110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 417
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Winx, от няколко дни слушам , че моето тероризирало целия дейкеър, даже се позасмях, като прочетох мамините ни вълнения...

Не слушала, не внимавала, биела, щипела, отнемала играчки... а това беше върха - не изпитвала болка! На полном серьезе ми го казват  Crazy И това за  момиченце, представям си за момчетата какво е! Хиперактивна била, оляля! (китайски е дейкеъра, не ме питай какво разбира моето - според мен всичко, попивателни са, но не говори на нито един)

В къщи фазата се характеризира с истерични писъци, ако се опитам да я облека в нещо, което не си е избрала сама. Бунт срещу връзването на косата. ТВ-то е предназначено за Елмо и детското сутрин, друго не! Май и с храната правеше някакви фасони, но аз в това отказвам да се вторачвам, който е гладен ще яде, да не говорим, че добре ги охранват в детската...

Ще мине и това, къде ще ходи...

Връщам се за Ирка... та тривитаминолът и там подобните му не са нищо повече от комбинация вит. А/Д/Е течен маслен разтвор. Вит. Е има във всеки CVS... сега ще погледна за другите, но и аз да подкрепя Winx, че е по-добре да си ги добавиш ако много държиш в маска, шампоан, балсам, отколкото да се мъчиш преди работа да отмиваш газ/маз...
Ето:
http://www.evitamins.com/product_grid2.asp?catID=52
http://www.evitamins.com/product.asp?pid=14069
Маска: тривитаминол+бадемово масло+жълтък+водка+хума (това гарантирано ще сработи, ама заслужава ли си разправията)
Състав на Тривитаминола (Витамин АДЗЕ):

VITAMIN AD3E

Активни вещества:

Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g

Помощни вещества:

Chlorocresol
Sunflower oil

Какво представлява:
“Преди беше с друг етикет и си пишеше тривитаминол, сега пише Витамин АД3Е, но в аптеките като кажеш,че искаш тривитаминол те знаят и го дават.Шишето е кафяво, а етикета с жълт и зелен надпис, 100мл.Отдолу има снимки на разни животни.Няма значение, че не пише, че е за овце, на мен жената във ветеринарната аптека ми каза, че най-често за това го взимат.”

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 15:41 от Agent Provocateur

# 586
  • Чикаго / София
Winx, мерси за отговора! Абе и на мен не ми се занимава да се мазотя с това, ама толкова го хвалят. Сигурно ще се откажа. Поне за сега.

Детенцето си е напълно мормално да се държи така. Момче, в тази възраст!  Всъщност тяхната задача е, да успеят да му представят заниманията по интересен за него начин, за да участва в тях, а не просто да казват сядайте и да очакват всички да сядът. Не му говори на англ. сигурна съм, че за 2-3 месеца вече разбира простите им команди, а и бързо ще научи всичко останало.

На мен никой не ми е казвал да им говоря на англ. Преди година и половина моите не знаеха една дума на англ. Ела да ги видиш сега. Играят в нас и си говорят на английски пом/у си! Crazy Чак започнах да им правя забележка, че в къщи се говори на български, и се правя че не ги разбирам ако ме попитат нещо и използват англ. думи. 

Не знам при вас как е, но на мен винаги ми е смешно като се оплакват от някое от децата - всъщност те са се оплаквали досега само от Лъчи! Едва се спирам да не се захиля.  Че отишла в тоалетната с някакво мимченце да пишкат заедно и стояла и го гледала как пишка, били строени и тя  бутнала някакво дете /за това естествено направих забележка в къщи/, досега други деца не била биела, удряла само Дени! Crazy Да се смея ли, да плача ли! Все едно Дени не е дете, ама нали й е сестра може да я поступва.  Но ми го казват с толкова сериозен тон, все едно детето е направило углавно престъпление и следващата стъпка вече е към специални мерки! Естествено, че обяснявам и правя забележка после, но просто тона и изражението на учителката докато ми го казва ме развеселява много! Laughing

Отплеснах се! Иначе си харесвам учителката на децата. Строга е, държи ги изкъсо и те много я уважават и слушат.

# 587
Здравейте и от мен
Мерси за инфото за концерта на Деси Добрева Peace
За щъркелите да кажа че една приятелка вчера ми каза че е бременна в началото на 4тия месец и съм много щастлива, честно казано и на мен ми се иска пак ама е още раничко за второ Mr. Green
А като ви чета какви палави стават после направо страх ме хваща и в същото време ми е едно приятно- как се справяте с палавите деца? Карате ли им се или им говорите спокойно(до колкото може човек да е спокоен де  Mr. Green) много ми е интересно Blush

# 588
Ирка преди извесно време беше пуснала рецепта с лук за кашлица ,не си спомням захар или мед се слагаше??
Моля ,ако някой си спомни за пише.

# 589
Бенс, май нямаме твърда вода. Следи от варовик няма никакви. От 1 месец вече с тая шина, патериците, вайкодина - аз съм едно плашило.

ако е трудно миенето на косата заради шината, има сухи шампоани за целта. Нямам на представа за марка, но мога да разпитам.

А не, успявам да се изкъпя, но просто енергия никаква нямам да си оправям косата или нещо по себе си да погледна. Мъжът ми ме гледа като бебе, да ми е жив и здрав. Аз само ходя на работа.

# 590
И аз да отбележа че приключих с щъркелите ,някой друг ще да е  Wink .

Като чета Winx и си представям моята малка хуна какви ще ги върши като тръгне на дейкеър  Laughing .
На английски не говоря , децата попиват бързо и при тях езика не е проблем . По скоро  проблем е да се научат да говорят български .
 Деси Добрева ще пее и по нашите земи този път ,там сме  Grinning

# 591
Winx, момичетата са казали всичко, аз няма какво да допълня. Освен че си мислех, че само в нашето училище е подобен проблем. Все си ми се струва, че учителите са там, за да положат усилия да адаптират нови деца, за които обстановката е чужда, не говорим дори и за чужд език (в този случай пък още по-големи усилия). От моето не се оплакваха, но пък имаше труден адаптационен период, замалко да си я прибера у дома. На третия месец учителката й ми каза, че вече и говори английски. Сега да я видиш какви команди раздава на куклите си: "Eat!", "Go to sleep!", "Sit quiet!"... Само една лелка, която чистеше и помагаше в кухнята ми препоръча да й пускам Barney да гледа, че децата много бързо попивали от него.  Simple Smile

# 592
  • Boston, MA
Бенс, забравих да благодаря за информацията за Маршалс, още вчера пратих мъжа ми и е накупил разни влакчета, които нямаме, и релси, че и за подаръци, много, много мерси!  Hug

# 593
Привет девойки,как сте днес?Гледам, че за бебeта си говорите, но за съжаление не можах да прочета на Клер коментара-много бързо го е изтрила.... #Cussing outиначе и аз да кажа, че съм се наредила на опашката за бебета, но опитите са през месец, че все си сменяме решението дали ще чакаме да направим застраховка или не...ужас е така. ooooh!Намерихме една през Кайзер и даже ни удобриха за плана, които искахме, но с местенето на бизнеса на мъжа ми миналия месец и парите за застраховката отидоха там..... #2gunfireсамо тихо се ядосвам, но и той не е виновен горкия....мойто желание е голямо. Blush

Иначе да споделя голямата ми радост и вълнение-днес рано рано сестра ми и най-добрата ми приятелка казаха, че са решили да идват за нова година.Дано да им дадат визи. PraynigКажете, тези които са пращали покани има ли нещо по-специално, което да напиша , за да е по-голям шанса им?
Ще идват за 2 седмици след Коледа.Сестра ми вече е била тук без проблем.Сега кара и магистратура и бележка от работата ще извади.Приятелката ми също ще има бележка от шефа и.За съжаление нямат собственост на тяхно име.Какво друго би им помогнало , което се сещате?
Много ще съм благодарна за съвети и мнения...  bouquet
Айде по-късно пак ще ви навестя, че отивам на работа сега... Crazy

# 594
  • Чикаго / София
Ирка преди извесно време беше пуснала рецепта с лук за кашлица ,не си спомням захар или мед се слагаше??
Моля ,ако някой си спомни за пише.

С мед е. Резан лук, лъжичка мед.

Агент, мерси за изчерпателната и полезна информация! Супер си!

# 595
Мики на брат ми му отказаха виза сега на 2ри ноември беше на интервю( всякакви документи бях подготвила- банкови стейтмънти за последните 3 месеца, афидиват оф съпорт+покана свободен текст нотариално заверени, копия на зелените карти+сошал карти+ ид карти) аз бях го канила само за 3 седмици за коледа и нова година, но не го пуснаха #Cussing out Направили коментар че не съм ситизен и че той нямал здрави връзки с БГ той е на 24г неженен, мноого ме е яд, но с тъпанари не можеш да се оправиш, та се надявам тайничко да спечели догодина зелена карта та да се съберем Praynig

# 596
Ирка благодаря за бързия отговор. Hug

# 597
DIFFERENCES BETWEEN COLD, SEASONAL FLU & H1N1 SYMPTOMS

SYMPTOM    COLD    SEASONAL FLU    H1N1
FEVER    Fever is rare with a cold.    Fever is common with the seasonal flu.    Fever is usually present with H1N1 in up to 80% of all flu cases. A temperature of 101°
COUGHING    A hacking, productive (mucus-producing) cough is often present with a cold.    A dry and hacking cough is often present with the seasonal flu.    A non-productive (non-mucus producing) cough is usually present with H1N1 (sometimes referred to as dry cough).*
ACHES    Slight body aches and pains can be part of a cold.    Moderate body aches are common with the seasonal flu.    Severe aches and pains are common with H1N1.*
STUFFY NOSE    Stuffy nose is commonly present with a cold and typically resolves spontaneously within a week.    A runny nose is commonly present with the seasonal flu.    Stuffy nose is not commonly present with H1N1.
CHILLS    Chills are uncommon with a cold.    Chills are mild to moderate with the seasonal flu.    60% of people who have H1N1 experience chills.
TIREDNESS    Tiredness is fairly mild with a cold.    Tiredness is moderate and more likely referred to as a lack of energy with the seasonal flu.    Tiredness is moderate to severe with H1N1.*
SNEEZING    Sneezing is commonly present with a cold    Sneezing is common present with the seasonal flu.    Sneezing is not common with H1N1.
SUDDEN SYMPTOMS    Cold symptoms tend to develop over a few days.    Symptoms tend to develop over a few days and include flushed face, loss of appetite, dizziness and/or vomiting/nausea. Symptoms usually last 4-7 days, depending on the individual. Diarrhea is common.    H1N1 has a rapid onset within 3-6 hours. H1N1 hits hard and includes sudden symptoms like high fever, aches and pains. Symptoms usually last 4-7 days, depending on the individual. Diarrhea is common.
HEADACHE    A headache is fairly uncommon with a cold.    A headache is fairly common with the seasonal flu.    A headache is very common with H1N1 and present in 80% of cases.*
SORE THROAT    Sore throat is commonly present with a cold.    Sore throat is commonly present with the seasonal flu.    Sore throat is not commonly present with H1N1.
CHEST DISCOMFORT    Chest discomfort is mild to moderate with a cold.    Chest discomfort is moderate with the seasonal flu. If it turns severe seek medical attention immediately!    Chest discomfort is often severe with H1N1.

PREVENTION TIPS:        
cough & sneeze into your elbow
wash hands with soap and warm water for a minimum of 15 -20 seconds. Sing your abc's or happy birthday to you
use hand sanitizer when soap & water are not available
avoid touching eyes, nose or mouth without washing or using hand sanitizer first

# 598
А като ви чета какви палави стават после направо страх ме хваща и в същото време ми е едно приятно- как се справяте с палавите деца? Карате ли им се или им говорите спокойно(до колкото може човек да е спокоен де  Mr. Green) много ми е интересно Blush

миме, аз съм тествана всяка минута на деня. нямам идея от къде му идват. понякога ме е смях, понякога се ядосвам, говоря спокойно, но и избухвам, за което после рева и ме е яд на себе си. на тайм аут слагам, но не винаги работи, абе не се справям добре, но като говоря с приятелки и познати с деца на тази възраст, казват, 4е е нормално и отминава.  дано, 4е поняга е трудно, за 2.5 години е гледан 2-3 пъти за по няколко 4аса от семейство/приятел, постоянно съм с него . не 4е ми трябва по4ивка от детето ми, ама като забушуват хормони е по-трудно да се контролирам да не му викам и наказвам. надявам се като стане на 3 и го запиша на у4илище няколко дни в седмицата и футбол да се пооправят нещата.

Хиър, отиди на фризьор за измиване и издухване, ще се по4увстваш в пъти по-добре!

Бубка, няма проблем  Hug

# 599
Иначе да споделя голямата ми радост и вълнение-днес рано рано сестра ми и най-добрата ми приятелка казаха, че са решили да идват за нова година.Дано да им дадат визи. PraynigКажете, тези които са пращали покани има ли нещо по-специално, което да напиша , за да е по-голям шанса им?
Ще идват за 2 седмици след Коледа.Сестра ми вече е била тук без проблем.Сега кара и магистратура и бележка от работата ще извади.Приятелката ми също ще има бележка от шефа и.За съжаление нямат собственост на тяхно име.Какво друго би им помогнало , което се сещате?

Мики, пиши ми на лична, ако искаш, ще ти пратя поканата, която пратих на баща ми. Той работи на комисионна, вдовец е, няма никаква собственост, аз съм единственото му дете. Дадоха му виза без проблем.

Бенс, екстра идея, ще го направя!

Общи условия

Активация на акаунт