110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 393
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Бенсън, как да позная дали имаме твърда вода?
ако след измиване с шампоан косата я 4увстваш твърда, ако ти е стегнато на лицето след миене.
има капки по измити 4аши след като са изсъхнали и бързо се образува лаймскейл около душа и в тоалетната 4иния.

Уинкс, Ейдж е също така в Джъмбори клас. Освен от възрастта, поне при нас е, 4е до сега не е бил за дълго с група деца, не знае как да слуша и следва или не иска, защото и у дома не изпълнява. Не мисля, 4е е от английският, тъй като при нас баща му говори на английски и разбира вси4ко и на двата езика, но не винаги избира да 4ува Simple Smile У4ителката ни каза, 4е изисква около 3 месеца да свикнат с тези неща. Това за веднъж седми4но, ако вие ходите по-4есто на у4илище, ще е по-бързо. Явно свиква, ако има и дни, в които изпълнява.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 04:33 от benson10

# 556
  • WA, USA
Честито на Ванхорн! Да се възстановява бързо и без проблеми, а малкият само радост да носи в къщи.  bouquet

# 557
  • У дома

Ванхорн, честита рожба!!! Да расте здрав и весел, а на теб бързо възстановяване!!!

# 558
Уинкс...може и от езика да е щом не го знае добре! Племенника ми като тръгна на у-ще тук за 1ви път в предучилищна  също не знаеше англ. и учителката се оплака че обикалял и не внимавал и особено като чете книжки,после се оправи детето но понякога учителките прибързват в оплакванията,ми нормално е като не владее езика да се държи така! Naughty  Дано по-бързо се приспособи!

Чувствам се самотна в темата като единствена бременна сега,някой няма ли да си признава.....плиййййс не ме оставяйте сама.
Бенс...имам много време аз Simple Smile ,не се готвя още ....чак февруари ехееее....

# 559
Ванхорн, честита ти малка радост! Много да те радва момчето и да ти е здравичко!

Уинкс
, не мисля, че е от езика. Моят син е супер изпълнителен в група, седи, когато се седи, става и следва другите деца, като ще се ходи някъде, а съм сигурна, че почти нищо не разбира от това, което се говори. Аз също не бих му говорела на английски вкъщи. Може би му трябва повече време да свикне със структурирана среда, след като до скоро не е ходел на градина.

# 560
Ееееи, че хубава новина си имаме днес...Ванхорн честито, да ти е жив и здрав малкия Петьо и много радост да ви носи...на теб бързо и леко възстановяване и те чакаме с нетърпение да споделиш как е минало събитието... Hug  bouquet

За твърдата вода като слушам-ние май точно такава си имаме или на мен всичко ми е наопаки....ахахах

# 561
Уинкс, от това, което съм чела е от езика. При повечето деца, които тръгват в среда с нов език е така. Допълнително е и възрастта - напълно си права, че на тази възраст вниманието им се задържа за много кратко време. И още допълнително е, че е ново преживяване за него. Хич не ги и слушай учителките да му говориш на английски, много се ядосвам, когато още видели-невидели и почват ум да дават за такива неща. Има ситуации, в които си струва да започнеш на английски, но това се установява след много време и наблюдение. Нека да ти казват, какъв им е планът за часа и ти му превеждай предварително, за да е информиран.

# 562
  • WA, USA
Не забравяйте Mucunka, тя също чака бебе Naughty

# 563
Честит малък юнак на Ванхорн! Да расте палав и щастлив, а мама бързо и леко да се възстановява.

Уинкс, ако детето ходи вече 2-3 месеца на градина, езикът може и да е престанал да бъде чак такъв проблем. От езикова гледна точка, "организационните" фрази са много лесни за научаване, особено в група. Ако в определени дни слуша, а в други не - дали няма някаква друга причина, например смяна на учителки, определени занимания, които не му задържат вниманието, и т.н.?

# 564
Не забравяйте Mucunka, тя също чака бебе Naughty

И аз това исках да кажа. Wink

# 565

Чувствам се самотна в темата като единствена бременна сега,някой няма ли да си признава.....плиййййс не ме оставяйте сама.

и аз щях да кажа за Муцунка, но са ме изпреварили, пък и тя трябва да запо4не по-редовно да пише, 4е да я държим под око Hug
пък и до Февруари доста време има, може и да си признае някой(няма да съм аз, де) Simple Smile

# 566
  • USA
Много ви благодаря за мненията по моя проблем. Всяко едно ми е много ценно.  Hug Биз, хареса ми идеята да му разказвам предварително за какво ще си говорят. Ще опитам. И смяна на учителки имат, че водещата е в дълъг отпуск и се въртят. Явно са много факторите. Дано да свикне скоро. Малко ми е притеснено така като ми говорят, но явно трябва да му дам повече време за свикване.
Муцунке, извинявай, че те пропуснахме. Бенс, то никога не се знае.  Wink

# 567
Да вярно че муцунка но тя е на приливи и отливи отчита се на всеки 6 месеца. Муцунке ако четеш те искам редовно в редиците...чу ли ?! Laughing

Бенс ,като каза ...все забравям да ти пиша на лични,ама съм една! Сега ще ти драсна!

# 568
Добре бееееее, аз се пиша доброволец да си призная като се дърпате толкова.  Mr. Green Само че
ще почакате...  Crazy

Това заглавие бе замислено да отразява една бременна, която чакаме да раждаме, а не броя на бременните, нищо че отразява това сега...  Joy
Кой ме вика на "голяма бяла птица"?  Joy

# 569
  • WA, USA
Уинкс, момичетата са писали вече, ама аз да те успокоя също,че нищо му няма на детето ами по-скоро на тази умната учителка и липсва подготовка по начална педагогика. Ако вземе много да те притеснява се срещни с директора на градината. Много ме дразнят такива. Ей, всички да сме по калъп и да си вършим нуждите под час, все едно бройлери отглеждат, а не деца #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт