Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се съхранява маслото и къде мога да го намеря в магазина?
Как да се справим с 2-3 годишни деца в детската градина, които не слушат и имат предизвикателно поведение?
Какви са алтернативите на маслените продукти, ако няма масло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се съхранява маслото и къде мога да го намеря в магазина?
-
Как да се справим с 2-3 годишни деца в детската градина, които не слушат и имат предизвикателно поведение?
За деца на тази възраст е важно да бъдете последователен и да има незабавни последствия за лошото поведение. Те тестват границите си и е важно да установите последователност в реакциите си. По отношение на говоренето, въпреки че може да изглежда, че не слушат или не приемат, все пак нещо им остава в главите им и те попиват информация. Продължаващото обяснение може да доведе до промяна в поведението им.
-
Какви са алтернативите на маслените продукти, ако няма масло?
-
Как се приготвя киноата и има ли добри рецепти?
-
Можете ли да ми дадете някои рецепти за плънка на пълнени патладжани?
, за днес наздраве, да ви е здрава!
" гледай ,гледай ,че е исторически момент и някой ден ще разказваш че с очите си го видяла" ...20 години кога излетяха...
....е много мерси за гуугъла ,аз си изпих една чаша...егати писна ми ,това яж онова не яж

Аз не съжалявам обаче. Дори не съжалявам, че години наред седях в България, вярвайки наивно, че нещата ще се оправят. Защото имах избор. Как да е...
)