110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Класическият Джордж Карлин "Stuff".

http://www.youtube.com/watch?v=MvgN5gCuLac&feature=PlayList& … m=PL&index=52

seven dirty words that you can not say on television

http://www.youtube.com/watch?v=3_Nrp7cj_tM

P.S.Клер,като приготвяш багажа за медения месец ,спомни си за този клип Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 04:23 от цонка-офи-дочка

# 451

аз, как кой  Laughing за всеобщо изумление не ходя нито на мани/ педи, нито на козметик (тях не ги уважавам покрай на тина случките  Laughing), за щастие не ми се налага да си скубя дори и веждите (по природа са ми тънки и оформени), косата си освен на понитейл не я понасям, та така... взимам приза за най-неподдържана жена  Embarassed

# 452
Стела, каква я подкара ти сега.... Хайде да не се обаждам, че ще ви отчая...  Laughing  Отивам да си пална цигарето...

# 453
И аз не ходя  на мани/педикюр.Ходила съм точно веднъж за сватбата си.Малко ме е гнус от салоните,а и не смятам ,че това са добре похарчени пари. Laughing

# 454
ну давай, двайсе страници има да се пълнят, че и вики трябва да я споменат в заглавието преди да роди Simple Smile

да допълня: нямам гримове и червила, и лакове нямам, но за сметка на това дени има и ми услужва при нужда  Laughing

# 455
Как звучи само, а? "Не съм ходила на мани/педи."  Laughing

Абе имам едно червило(скоро взех, да съм като жените и аз), 1 моливче за устни....абе мъка....стига се излагах...

# 456
щото си нямаш щерка, да вземаш от нея  Laughing

# 457
я, Стела била от мойта порода  Laughing
аз и червило нямам и щерка, но имам лип глос и си слагам за специални случаи  Flutter

сега ако навлезнем и това кой бръснач, кой кола маска и кой бак ту нейчър съвсем ще ви призная  Crazy

# 458
първото, нали казах че съм най- зле  Embarassed

# 459
И аз не ходя на мани/педи ,на масажи и козметик не ходя.Даже на фризьор не ходя...ако щете вярвате! Обичам да се справям със всички природни "убавини" сама.Не обичам да ме пипат чужди ръце,явно някаква фобия имам към това. Слава богу  мъжа ми ме масажира поне по 2 пъти в седмица  Wink , с косата сама се боря  и то доста успешно. Иначе с гримовете съм мнооого на ти,не клепам много но без  грим не излизам дори да взема вестника отвън ! Laughing

# 460
Лени, Тина чини ми се, че трябва да работите по въпроса за щерки. Как така няма кой с едно червило да ви услужи  Naughty
Вики какъв ти вестник...аз на балкона не излизам негримирана  Joy

Аз отказвам маникюра...поне във вида, в който си го правех до момента. Много ми е досадно да трябва веднъж месечно да прекарвам 2-3 часа в тъпоумни разговори на лош английски, едно към едно като тези от клипчето. Затова днес в пристъп на ярост си изчоплих собственоръчно солар нейлсите и сега ръцете ми са в потресющ вид...да не говорим как боли  Rolling Eyes. Но сложих край на виетнамското влияние в моя живот  Joy .

Нещо съм се депресилрала биг тайм  Flutter . Животът ми е една голяма глупост. Вися по цял ден у нас, безполезна дори и за себе си  Cry . Работа нъцки  Crossing Arms . Имам 100 неща да свърша, но нищо не ми се подхваща...стоя и се самосъжалявам  smile3537 smile3538 . Тази вечер ще ям мекици в знак на протест към съдбата  Crossing Arms Дано подействат антидепресивно. Мрън  Sad

# 461
  • Чикаго / София
Айде и аз набързо да се отчета преди да зачезна. Червило имам едно и една спирала, надявам се не са изсъхнали все още, че Коледа иде, Коледни партита- ще ми трябват! Laughing Но на педикюр и маникюр обичам да ходя. Педито е супер - направо се размазвам на стола да ми масажират краката и да ме глезят! Мммм! Ходя само лятото обаче и то по 2-3 пъти най-много.

На козметик също обичам на ходя. В Бг си ходех редовно - коли маски, али бали! Тук обаче не съм ходила до сега нито веднъж. А за веждите си ходя всяка седмица по простата причина, че недовиждам и не мога сама да се справям, а и по тези женските тънкости хич ме няма! И прическата си ми е една и съща даже не си личи решила ли съм се или не! Ох спирам до тук, че срам ме хвана от мене си! Embarassed

А да и изполвзвам епилатор!

Стела, и аз ще чакам моите да пораснат, че да се взема в ръце покрай тях, поне да услужват с по нещо дребно. Ама така като ги гледам, на мен са се метнали, така че взаимно ще чакаме внучките! Grinning

# 462
Ай-ай!  Време за какви откровения...

Ноктите са ми винаги късо изрязани и никакъв лак не нося.  Червило от години използвам само един цвят и марка (Нарс--препоръчвам).  Дрехи купувам с досада. Време и търпение за излишни косми нямам (лазерите са много ефективни за това).  Кансилър използвам на МАК защото имам сенки от нощно четене...

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 06:21 от Pixie

# 463
и аз останах без гримове...от Ейдж не мога да се вредя Laughing

Мани/педи, единствено в бюти скул някой ми е правил,при азиатците с топ не можеш ме вкара, сама си ги правя.
Никога доброволно не бих си сложа изкуствени нокти или пък оставя моите дълги, супер гнусно ми е Sick
Фейшълс си позволявах докато работех, заради невероятната козмети4ка в салона.
От както не мога да ходя при моя фризьор, само веднъж съм се подстригвала при друг и от тогава следвам примера на Вики Simple Smile

Без тинтед мойс4ърайзър, консилър и спирала рядко излизам, заради ънивън скин цвят и тъмни кръгове. Другите мазила според слу4ая и настроението, докато работех се цапотех редовно, но беше и желателно. Ако се наложи спешно да излеза слагам бейзболна шапка и големи о4ила.

Като цяло съм по-занемарена в сравнение преди мадърхууд, но пък и още не съм извадила пеньоара Laughing

# 464
  • USA
Клер, аз към мекиците бих добавила и нещо по-твърдо! Всички изпадаме в такива състояния. Дай си малко почивка и скоро пак да си във форма. Аз също търся работа, кофти е момента, но ще мине. Радвай се на сегашната си свобода. Пък и нали скоро ще ходите на пътешествие.
И аз като Ирка се размазвам на педи, и сама ми е кеф да си правя, но рядко се захващам. Обичам си и на козметичка да ходя, но рядко ми се случва по тези ширини.
Иначе и аз съм зарязала червилото, за сметка на лип глоса. Имам чувството, че колкото повече остарявам, по не ми се занимава с контене. Кой знае, може пак от ширините да е. В България по имам желание за такива изяви, както някой каза: Peer pressure is the mother of all stupidity.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт