110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 430
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Направили коментар че не съм ситизен и че той нямал здрави връзки с БГ той е на 24г неженен, мноого ме е яд, но с тъпанари не можеш да се оправиш, та се надявам тайничко да спечели догодина зелена карта та да се съберем Praynig

тъпо извинение. сестра ми е идвала преди, без да е женена, сега у4и тук, баща ми, вдовец и пенсионер, идва миналата година ...двамата потенциални емигранти, аз не съм ситизен. явно трябва да отказват на някой и брат ти се е оказал между тях. кофти.

мики, супер новина, дано им да дадат безпроблемно визи. в поканите не съм писала нищо специално, само, 4е идват на гости за еди колко си време, с еди каква си цел, като ние ги поемаме тук финансово, съвсем свободен текст. да си вземат бележки от работодателите, според мен помага малко.

# 601
Ванхорн, да ти е жив и здрав малкия Петьо. Бързо възтановяване.
  bouquet

# 602
Да Бенс много тъпо и той си беше взел бележка от работодателя че има 20 платени дни отпуск, същото бях писала че ще е на моя издръжка но не стана
Дано на Мики сестрата и приятелката и да имат късмет и да ги пуснат!

# 603
Мики, мъжът ти да напише поканите  Peace
Ирка аз се мазотех с тривитаминола едно време, да ти кажа не помня да е имало кой знае какъв ефект. А пък колко е ужасно  да седиш намазан с тея работи Sick

# 604
Агент, мерси за изчерпателната и полезна информация! Супер си!

Няма за какво  Grinning

Това, което аз съм правила, като ми влезе подобна муха в главата е да си купя готова маска, подходяща за моя тип коса (гадна, мека, тънък косъм) и да си я дообогатя със витамините или масло от жожоба, или пшеничен зародиш, или стимуланта на Икаров за коса, или със една мазнотия - Doo Gro, Stimulating Growth Oil - съдържа Vitamins A, D, E + Sweet Almond Oil, Shea Butter, Meadowfoam Seed Oil, Matricaria Extract, Goldenseed Extract, Wheat Germ Oil, Bark Extract, Calendula Extract, Henna Extract, Saflower Oil, Lanolin Oil - има го на много места, вкл. аптеката:
http://www.amazon.com/Doo-Gro-Stimulating-Growth-Oil/dp/B002BPY7 … 524866&sr=8-2

Преди да се къпеш си намазваш косата с това или каквото от гореизброените щедро, масажираш, покриваш с найлон/шапка за душ и топла кърпа (може и да си го спестиш) и почваш да се мотаеш... лицето, екфолиацията, зъбки, масаж на дупето (имаш си оправдание да се наклепеш и с антицелулитен). Можеш да пуснеш горещата вода да затопли добре банята и да помогне за проникването на всички разкрасяващи  Mr. Green След 10-15 мин се пъхаш под душа - шампоан (може и обогатения вариант) + балсам (внимавай обаче ако си с мазна коса, че след всичките масла косата ти ще е чиста макс. ден). Според мен ефект има подозрително добър, дори ако си си спестила парите от хипер професионална маска, апропо препоръчвам силно тази:
http://www.beautymelon.com/l-oreal-professionnel-textureline-smo … -masque-8283.html

Kerastase са страхотни маски също IMHO, но ми се досвидяват парите за тях!
Има и хубави leave-in conditioners, подходящи са за студове и парно по цял ден, хватката е да овършееш Маршалс/ТиДжей за 2-3 вида без да оставиш състояние за такава дреболия и да видиш кое ти пасва най-добре. Другите даваш на приятелки...

Изобщо козметиката не е универсална панацея и неща в които приятелки са се клели на мен не е задължително да ми понесат и обратното. Но качествено си е качествено, така че си заслужава инвестицията, да кажа и аз като Бубка. Лошото е, че се свиква бързо с хубавото... но добри резултати се постигат не само с много пари!

Като съм почнала да припомня и едно масло, което препоръчвах на Кюбит и тя май беше доволна от него, прекрасно е сега за студовете за лице, ръце, петна, белези,  аз си мажех и тумбака и гърдите и всичко с него като бременна - Bio Oil -Purcellin Oil!
http://www.bio-oil.com/en/ingredients/index.html
(CVS му направиха и имитация със 40% по-евтина!, но не съм я пробвала) Според мен е по-ефективно от много кремове за ръце, тяло, етц. Прекрасно попива и не оставя мазна следа!

Последно за студа - 100% Cocoa Butter Stick - различни производители, цена 1-2 долара, мирише убийствено на шоколад и става за ръце, устни, лакти, пети.... абе ухаете на шоколад страшно накрая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:19 от Agent Provocateur

# 605
в поканите не съм писала нищо специално, само, 4е идват на гости за еди колко си време, с еди каква си цел, като ние ги поемаме тук финансово, съвсем свободен текст.

Същото  Peace. Пиши цел с леко емоционален привкус, тип 'много искам майка ми/сестра ми и т.н. да дойде за да я разведа из Атланта/да види къде живея/да изкараме празниците заедно' или каквото е там. Зълва ми я пуснаха без проблем, току-що беше навършила 18 г - каква ти работа, какви имоти  Crazy. На една наша позната в подобна ситуация й бяха отказали, защото толкова млада, щяла да дойде тук и да се омъжи ( Shocked). На какъв принцип дават туристическите визи и досега не ми е съвсем ясно.

Да допълня, че ние даже зелени карти нямаме, а първия път, когато дойде майка ми, имах една гола студентска виза, дето изтичаше след броени месеци, та и статута не е критерий.

# 606
Според консула, който навремето ми даде първата 5-год туристическа виза няма голямо значение колко документа си им представил, а дали си "притеснен, изнервен, фалшив"... т.е. те гледат искащия виза дали не послъгва нещо, което си е чисто субективна преценка от тяхна страна, но за това ги обучават...

# 607
Да допълня Агентката, 4е всеки хидратиращ балсам и по-тежките, които са за репеър и демидж коса, стават за дийп кондишънинг, след нанасяне, сложете шапка за душ, докато се докъпвате и след 5-10 минути изплакнете. Също не слагайте балсам в корените и първите 2-3 ин4а от тях, косата там е нова и здрава, единствено се омазнява и губи обем. Говоря принципно само за порфесионалните балсами, другите не знам как са.

Масла аз не използвам за косата, защото ми се омазнява много и със седмици, може да е мека, но за нищо друго не става. Най много про маска, но откакто запо4нах да използвам само професионални продукти, косата ми няма нужда от нищо допълнително.

за визите- по американски полайт и найс е голям плюс в консулството Simple Smile

# 608
Да Бенс - брат ми каза че се е усмихвал на госпожицата през цялото време и е бил много спокоен, но тя го е гледала много строго и осъдително, е явно не го е харесала, това най-ме дразни техния субективизъм #Cussing out може да дадът 10 годишна виза на приятел или познат, но не и на близък роднина като баща или брат!

# 609
най-ме дразни техния субективизъм #Cussing out може да дадът 10 годишна виза на приятел или познат, но не и на близък роднина като баща или брат!

някакви идеи как процесът да се превърне в обективен?  Thinking
(като не забравяш да отчетеш дребни фактори като  % фалшиви документи, което е общоприета практика... + % на хората, които си нарушават условията по визите)

# 610
Да идеята ми е че след като ми чукнат ссн-ра могат да видят че всички пъти когато са идвали моите родители и на съпруга майката са се връщали в срока който са им дали и не са пресрочвали визите, това е много лесно проверимо, както и че могат да ти чекнат легалния статут по номера на зелената карта Peace но не по-лесно им е да се правят на Др Фройд и на харесва ми не ми харесва - НЕЩАСТНИЦИ пълни са!
Сори Агент ама съм лично засегната от тях предния път бях поканила татко да дойде за раждането на първородното му внуче и не го пуснаха въпреки документите от докторите и снимките от видеозона е кажи ми ти какъв бездушник трябва да си, че да лишиш човека от това му право?
А пък и правят коментар че не съм ситизен, а да има разлика в таксите които ми удържат от заплатата? Точно толкова колкото на ситизен нито цент по-малко и отиват за техните държавни заплати та да решават да се подиграват с близките ми!

# 611
Благодаря на всички за отговорите,като гледам явно нещата ще са на късмет.Аз се чудех кой да пише поканата и определено няма да съм аз-дали да е само от името на мъжа ми или май е по-добре от двама ни?Той е американски гражданин.Идвал е мноооого пъти в Бг.Дали да не напишем, че той е идвал редица пъти и сега искаме мои роднини и приятели да ни посетят и видят къде живея сега аз.
Най- смешното е , че сестра ми идва преди 2 години, когато аз още си бях в Бг и си чаках зелената карта.
Бяха ни казали, че най-вероятно ще е готова юли.Sister дойде с едно друго момиче юни и аз трябваше след нея.Обаче тя се прибра 5 месеца по-късно и аз още си бях в Бг.А беше с туристическа виза.Поканата я писа мъжа ми.Според мен дори не са ме проверявали мен, защото аз нямах статут-само бяхме женени и дори не бях в САЩ....абе луда работа...разликата е , че тя още учеше,но пък и сега записа магистратура.Абе дано да стане. Praynig

# 612
  • САЩ
Мики в поканите за моите и на мъжа ми родителите сме писали нещо от рода на:
"Аз, еди коя си и моят съпруг, еди кой си, искаме да поканим и т.н...". Щом сте семейство някак си ми се вижда правилно поканата да е от двама ви. Също винаги сме посочвали кой с какъв статут е тук и от кога. Не знам имало ли е значение, но не са имали проблеми. Късмет е работата.

# 613
О, Мики, сестра ти щом е идвала и си е тръгнала навреме, според мен няма да има проблем  Peace.

# 614
Оооо не търсете логика във издаването на визи -няма такава.Историите които съм чувала и чувам  са пълен хаос .
Много си зависи от консула ,в кой точно момент ще го намериш,дали се е наял хубаво преди това или дали си е пил кафето на спокойствие ,много важно е да е към края на работният ден и най-хубаво е ако е почивен ден следващият...ей такива  Crazy.Само късмет трябва да има човек,друго не трябва!

На мен лично преди 10 години ми дадоха виза без проблем,сингъл безработна! После се върнах в рамките на допустимото  и пробвах пак да ходя...отказаха ми категорично! на баща ми дадоха 10 год виза ,на майка ми само 5 . Crazy

----------------------
Значи плюя си в пазвата че имам такова послушно дете,като ви слушам съм се отървала с малкия дявол  Laughing .Слуша детето в у-ще с пълна сила,даже директорката ме гонеше миналата седмица да ми каже че Елла е the nicest and most polite kid in school .Аз си го знам де но все има човек съмнения как е когато не е наоколо...хубаво ми стана ,признавам.
Сега с 2рото се питам дали ще имаме такъв късмет? newsm78 Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт