110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 446
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Водолеите са супер хора, поне тези, които аз съм срещала. Майка ми беше, свекърва ми е, имам две любими приятелки и 4естно нищо лошо не мога да кажа. Душа дават за семейството си със сигурност. Много грижовни и артисти4ни.

Преди известно време  се разписах някъде в тема за Водолеите, имаше и да се оплакват от тях, но аз и с омразните на много хора Деви, нямам проблеми, особено с тази у дома Simple Smile

Като ви 4ета, моето малко Теленце ще да е с acцендент Телец или Лъв.  Не само о4и на гърба, ами и ръце като на татко Барба ми трябват Laughing

мики, нямам идея за подаръци.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:18 от benson10

# 631
Аууу че драго ми става като ми говорите за водолеите  Mr. Green Джи ,бенс мерси за споделените лични наблюдения  Heart Eyes .Аз да му се не види като се замислих май не познавам водолеи  newsm78.

пикси... ма то това се не учи според мен ,то си ти идва природно заложено в теб,или си б.и.т.ч  или не си ...Да се правиш на такъв какъвто не си само защото някой си е казал в книгата си че ще успееш до никъде няма да доведе...си мисля.Не съм я чела де, не знам каво точно трябва да се прилага! Не говоря за теб ,да знаеш да не се обидиш,ти предполагам от любопитство я четеш . дай някой пример от книгата ако ти се говори,някакви мръснишки номера ли учи или си е за природата на човека!

мики това с подаръците на родата ми призлява просто всяка година,тука са се свикнали виждаме се не се виждаме подаръци по пощата да си пращаме  Rolling Eyes - в последните 2 години праскаме гифт карти...сори ама ме заболя мозъка да мисля, родителите на Дан например всичко си имат пък са и толкова претенциозни на лични вещи и декор за къщата че просто е невъзможно!Успех с мисленето! Най обичам за деца да купувам,толкова е лесно и забавно!

# 632
Асцендент е момичета.

Вики, кога ти е термина?

# 633
Имам запитване, готварско, да ми се ненадява човек. Другият петък ще участвам в бейк сейл в на Мариана училището; щях да ходя вчера на шпионаж какво правят другите майки, но не успях. Трябват ми лесни изпробвани рецепти; дотук съм харесала едни топчета на Тандури (sugarplums), не знам дали не са прекалено нездравословни обаче  Mr. Green Питах гугъл, разбира се, но нищо не ме грабна. Помощ, плииииз.

# 634
Мишолина, лимонените сладки на Таннита: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0
Имам форми за рязане- тиква, ябълка, пуйка... режа и поръсвам с цветна захар. В темата пише как да се направи глазура с пудра захар. Мился, че Таннита ги беше ползвала и с фигурки за бейби шауър. (ако ги приготвиш 2 дена преди сейла ще са много хубави  Wink )

# 635
Mишолина препоръчвам ти тези бисквитки на Танита,многократно са изпробвани ,лесни  и  много вкусни.
Можеш с тиква или с банан да ги направиш.

http://tanitaang.blogspot.com/2008/09/blog-post_21.html

# 636
# 637
Вики, не става дума нито да се правят "номера" на други нито за природа. Става дума за стратегии и за някои мисконцепции, които не само жените имат и не само в корпорации.  Например, как да работиш по проекти, които водят до някъде, а не просто да те затрупват с неплодотворна административна работа.

Мишолина, не мога да помогна. В нашия прискул за бейк сейл предпочитат купувани продукти, а ако са правени у дома може да са само мъфини, индивидуално опаковани всеки.

Детето стои за гърба ми и иска да ходи на зоо.

# 638
деца над 4.6-5-5.6 -в какви седалки возите?Ния от месеци се оплаква от грако=то дето уж събира до 100 паунда,аз сядам чудесно в него Grinning ..тя го закопчава трудно,особено през зимата..гледам  и от малките  бустери..мерси предварително!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 18:56 от anette1104

# 639
Мойто 4 и половина годишно 38 паунда дете го возя в такава седалка.Не се е оплакъл да му е тясно.Този има възможност да се махнат неговите колани  и да се използва колана от колата.Те май всичките седалки са такива. newsm78

цък

# 640
Момичета да почерпя за нашата 7ма месечинка!

# 641
  • Чикаго / София
anette ние имаме в едната кола и за двете ето тези http://www.target.com/22566CCT-Safety-1st-Summit/dp/B002BS57VQ/ref=sc_ri_5
 Малката е на 4г. тежи 31 паунда и все още я закопчавам с коланите на седалката. Голямата е почти на 6г.  тежи 45 паунда, за нея съм махнала коланите от седалката защото вече я стягат и я закопчавам с колана от колата. За сега са им много удобни.

В другата кола седалките са от този тип http://www.target.com/Evenflo-Big-Kid-Booster-Seat/dp/B001H0GGPA/ref=sc_ri_1. И двете ги закопчавам с коланите на колата. Удобни са им и нямат оплаквания, но тези седалки ги ползваме за кратки пътувания. За дълъг път са с другите. По-удобни са им.

# 642
Как се наричат черните клинове, които се носят като панталони? Нещо не мога да си намеря това, което търся.

# 643
Как се наричат черните клинове, които се носят като панталони? Нещо не мога да си намеря това, което търся.

leggings

# 644

leggings

Да де, ама това включва и един куп клинове, които определено са правени, за да се носят с пола/рокля и т.н. Искам от тези, които са много плътни и няма страшно да носиш с пуловер/туника до дупето. Не знам дали обяснявам ясно.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт