110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 417
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден на Анет и Мрс.Г-много, много здраве, щастие , късмет и всичко най-, най...!!!  bouquet

Охооо гледам, че хубава темичка сте отворили за всякакви козметични процедури-та да си кажа и аз....на фризьор, маникюр и козметик тук все още не съм ходила, но много ми се иска.Просто нямам вяра да отида ей така на късмет.Иначе в бг си ходех редовно на всички тези процедури.На козметик задължително веднъж месечно понеже и аз имам проблемна кожa,на маникюр, когато ми е кеф и съм в настроение ,а на фризьор когато ми се иска да съм с права коса, но най-вече за празници, РДта и по-специални излизания.Иначе от 8 години се къдря на всеки 6 месеца(защото обожавам къдрава коса) и да ви кажа спестява доста време сутрин....
Иначе грим слагам лек-фон дю тен, спирала, руж и то сега, когато ходя на работа.В останалото време гледам да оставям кожата да почива.сенки и такива неща,колкото и да ме е срам цял живот ме е правила сестра ми-много е добрa...
И сега ако може някой да каже как да се ориентирам да  си намеря козметик тук...и също така по същия начин ли са процедурите тук?

Клер , няма да ти казвам колко ми е познато положението ти-до преди месец бях като теб и нищо не ми се вършеше.разликата е, че аз бях така 10 месеца.Опитай се да не се оставяш и да си намираш по нещо всеки ден, за да не те хване депресията....

# 496
Клер   Hug аз бях съкратена и знам, каква гадост е. Спях и не можех да се организирам за нищо. Голяма апатия и нищо, и никой не е способен да те изкара от това освен- фон кол. Не се отчайвай ще стане.

К'во ме направихте вие  ooooh! леле. Аз ходя на всякакви мани/педита. Козметик не ползвам, но виетнамката не си я давам. Умрем си от кеф (еле пък сега) да друсна телеса на масажиращия стол и да се насладя на масаж на краката. Ръцете си не мога да гледам без мани, а и съм абсолютна сванталейка и сама да се маникюрирам  Joy просто ще е резил нищо друго.
Грим: там съм много постна. Лек и не всеки ден. Чап стик -нон стоп.

# 497
За пъф шелс такива на картинката, която е показала Пети питах. Сега виждам, че са като бисквити нарязани. Пети, да ги размразявам ли първо? или...
Обаче Тандури мерси много за идеята. Събирам рецепти, които се правят възможно най- бързо   bouquet

# 498
Да трябва да не са замръзнали ,но и да не са много меки.

# 499
  • Boston, MA
Биз, сигурно си права за вътрешните причини, хеле и аз излезнАх от пубертета на 38 години след 2 бебета Laughing . Но пораженията са останали - с разширени пори, белези и петна се боря.  Rolling Eyes

Тина, нямам еднозначен отговор, май. Сега ползвам Аvene гел за измиване и DDF тези нещица: http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=56941&catid=1 … BrandFilter=16205 за почистване, за през деня Клиник Рипеъруеър с фактор, за нощен сега тествам един Диор Каптюр Тотал (но нищо от тези неща не бих силно препоръчала, освен може би измиващото). За очи сега ползвам р3п на Др. Брандт. Шарена работа, както виждаш.

В общи линии мантрата ми е задължително почистване на лицето, често ексфолииране, фактор през деня (лятото може да е с цвят), през нощта лятото обновяващ крем (Клиник Търнараунд, СК2 Скин Рефайнинг), през зимата по-подхранващ, по-дебеличък анти-ейдж да е нощния (Есте Лодър Адвансд Найт Рипеър, Олей Редженърист). От време на време курс на избелване с нещо по-силничко.

# 500
Ники, Пети, ама големи красоти имате при вас! Ние тук сме с 1 вид кори за баница и 1 вид маслено тесто. Тези изобщо не бях ги виждала.
Ники, пак няма да станат съвсем същите обаче и ще ти кажа защо- ако сложиш плънката м/у два листа или няма да се надуе добре тестото ако сплескаш по краищата ( ще остане тестяно) или ако се надуе  ще изтече плънката. тези можеш да пробваш да ги направиш просто така само шел-а, а да разбиеш отстрани крема сирене, нормално сирене, синьо сирене, сварено и пасирано яйце с разни подправки и зелении ( магданоз, копър и т.н.), може малко лук, зелен пипер и т.н  и да шприцоваш в/у тях "плънката".

# 501
Тандури, Бубка, момичета,
Какво да ви кажа?! Ако питате мен това готовото многолистно тесто от магазините си е супер(аз купувам от това, което Тандури е дала за пример), а тя и майка ми много го харесва като качество, но нали една кутия е от порядъка на $5, а ние сме 4 възрастни и едно дете и майка все си мисли, че ще е финансово по-изгодно, ако тя го приготвя, но май ще си караме с купено.  Wink
Благодарско за идеите за пълнеж! Много сте идейни всички! Браво! Heart Eyes

# 502
Етка, ще ти дам малко по-късно утре рецепта за многолистно тесто, не съм си в къщи и с нямам тетрадката с рецепти.
Много скъпо при вас, тука е 2.50 #Crazy

# 503
Биз, сигурно си права за вътрешните причини, хеле и аз излезнАх от пубертета на 38 години след 2 бебета Laughing . Но пораженията са останали - с разширени пори, белези и петна се боря.  Rolling Eyes

Айде де, нали съм те виждала, не знам за какво ми говориш, такива неща не се забелязват хич  Laughing
Аз пък на 34 влязох в пубертета... Но и аз съм в групата - моята пъпка е най-голямата пъпка, т.е. аз си я знам и си мисля че и другите я виждат, а те в същност за собствените си мислят  Laughing

# 504
Аз съм в пубертета от 9 годишна и се радвам на всичките му екстри, вече почти 20 години  #Cussing out . Надявам се на някаква пауза м/у пъпките и бръчките, но надеждите ми все повече избледняват  Rolling Eyes .

# 505
Тандури, сигурна ли си, 4е нямате такова тесто като показаното? Ние и в селско като живеехме пак имаше и в Уолмарт, и в другите хр. магазини. Виж до замразените пай крустс в големите хладилници.

Бубка, забравих да ти кажа, въпреки, 4е за Дани се сетих като ги видях Simple Smile, в Маршалс са пуснали доста Томас, не само влак4ета и релси, ами и от по-големите неща. Видях преди 2-3 седмици, днес пак в разли4ен магазин.

Етка, питай в готварският, там може да ти дадат рецепта, ни тук сме се нау4или на готово Wink
---
Днес полу4их лекция на тема кейбодс (скейтбордс) от Ейдж Simple Smile Имаме един съсед, който е скейтбордист и детето се захласва като го види. Днес видяхме в Таргет, свали си го и ми показа как се кара с един крак, също ми каза, 4е трябва и каска Crazy. Баща му да се стяга, на стари години ще става скейтър Laughing

# 506
  • САЩ
Бенс големи са образи мъниците, нали? Всичко забелязват и копират. Алекс ни беше извадил душата лятото да му купим каска. С тази дума ляга и става няколко дена и накрая отидохме и купихме. И какво мислиш, нареди се на колелото с каска, раница, че и слушалки в ушите за да е като батковците  Crazy Всичко беше забелязъл, направо ми събра погледа.

# 507
Dami,благодаря за пожеланията и вниманието. Спомням си Сайнфелд,как не...но инак така си и шамандуркам около 24те  Wink,от бая време насам..изненадаха ме много с амазон кендъл,нова играчка за домакинството,преядохме лошо с мексик.манджа и ми е време да си лягам..Мерси ви отново!

# 508
Анет, прекрасен подарък.  Grinning Киндъла де, не домакинската джаджа.  Flutter Ще видиш колко е гот. Аз нямам, но ползвах един за няколко дни тестово и чакам Дядо Мраз сега да го видя какво ще извади от торбата.  Mr. Green

# 509
Kюбит-кендъла е играчката,не съм слушала толкоз че чак 2 подаръка Laughing Много ми харесва като идея и дизайн,не съм сигурна колко приложимо е за мен дето не пътувам много по транспорт и чета предимно библ.книги,но предстои да установим..

Общи условия

Активация на акаунт