110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Поканата не я пишете дълга. Няма кой да чете дълги обяснителни изречения кой кога е родил и какво иска.

# 616
преди 10-на години един мой приятел спе4ели зелена карта. отишъл на интервю с още един познат и той за ЗК интервю. Моя приятел нямал нито банкови извле4ения, нито имоти на негово име, на другия му били предписали кой какво имал от родата. Моят приятел само им казал, нищо нямам искам да си пробвам късмета, ако не ще се върна и му дали виза, на другият му казали, тук си имаш вси4ко за какво ти е да ходиш и мъ4иш и го отрязали.

съгласна съм с Хиър, кратка покана и без много обяснения и локуми на интервюто, пък как е станал консула този ден ве4е е на късмет Laughing

# 617
Hear много,много благодаря.  bouquet..още днес ще я напиша,а те утре ще правят документите и апойнтмента и дано има дата за по-скоро, че от сега ме тресе треска, а да не ви казвам още сутринта колко планове направих ooooh!....но се опитвам да не озъптя,да не се въодушевявам, че да не се разочаровам....
Вики стискам палци и втората девойка да ви е така послушна.Аз като малка съм била най-милото, послушно и възпитано дете,а сестра ми 3 години по-малка е наваксала и за мен.Добро дете е била, но ги е правела луди....и наще и в детската градина, та до преди няколко години.Лъвица е и с нея не се излиза на глава,дива е и много щура...едиственото успокоение години наред беше-поне е умно детето и дано някой ден улегне.Е, и това време дойде... Wink

# 618
  • USA
Много благодаря за мненията! Успокоихте ме!  Hug

# 619
  • WA, USA
И ние поканихме приятелка, с малкото й дете 1 годишно, да дойдат на гости, беше на интервю в понеделник и не са направили никакъв проблем, въпреки че мъжът й остава в бг, а тя самата не работи, защото е в майчинство. Ще идва към краят на месеца, Иво ще си има подкрепа в белите за няколко месеца.
Не знам каква им е логиката, слава Богу досега не сме имали проблеми с визи.

# 620
Момичета я кажете мислили ли сте каКво ще взимате за подарък на половинките си и евентуално на роднини?Аз мисля да взема на мъжа ми JPS, че все ме убеждава да ми купи на мен,а всъщност му се иска  на него.НО пък разглеждам едни сайтове и за родата и харесах още толкова много неща... newsm78

# 621
Аз за визите направо не искам да почвам, защото книга мога да напиша. Благодарение на "културните" консули в тази подигравка наречена американско посолство в София  години бях разделена от съпруга си, а синът ми изкара първата си година без баща. И това при положение, че аз наистина нямах намерение да оставам тук. Докато много тарикати, които се хвалеха пред посолството как няма да се върнат и колко им е струвало на ръка да им дадат виза си отидоха и не се върнаха.

Благодарение на техните откази ми бе отказана Австралийска виза за обучение, след спечелена стипендия за магистратура в Кралския унивеситет по технологии.
Толкова унизително и отвратително отношение каквото от тези особи там не съм получава никога и от никой друг в живота си. Да не му се налага на никой да минава през това през което аз минах, и на най-лошия си враг не го пожелавам. А който не е минал да си плюе в пазвата и да се радва на късмета си.  Tired

Мики, Киндъла е перфектен според мен, питай Анет.  Wink Peace

# 622
И аз като Тандури роман мога да напиша ...всичко си е до късмет . Ако те погледне с добри очи консула-взел си .  Laughing

Дали канещия е със зелена карта или ситизен е без значение .

# 623
Вики, какво да я правиш Елла, с тази най- хубава зодия няма как да не излезе читаво дете  Laughing

# 624
лени...Стрелец му е майката А?  Laughing много сме послушни нали хахаха

А следващото водолейче се очертава , к'во е положението там ,някой да ме подготви моля  newsm78  Laughing

# 625
Хмм, до зодията... И моята е стрелец, но кротка?  В тая култура има много сейингз за nice girls, вкл. и книгата Nice Girls Don't Get the Corner Office. Чета я сега за утешение  Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 06:02 от Pixie

# 626
Пикси ..вярно ,сега като каза (забравила съм) но нали аксцендента(сп?)  е важен в случая той бил доминиращ,пък то това се изчислява...,аз доколкото си спомням на мен ми беше излезнъл лъвски такъв и ми казаха че в личният ми живот се изживявам като лъв...горкият ми мъж...май има нещо вярно в това  newsm78  Laughing
Сакън в корпоративния свят не си давам щерката ,то там трябва направо да бесиш и колиш за да стигнеш до върха...не мерси!Аз се надявам да е найс и достатъчно талантлива че да и отстъпват място без да се репчи.  Blush

# 627
А следващото водолейче се очертава , к'во е положението там ,някой да ме подготви моля  newsm78  Laughing

Положението там е безкрайно интересно и непредвидимо. Подготви се за весела многознайница (нали ще е момиченце пак?). Има да тичаш след нея интелектуално и физически. Laughing Страхотни са водолеите, имах резерви към тях, откъм прословутата им, така афиширана "гениалност", но и вятърничавост, но се оказват доста добри доказателства за зодията си, ако ще си говорим за зодии, разбира се. Пак бих си родила водолейче, въпреки, че нямам претенции. Аз съм Телец с Лъв асцендент.
"Ела, че ми трябваш"!

Здравейте. Лонг тайм но сий.

За поканите - поканихме майка и татко, за сватбата - пуснаха ги, за раждането на внука им - пуснаха ги с 10 г виза, сега си идват, когато си пожелаят. Брат ми - типичен "потенциален емигрант' е идвал два пъти вече, без никакви проблеми, но си е и отивал навреме. Изобщо не знам как да тълкувам посолството, четейки 1001 истории къде ли не, явно е извън всякаква логика.

# 628
  • Чикаго / София
А и Деничка е стрелец. Много ми е добро детето! Пу, пу! Кротичка, добричка - навсякъде я хвалят. Като бебе беше приказка - спеше си, ядеше си, играеше си - не разбрах че имам бебе! Heart Eyes

Лъчка е лъв! ooooh! Точно както Мики е описала сестра си. Като бебе беше толкова ревлива, че не разбрах 3 месеца ден или нощ е. 24 часа в денонощието плачеше. Взе ми здравето направо. Сега ни прави  "диви и щастливи" в нас. Като си науми нещо и това трябва да е. Върти, сучи и пак нейното си постига. Пълен игнор на всичко което в момента не я засяга. Всеки и всичко гледа подозрително и из под вежди. Иначе и тя си е добро дте.  Ама инатоооо...

Но като цяло са си ми добри децата! Пу, пу! Умре циганката дето ни хвалеше та... Laughing

А и уж си подхождаме трите по зодии, все огнени знаци Стрелец, Лъв и аз Овен. Само баща им се цепи, ама не по инат- той е Телец!

# 629
Вики, да са живи и здрави! Шегувах се,  и аз не съм луда по корпоративния свят, но то изглежда всичко се движи по същия модел. А книгата наистина я чета сега и не е толкова зле, колкото очаквах на първо изчервяване. За съжаление, виждам приложения във всички сфери...

Общи условия

Активация на акаунт