоволявам толкова народ, еле па жени, но поне има индикации, че съм на прав път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега да се посмеете за моя сметка... преди хммм доста год да взема да пусна на едни еврейски партньори едни китни, хубави Коледни картички (даже им бях пожелала взаимоизгодна Нова Година! Mr. Green) Шефът, порядъчен немски протестант щеше да получи инфаркт като разбра, въпреки чуството си за хумор  Crazy Толкова се възмути милият на моята политическа некоректност, че не успя да ме наругае... след 2-3 дена получаваме ... Коледни картички от евреите!

Мина не мина, иде еврейската Нова Година и аз първа китка с пожеланията за ... Весела Нова Година, плодоносна, изгодна... много мир, либофф, дружба международна  Mr. Green Mr. Green

Шефът и до ден днешен е убеден, че нарочно съм се гъбаркала с хората, а хората колкото пъти идваха до София ми носеха една чудна еврейска козметика със соли от Мъртво Море, разкошна, СПА едишън, та предполагам не съм ги засегнала много  Flutter

ПС Една приятелка преди седмици ме предупреди да не купувам костюм, щото тя имала и щяла да ми даде... и понеже и двете сме рядко устати и досега не знам какъв е костюма, но в събота ще разбера и докладвам!

# 263
В тая връзка (и не съвсем) се сетих да препоръчам Arranged (2007).
Да, и аз подкрепям. Гледах го, благодарение на БГ ХБО, мнооого по-добри филми от УС ХБО.

Агент, аз пък тъкмо мислех, колко би било хубаво, ако имах време да направя костюм за детето. Всички местни приятели си спомнят с удоволствие костюмите, които са им били домашно направени в детството.

# 264
К, мерси за препоръката, точи се вече!

Бистре, ами нали и аз това казвам! Ама хем нямаме време, хем комерсиализацията ни пречела... иначе не се съмнявам какъв купон ще е домашно правене на костюми и с какво чувство ще се запомни от хлапетата!

А по въпроса за 65 пари/костюм веднага се сещам за ИБей/Крейгслист... при късмет може да излезе и без пари  Thinking

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 06:05 от Agent Provocateur

# 265
В тая връзка (и не съвсем) се сетих да препоръчам Arranged (2007).
Да, и аз подкрепям. Гледах го, благодарение на БГ ХБО, мнооого по-добри филми от УС ХБО.

Този филм го гледах преди 2 месеца по  IFC  или  Sundance channel-много ми хареса   ,ако ги имате тези канали препоръчвам ,много чужди филми гледам там. Биз по  HBO  "Голямата любов" навакса ли го?

Вчера предложих на половинката да вкуси един много полулярен снак от нашето детство който и аз не съм вкусвала сигурно от детството"чушка пълнена със сирене"  Simple Smile .Като я видя и му се изкриви физиономията но като хапна и после си поиска цяла чушка даже  Laughing.Ей сега изядох пак една -утре ако мога и Елла да я излъжа ще е супер!   Laughing

# 266
  • USA
Не знам защо, но като прочетох "снак от детството" веднага си представих циганска баница.  Mr. Green

# 267
Бубка,не знам дали идват,ние имаме алернативна семейна традиция и на този ден и след 5пм до към 8 ни няма у дома.Чувала съм че ако не украсиш не идват,и ако е тъмно-също,но нямам инфо от 1ва ръка.
Ние се маскираме редовно с и без  повод,имаме цял шкаф с имот,и децата, и ние много обичаме.
*
Мерси на продумалите за "дресировката" тук и там,мисля че имам горе-долу отговор.
*
Атти,това е гадно,но минава много бързо.Оправяйте се скоро!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 07:41 от anette1104

# 268
  • Boston, MA
Видях принцесите, прекрасни Heart Eyes ! На Уинкс изпуснах снимките...

...
Лени, ти не се оплаквай, аз резервирах билети за СанФран, мислейки че ще летим в 12 пм, а се оказва, че било 12 ам, добре, че имам съпруг да забелязва такива работи и го оправих без излишни такси. Rolling Eyes
...

Да, това съм го правила с билет до Денвър, но се усетих чак на летището за съжаление... Бях купила билет за 9пм вместо 9ам, в офиса ме чакат наобед на среща, много неприятно.  Embarassed

За каква организираност говорите не знам, в нас едва смогваме да направим вечеря и да приспим децата вечер, прането седи по панерите, къщата е разхвърляна безбожно, ужас... Айде сега отивам да помпам, няма и 15 години и ще излетят децата от къщи  Grinning

П.С. сетих се и каква беля направих снощи, беше свършил препарата за миене в машина и сложих веро, почна да излиза пяна... някакви идеи счупила ли съм я миялната и как изкарам пяната?

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:15 от Бубка

# 269
Бубка миялната не си я счупила.Аз преди няколко години направих същата глупост.Изкарах пяната и останалата вода с една чаша,отне ми сигурно повече от  час.След това извадих чиниите и пуснах миялнята само на изплакване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт