110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
Честит Рожден Ден на Анет и МрсГ! Много здраве и сбъднати мечти!   bouquet

Анет, аз помислих, че свещ са ти подарили  Mr. Green

# 511
Ели,

В Кеш анд Керри има промишлена колучество/опаковка многолистно тесто...мисля, че е 10 паунда на по-изгодна цена. Все се каня да  купя от там, но ме спира това, че нямам допълнителен фризер...другият вариянт е да си го дел'нем   Mr. Green

Джена,

Беше показвала преди балсам за коса в една оранжева кутия...ако може пак линк плийз...

Честит Празник на двете роженички Анет и МрсГ...Живи и здрави да сте!

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 04:52 от Liann

# 512
Честит Рожден Ден на МрсГ и Анет    bouquet  bouquet

и ще ви замоля госпожите с 'проблемите'  Rolling Eyes кожи  да замълчите Stop  Mr. Green

Лиан, заповядай - http://www.google.com/products?hl=en&source=hp&q=crede+e … p;ved=0CB4QrQQwAA

# 513
  • Boston, MA
Забравих вчера друго много важно по темата за кожата - много да се хидратира, най-вече през зимата, изкуственото отопление много пресушава, и като се комбинира това с активен себум, става грозно. (хич не ги и слушайте Биз и Лени, подмазват ми се Mr. Green).

Какъв е този балсам, може ли да осветлите?

Отивам да се ядосвам за 10 ноември.

# 514
Аз си купих от лени-препоръчания балсам и шампоан и съм доволна, една година вече. Но аз имам чувството, че каквото и да купя косата ми все една и съща стои, особено при твърда вода. Сега ще сменям, препоръчвайте фриз-тейминг шампани и балсами.

Ке за 10 ноември?

# 515
Мерси Лени   bouquet

Бубка, честит ти втори син! Да са ви живи и здрави и много гордост да ви носят и двете дечица! Спомням си, когато започвахме Ам темичка, ти беше бременна с Дани, а сега вече са двама : ) хе хе времето лети...А за балсама, не съм го използвала още....аз до сега ползвам предимно nioxin и alfaparf, но напоследък косата ми е много зле и исках да изпробвам този, който Лени беше препоръчала преди. По описание и ревюта тогава ми звучеше много добре, особено за възстановяване...имах букмаркнат линка, но не се отваря нещо...

# 516

Поне на 20 места търсих съставките,  Tired дори на официалния сайт не ги намери Whistling Лени, можеш ли да помогнеш?  Simple Smile Явно аз не съм ефективна днес в комбинация с Чичо Гугъл.  Mr. Green

# 517
Кю, аз в момента нямам шише при мене, но Биз сигурно има, да каже
Мисля, си обаче че ще е от силно токсичните, аз го ползвам за химически третирана коса

# 518
  • Boston, MA
Благодаря, Лиан! Леле, толкова ли отдавна...

Да го пробвам и аз тогава този балсам, хъм?

# 519
Това успях да намеря като листвани съставки:

http://mdsalon.net/hairtreatment.html

# 520
Момичета  Ванхорн е родила момченце Петьо тази сутрин във 6:15 ам -7лб,9оз. Бебчо е ОК,мама също. newsm44  moresmile

Много се развълнувах  Simple Smile

# 521
Вики, точно това идвах да напиша, получих смс преди малко.
Честито, имаме си нова мама! Надя, много да сте щастливи всички!   bouquet  Heart Eyes  Hug

Liann, благодаря ти!   bouquet

# 522
Ихааа, да е жива и здрава Ванхорн и малкия Петьо също! Браво и на двамата! Simple Smile

Ах, Киндъл....и аз си мечтая за един, ама предвид, че и компютър ми трябва....
На нас ни изгоря сушилнята....и там отидоха подаръците за Коледа. Sad

Аз за косата от около 3 месеца по препоръка на новата ми фризьорка ползвам Schwarzkopf Bonacure Color protect  шампоан
 http://www.amazon.com/gp/product/B002C47028
Като комбинирам с  Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue treatment http://www.amazon.com/Schwarzkopf-Bonacure-Repair-Rescue-Treatment/dp/B000IFEYYU.

Никога през живота си не съм имала толкова хубава коса, колкото в момента! Момичето ми каза да измивам с шампоана, да подсушавам леко косата, да намажа с трийтмънта и да оставя да поседи 10  мин, след това да изплакна и да подсуша.
Аз ще се къдря, затова исках малко да си пооправя косата, че после да не съм проскубана след къдренето, но съм адски доволна и сигурно ще продължа да го ползвам и след това.  Peace

# 523
Честито на Ванхорн   bouquet

# 524
  • USA
Честито на Ванхорн!! Да е много здрав и весел малкия Петьо!   bouquet

В крайна сметка се сбъдна заглавието на темата и сме с 1 бременна  Laughing.

И на мен тук косата ми става отврат от твърдата вода и сухия въздух. Schwartzkopf ги харесвах преди, скоро не съм ги пробвала. Тези дни ще ходя да инвестирам в едно подстригване, че май само там е оправията. Аз съм с къдрава коса и наистина е много лесна за поддръжка, но не мога да и насмогна с овлажнители.

Бубка, с комбинирана кожа ли си? Да взема да пробвам някои от изброените. Аз много харесвам Clinique Superdefense за дневен и  Age Fitness Biotherm за нощен през зимата.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 19:36 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт