110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • У дома
Честит имен ден на Ангелина!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 07:38 от Atalanta

# 676
Аталанта, какво става при вас? Аз имам някакви смътни спомени от проблем на Мони с обсебващо момиче... Търси си правата  и настоявай директорът активно да се занимае с този случай. Дано скоро се нареди всичко.

# 677
  • У дома
Хиър, не момиче, момче беше пак.  Полицайката се оказа много свестен човек, ще видим...

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 07:40 от Atalanta

# 678
Честит имен ден на Ангелинка  Heart Eyes ! Рая също е именничка, сигурно и други има, да им е честито!

Аталанта дано ги разкриете, как е възможна подобна простотия  ooooh!

# 679
  • Чикаго / София
MVK напълно сигурна съм. Лъчи е 31 паунда и е висока 39 инча на 4г.2м..  Тя си е слабичка като солетка. И костите са й все едно кухи, затова е и толкова лека.   Никога не сме имали проблеми с лекарите заради теглото й, а тя винаги си е била слабичка. Но колко ядеееее. Онзи ден изяде 2 чинии мусака с кисело мляко за вечеря  /толкова изяде и мъжа ми/, а предишната вечер изяде 3 чинии спанак с ориз и коноа. Искаше и 4та, ама аз не й дадох, че направо се уплаших като я гледах.  Е, разбира се не яде всеки ден така, но като цяло си е ящна, яде почти всичко, но има супер метаболизъм. Дано така си остане и занапред.

Докато Дени не е пълна, но е тежка. Костите някак й тежат на нея.

Не знам как може да ти пртавят проблем за теглото му? А и само какви съвети ти дават! ooooh!

Честит Имен Ден на Ангелината Агентска! Да е здрава и засмяна!

Atalanta, какви са тези работи при вас! Shocked Дано спре този тормоз! Как може така?!

# 680
irka, като те чета, все едно че за моята манекенка пишеш. В понеделник я водих на профилактичен за трите години, които навърши преди 2 месеца кажи-речи - 29 паунда и 37 инча, а как ядееее...  Mr. Green Нейната педиатърка никога не ми е казвала проценти, винаги е твърдяла, че се развива чудесно, а ако й кажа, че яде чушки, домати, зелен фасул и разни плодове, всеки път казва, че друго не й трябва. Помолих изследване за оловото, за моя радост казаха, че резултатите са в норма.

Агент, честит празник у дома! Жива и здрава да е Ангелинката и щастливо детство!
Рая, честит празник и на теб!   bouquet

Аталанта, да не се повтаря!  Hug

Днес пък такова прекрасно време беше в Атланта, че нямаше как да пропуснем Зоопарка.

# 681
Честит имен ден на Геле Агентска!  Hug Да е здрава и все по-чаровна да расте!  Heart Eyes

Вики, радвам се много, че ви е харесала киноата. Аз напоследък съм много отворена на тема зърнени. Вчера си купихме див ориз (много скъп  Confused). Още не съм го приготвила. Яла съм само в Хол Фуд (днес включително  Flutter) и ми харесва, но да видим как ще го докарам аз. Пише, че се вари 1 час.  #Crazy

Аталанта, аз съм пропуснала предния път като си споменала, но сега като прочетох съм просто потресена!  Sick Стискам ви палци и се надявам наистина бързо, ефикасно и безболезнено да се реши проблема.

Утре се навършват 20 години от падането на стената. Много хубава идея са реализирали за честването.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/11/07/811958_fotogaleriia_gigan … in/?pic=1#picture
http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2009/11/08/812219_zdravei_pish … _godini_po-kusno/

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 02:12 от Кюбит

# 682
честито на ангелина и на агентката! да и е здраво името   bouquet

атланта, какъв е този кошмар!  ooooh! дано се разреши бързо проблема!

кюбит, днес си мислих какво си спомням от падането на стената, сещам се че бях много развълнувана и се разплаках  Sunglasses
баща ми започна да ме води на митингите още от първият такъв във варна, ж.желев мина на сантиметри от мен, съжалих че не бях взела книгата му за подпис. видях кошлуков за първи път, млад и с невероятно дар слово, възхитих се от него (по-късно се разочаровах  Rolling Eyes) в интересно време живяхме, нали?

# 683
Стела, да. Интересно!  Wink Стигнало ни е старото китайско проклятие.  Mr. Green Развълнувана съм.  Simple Smile
Промяната дойде в пуберитета. Ха-ха-ха... политическа отвън и личностна отвътре. Не беше лесно, но беше хубаво, пълно с надежди...   Peace

# 684
като си помисля, че вярвах промяната ще се случи за най-много за една петилетка  Crazy спомням си, когато изгубихме първите избори как се чувствах, спомням си и как йоско рева при кеворк...край, настроих се носталгично... кюбс, ти си виновна! Hug

# 685
  • USA
Честит Рожден Ден на хубавото Ангелинче!!! Да и е живо името. (Много го обичам това име)   bouquet

Атланта, ужас е това. Дано скоро да свърши този кошмар и да ги хванат тези гадинки и да им наритат кирливите задници по един или друг начин. 

# 686
ЧИД на Ангелината! Да е здрава!

За годишнината не се вълнувам, натъжава ме... защото си увиснахме с очакванията...защото съм с 20! години по-стара ....
   Тогава ми беше смешно-нереално-неслучващо се... да, циник съм от малка аз.  bowuu

# 687
аз като че ли нямам много спомени от падането на стената  newsm78, но ясно си спомням ресигнейшън словото на бай Тошо по телевизията на 10ти нов. Скери - 20 години, а  Rolling Eyes

И аз днес опитах прословутото киноа, и аз в Хол фуудс, егаси и съвпадението  Crazy

# 688
Аз бях на 8. Мъчно ми е за поколението на родителите ми, които трябваше да работят каквото сварят, за да оцеляваме, и се разсипаха психически и физически.

# 689
Благодаря ви, мили мои!

Общи условия

Активация на акаунт