110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 07:11 от Clairette

# 571
Клер, много си гадна.  Mr. Green Да знаеш и да си траеш.  Crossing Arms Айде бременната да се издава или Клер да я издава.  yes Вълнение трябва да има.  Crazy

# 572
Тц, гроб съм  Sunglasses , но вЕрвай ми, ей сега ще наизскочат няколко  Whistling

В случай, че някой се интересува, Деси Добрева ще има отново турне в Щатите, повече информация и датите по градове тук http://www.bgfocus.com/dessy.htm

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 07:01 от Clairette

# 573
Клер, признай си, ако си ти, не ни карай да се потим  и търсим из от4етните Laughing

определено е време за нови бременни попълнения Heart Eyes, пък и щъркела да не се ошлянква, ами да поема към Тексас ве4е Mr. Green

# 574
Що ли ми трябваше да се обаждам  Crazy . Не съм аз  Naughty Все пак това са си лични неща, който когато прецени тогава да ги обнародва  Peace

# 575
аз се шегувах Rolling Eyes

и щъркела си го поръ4ах за мен Wink

# 576

Беше самоупрек, споко  Hug

# 577
Лелеее нямам търпение да  видя кой ще се обади със хубавата новина  Simple Smile!
 Клеър ама как разбуни духовете сега.....,сама се сложи на пангара не се сърди за атаките Laughing ,пусто женско любопитство,с природата не мож се бориме Wink !  

# 578
Не ми помагате на гузната съвест  Embarassed . Просто споменах да внимавате, за да не изпуснете ако някой се похвали вие сега под вола теле искате да търсите  Naughty .

# 579
Под вола теле - не, но ти пък не ни пращай на концерт чак.  Joy

# 580
Давайте да елиминираме. И аз не съм.  Laughing Ютурна?

Щъркелите към Тескас и Манхатън и още където са нужни пращам!

Бенс, май нямаме твърда вода. Следи от варовик няма никакви. От 1 месец вече с тая шина, патериците, вайкодина - аз съм едно плашило.

# 581
Бенс, май нямаме твърда вода. Следи от варовик няма никакви. От 1 месец вече с тая шина, патериците, вайкодина - аз съм едно плашило.

ако е трудно миенето на косата заради шината, има сухи шампоани за целта. Нямам на представа за марка, но мога да разпитам.

# 582
Winks,отивам вчера да взема Стефан..тъмна обстановка..какво става?- питам; - Анна, във вашия дом плюенето прието ли е???-отговаря г-жата..аз в шах..Стефан плюл,обяснил че го е научил от сестра си и че ние така си и плюем у нас??По-интересното е че тя му е повярвала 200% и идва да ме възпитава,жена с 30 год стаж,15 от к в Индия преподавател в гимназия..Та госпожите са малко хммм искам да кажа,хич не си го слагай насърце.Не бих говорила на англ.у дома аз,нито очаквала от 2год дете да научи правилата за дни,особено момче, и особено такива свързани със седене..

# 583
Winks,  добре си е детето. При мен ми казват, че когато имат стори тайм , някой път си играе и въобще не ги слуша / разбира на 100% английски/, но обича часовете с музика, тогава бил много активен и пеел дори. С по- големите деца се дърпа за играчки, а бебетата ги обожава и се грижи, дори помагал. Рисува, играе, но не винаги слуша учителките. Преди 2-3 седмици след няколко инцидента и аз се бях притесника, учителката му ми каза, няма страшно ще мине периода и толкова. Сега е пак същото дете.Смяната на учетели , преместване на любимо другарче са доста голям фактор. Едно негово приятелче го бяха преместили в по -голямата група, после беше ваканция 2 месеца, драма голяма за Андрю.Първата седмица и той беше преместен за половин ден т.к. раздялата беше тежка и за двамата разбойника
Не очаквам син или розов щъркел, въпреки се Плами си е поръчал систър

# 584
  • Boston, MA
Winx, на Дани му разправяха същото, чак със специалист го срещаха, да го наблюдава, да видим защо не слушал. Rolling Eyes Оказа се нормално за възрастта му, и вече много добре се справя. Нека да мине още време.

Общи условия

Активация на акаунт