110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Да споделя моите Радини вълнения-днес ходих да гласувам за кмет на Ню-Йорк и за мое нещастие, моят избраник не спечели и сега съм леко бясна и тъжна.Пак Блумбърг кмет.Ей,много се поддържат тия хора,как можаха да го изберат за трети път.Толкова е несправедливо.

Клер,гледай стенд-ап комеди.Може пък да се развеселиш.

Направо не ви завиждам на търсещите работа.В тая икономика не мога да си представя колко е трудно.Успех от мен и горе главата.

# 466
Я да сменя тона и да кажа, че колкото повече нарастват годините, толкова повече се хвърлям гримове да пробвам Simple Smile. И аз харесвам салоните за педи, защото е супер за дейт с приятелка. Пари са, да, и не ги давам често, сама си правя педикюр обикновено, но много обичам с приятелка да ходя и да плямпам. А така и избягвам другите разговори.  Simple Smile

Пикси, ех, мечтая си аз за лазера, ама не мога толкова пари накуп да дам и ще си остана с мечтите (и с космите и епилатора  Tired)

# 467
Уинкс, не съм по твърдото, но към мекиците добавих и един Доктор Пепър и светът е по-розов  Joy . Сега само трябва да стоя на безопасно разстояние от кантара  Laughing .

Не ме изненадвате с напредване на възрастта и усилено гримиране- майка ми започна да се гримира покрай моите тинейджърски години, взимаше пример и сега всеки ден е нагласена  Grinning .

Офи жалко за твоя кандидат  Tired За работата е много трудно, при все, че тук почти няма безработица, или поне е доста по-добре от другите щати. Но кризата+ липса на опит тук= ужасна комбинация.

Бенс аз също не харесвам дълги нокти ( да не говорим, че ми и пречат когато правя торти) и си ги правя винаги къси и с много тънка бяла линия, но моите растат със скоростта на светлината и ми е много трудно сама да си ги поддържам. И изкуствени не харесвам, солар бяха добър уж вариант, но вече не ги искам. Бях си ги махнала февруари, но после покрай сватбата пак си направих, но този път ги махам окончателно.

Педикюра явно само на мен ми е неприятен, такъв гъдел ми става като ме затъркат отдолу по стъпалото, че едвам изтрайвам  Crazy

Космите са ми болна тема, няма да ги коментирам  Laughing .

ЧРД на МисГ !!! Жива, здрава и по-често да ни посещава  Grinning !!!!

# 468
4естит Рожден Ден на Мрс. Г! Продължавай все така да твориш красоти!!! Много здраве, късмет и любов!  bouquet

Ако не се лъжа и Анет има РД днес! Желая и на теб здраве и успехи!  

Клер, добре си решила за ноктите Simple Smile Наистина е мн. по-добре от другаде за работа, но зависи и сферата. Аз търсех скоро, даже и предложение имах в магазин, но се отказах, тъй като нещо друго реших да правя. Успех с намирането!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 08:26 от benson10

# 469
Анет и Мрс. Г весел празник     bouquet
Каква е разликата между прайвет и чарвър скул   Rolling Eyes

# 470
ЧРД на МисГ и Анет!    ura

# 471
Честит Рожден ден Анет, много здраве и любов ти пожелавам!

Честит Рожден ден, на Мрс Г, много вдъхновение и късмет!

Аз не ходя на маникюри, педикюри и т.н. Правя си всичко сама в къщи. Едно, че ми се вижда излишно даване на пари в ситуацията, в която сме, второ, че просто нямам времето за да го направя, всичко е толкова уплътнено, а с деца на маникюр- не мерси.

Клеърет, дано скоро намериш нещо!

# 472
Аз не ходя на маникюри, педикюри и т.н. Правя си всичко сама в къщи.
   Абе шокирай ни веднъж, бе...кажи "Това не го мога, ходя на мани/педи".... Излъжи ни ако трябва.... Смили се... Laughing

# 473
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на МисГ и Анет! Весел празник, здраве и много успехи!  bouquet

Clairette, споко, всички минаваме през това състояние. Аз най-малко 1 път месечно. И аз искам да си сменям моята работа, ама....нямааааа!  Това е положението - криза - затова сега работя малко над тукашното образование. Поне се надявам, че като свърши тази криза /дано е скоро  Rolling Eyes/ да успея да намеря нещо по-бързо. Че ако трябва да работя това което правя по-дълго, ще изперкам съвсем. Вдигам гълъбите и беж за.... не знам къде, искам в Австралия на топло! Sunglasses А вие докато чакате да поотмине кризата, я отгледайте един наследник, а някои по още един! Добре оползотворено време в къщи! Simple Smile

# 474
Честит празник на Анет и МрсГ! Всяка година се учудвам, че две толкова прекрасни дами са се случили на един ден  Grinning Много здраве и късмет, и само хубавини за вас и семействата ви през следващата година!

=====================
За мен най-класическият скеч за мaни/педи е в Сайнфелд, историята с Илейн и корейките, това е толкова дълбоко Ню Йоркско преживяване. (сега си пролича колко съм стара; по-младичките не са гледали Сайнфелд  Mr. Green)
http://www.youtube.com/watch?v=inANd0iiY-s

# 475
Аз не ходя на маникюри, педикюри и т.н. Правя си всичко сама в къщи.
   Абе шокирай ни веднъж, бе...кажи "Това не го мога, ходя на мани/педи".... Излъжи ни ако трябва.... Смили се... Laughing

Ееее, НЕ МОГА да ХОДЯ в салон на маникюр и педикюр!  Joy

# 476
Клер, няма да се даваш! Ще дойде и твоята работа, а дотогава прави всичко що ти се прави, че след това време няма да имаш.

Не ходя на никакви процедури освен на фризьор, на който си ходя редовно. Разкрасявам се у дома и си мечтая и аз за лазерно обезкосмяване. Обичам парфюми и дрешки, но не и грим. Като бях по-млада пък съвсем нищо не пипвах.

Мен ме е яд за Мейн, където току-що забраниха гей браковете.

# 477
  • Boston, MA
Честито, честито, честитооооо, Анет и МрсГ! Здрави, успешни, усмихнати да сте!   bouquet

Време за отчет, а Mr. Green - е хайде, аз съм чист product junkie, опитвам всичко, в търсене на лесния и естествен вид, който, разбира се, става все по-трудно достижим с годините. От около 20 години (леле, може и повече да са) се боря с проблемна кожа, и трябва да кажа, че в момента ми е най-добра от когато и да било, отдавам го на дългото ползване на хубави мазила. Ползвам кремове бол, но гримирам малко (обикновено само изравняване на тена, руж и леко цвят на устата, очите рядко). Мра да ходя на фризьор, козметик, масаж, педикюр, само с ноктите на ръцете нищо не правя - изрязани са ми и това е, мразя дълги, а пък с картинки да не говорим. Ако можех да си позволя, бих ходила всяка седмица на пълна програма - лице, масаж, педикюр, сушоар.. Ехааа.

В общи линии има неща, за които (за мен) си струва да се дават пари, защото пестят в дългосрочен план, и пари и време. Аз имам много бели коси, та се налага поддръжка, слагам и сама боя на корените, но да се ходи на добър фризьор за мен си е инвестиция, хубаво подстриганата коса пести време сутрин, не правя нищо по нея. И в лазер инвестирах, но ми трябва още една серия, в момента пак ми е значително намалена работата по космите  Grinning.

П.С. За всички моменти в живота има Сайнфелд, нали знаете. Точно снощи на брат ми му разправях...

# 478
Честиииииииииииииииииит Рождеееееееееен Дееееееееееееееен

на моята скъпа хамериканска брадчетка Анет1104  Hug

Да ми е жива и здрава, все така прекрасна и енергична!

# 479
Бубка, каква козметика ползваш? Идеи приемам всякакви. Аз от няколко години шисейдо, по едно време бях  толкова доволна от лицето си, държеше се прилично и т.н....но напоследък има-няма и цъфне някой еклер... Sick   Не знам вече, на дерматолог си мисля да отида, но само слушам как наблягали на силни АБ тук.... Rolling Eyes  Хормони ли е, храна ли е, простно гнусната ми кожа ли е...аман...

Общи условия

Активация на акаунт